Sådan bruger du en pc uden tastatur - Meget nemt

Det er meget enkelt at bruge en pc uden tastatur. Normalt tastatur er et af de vigtigste elementer operationelle processorer, da information med den kan inkorporeres i computeren, udfører forskellige opgaver såsom at logge på og udfører også forskellige operationer, der tillader at komme helt ind i systemet. Hvis du har problemer med at konfigurere dit tastatur, kan du konfigurere det hurtigt med disse tips.

Der kan dog opstå nogle problemer med tastaturet, såsom hardwareskade, beskadiget USB-port eller computer, der ikke accepterer det. Men uanset dilemmaet, er der en måde at gøre det på tilslutte uden brug af et tastatur og dermed sikkert at udføre fælles systemfunktioner; på denne måde er det meget enkelt at bruge en pc uden tastatur, lad os se.

Indeks
  1. På skærmen tastatur
  2. Brug en pc uden tastatur i Windows 10
  3. Brug en pc uden tastatur i Windows 7
  4. Åbn Virtual Keyboard i Windows Vista og XP
  5. Ændringer af tastatur på skærmen

På skærmen tastatur

Windows bringer et værktøj, dvs skærmtastaturet (OSK); Dette tillader transskription af et dokument på computeren uden brug af det håndgribelige tastatur. Dette virtuelle tastatur letter forskellige opgaver, såsom hvis systemet skal indtaste din computers adgangskode eller søge efter information på internettet. Du kan også ændre størrelsen og nogle indstillinger for at få dig til at føle dig godt tilpas.

Også selvom du ikke har en berøringsskærm, du kan bruge skærmtastaturet eller det virtuelle tastatur. Taster kan vælges med musen eller tastemarkøren på skærmen.

Brug en pc uden tastatur i Windows 10

For at aktivere det i dette Windows, er en af ​​måderne at klikke på proceslinjen med højre museknap; så vælger du at vise berøringstastaturknappen nederst til højre på din computer, og berøringstastaturet er allerede aktiveret; du klikker på det, og det vil åbne det virtuelle tastatur på din skærm.

Den anden måde at få dette tastatur på er at gå til Start, vælge indstillinger, derefter tilgængelighed og klikke på fanen til højre, der siger tastatur; Du trækker din markør ved hjælp af skærmtastaturet. I modsætning til det tidligere tastatur, dette kan flyttes i alle retninger på din skærm; dette værktøj vil være på skærmen, indtil du minimerer eller lukker det.

Hvis du nu har brug for tastaturet til at logge ind på din computer, skal du trykke på tilgængelighed på ikonet, der er i den nederste højre del af sessionen, og derefter vælge On-Screen Keyboard. dette vil giver dig mulighed for at indtaste adgangskoden, hvis det er det du skal forbinde. BEMÆRK: Disse trin kan også bruges til Windows 8.

Brug en pc uden tastatur i Windows 7

Det første trin er at oprette forbindelse til computeren ved at belysning computeren, når du kommer til login-skærmen, skal du klikke på knappen i venstre side af tilgængelighedscenteret, så vises en fane med muligheder; vælg typen uden tastaturet, og klik på OK; at vil hente skærmtastaturet frem.

Åbn Virtual Keyboard i Windows Vista og XP

For at aktivere det virtuelle tastatur til Windows Vista, du skal have adgang til Vista-logoet; vælg alle programmer i tilbehørssektionen, klik derefter på bekvemmelighedsmulighederne og aktiver tastaturet på skærmen.

På den anden side, i Windows XP, gå til Start; I Alle programmer skal du klikke på Tilbehør, vælge Tilgængelighed og aktivere skærmtastatur.

Ændringer af tastatur på skærmen

I dette virtuelle tastatur kan du ændre dens bevægelse på skærmen; du vil være i stand til at trykke på tasten, høre en lyd og betjene det numeriske tastatur, skrive forudsigelser, hvor tastaturet foreslår ord, så du ikke behøver at skrive ord for ord.

Alt dette opnås, når tastaturet åbnes på skærmen, og du klikker på mulighederne og vælger en af ​​de ønskede ændringer til dit virtuelle tastatur. Der er nogle enheder, hvorpå det virtuelle berøringstastatur kan aktiveres, hvis dette er dit tilfælde, kan vi hjælpe dig med at aktivere det.

Afslutningsvis er det muligt at bruge en pc uden et tastatur takket være et fantastisk integreret Windows-værktøj, der giver dig mulighed for det overvinde manglen på et fysisk tastatur .

Dette virtuelle tastatur giver mange fordele, såsom at oprette forbindelse til computeren, selvom dit eksterne tastatur er beskadiget; Det giver dig mulighed for at indtaste din adgangskode og udføre scripts og opgaver i systemet. Absolut et fantastisk tilgængelighedsværktøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up