Hvordan åbner jeg mine routerporte for at spille Fortnite eller Minecraft?

Med de teknologiske innovationer, der i øjeblikket implementeres, så du kan At spille online med dine venner. Samt udseendet af kraftfulde routere, der giver dig mulighed for at spille et spil i flere timer uden afbrydelser.

Men du har hørt udtrykket åbne routerporte, hvad refererer det til? Her vil vi forklare dig hvordan åbner jeg mine routerporte for at spille fortnite eller minecraft?

Vi skal være tydelige, så vi kan få en rigtig online spiloplevelse med vores venner. Det er nødvendigt, at vi har en optimal dataudveksling.

Vi opnår kun dette, hvis vi konfigurerer routerportene korrekt. Og her vil vi forklare hvordan åbner jeg mine routerporte for at spille fortnite eller minecraft?

De konfigurationer, vi kan lave til vores router, er varierede, så den kan fungere effektivt, og at vi ikke har forbindelsestab. Vi kan også foretage visse justeringer, der giver os mulighed for at konfigurere en WIFI router og dermed at forbedre sikkerheden i forbindelsen, dette på en meget enkel og hurtig måde.

Indeks
  1. Hvordan åbner jeg mine routerporte for at spille Fortnite eller Minecraft?
  2. Trin til at åbne routerporte til Minecraft og Fortnite

Hvordan åbner jeg mine routerporte for at spille Fortnite eller Minecraft?

I øjeblikket er der online spil som kræver meget hurtige internetforbindelser, men også mere tidssvarende udstyr, såsom routere. Da spil som Fortnite eller Minecraft bruger mange ressourcer. En af datalogernes anbefalinger handler derfor om åbning af havne.

Men først vil vi gerne kaste lidt lys over, hvad der er en routerport og det er intet andet end input eller output af information fra internettet til din enhed og omvendt. For at udføre denne dataudveksling bruger routeren 65536 porte, og disse er nummereret fra 0 til 65536, og blandt dem er nogle lukkede og nogle er åbne.

Dernæst vil vi finde forskellige porte alt efter hvilken funktion de udfører, disse kan være velkendte porte og de er normalt åbne. Dynamiske eller private porte og registrerede porte er dem, der bruges til spil og apps og deres konfiguration udføres automatisk under installationen af ​​spillet.

Hvis disse porte ikke er blevet korrekt konfigureret til at forblive åbne, mens du spiller, kan der opstå problemer. Af denne grund er det bydende nødvendigt at kunne åbne dem og dermed have et større flow af information både inde og ude.

Trin til at åbne routerporte til Minecraft og Fortnite

Så vil vi tilbyde dig hvordan man åbner porte på min router for at spille fortnite eller minecraft . Men også andre nødvendige anbefalinger for, at du kan få en bedre oplevelse med at spille disse fantastiske spil. Og først og fremmest vil vi fortælle dig, at du skal have en bredbåndsforbindelse på mindst 25 Mbps til download og 3 Mbps til upload.

Nu for at kunne åbne de porte, vi skal kunne spille, og hvis vi er på en pc, der fungerer med Windows operativsystem . Vi går til kontrolpanelet, så skal vi vælge systemindstillingen for senere at vælge Sikkerhed. Og som den sidste mulighed i dette vindue skal vi vælge Windows Firewall.

I dette nye vindue vil vi vælge muligheden Avancerede indstillinger, klik derefter på Indgående regel. Næste trin vil være at klikke på Ny regel, og her vælger vi portene. Og vi søger at vælge den næste mulighed, når du udfører denne handling, vises en boks og den følgende mulighed Specifikke lokale porte.

Og her skal vi indtaste antallet af porte, du skal bruge for at kunne spille, i tilfælde af Fortnite er portene 53, 80.99, 443.5222, 5795, 5800, 5847.

Og i tilfælde af Minecraft, brug port 25565, på denne måde vil du ikke have noget problem med forbindelsen. Og så afslutter vi denne tutorial, der lærte dig hvordan man åbner porte på min router for at spille fortnite eller minecraft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up