Hvordan vælger jeg den bedste DNS-server til min forbindelse med DNS Jumper 2.0 eller Namebench?

DNS-serveres opgave er at oversætte URL'en på en hjemmeside til en IP-adresse og dermed etablere forbindelsen, uanset om det er en offentlig eller privat IP-adresse. At vælge den bedste DNS-server til din forbindelse vil reducere ventetiden før du kan få adgang til en webside.

Normalt tilbyder internetudbydere en DNS-server med tjenesten som standard. De er dog ikke altid de hurtigste eller mest effektive. Giver indtryk af, at internettet ikke fungerer korrekt eller er for langsomt.

Tilsvarende tilbyder internetudbydere en forskellige DNS-servere at vælge den, der passer dig bedst efter dine behov. Men at prøve hver især at vælge, hvilken der virker hurtigst, er en næsten umulig opgave, fordi forskellene nogle gange er umærkelige i starten.

Jumper 2.0 og Navnebænk er to apps, der gør processen med at vælge den bedste DNS-server nemmere. Både globalt og lokalt. Læs videre for at finde ud af, hvordan hver enkelt fungerer.

Indeks
  1. Valg af den bedste DNS-server med Namebench
  2. Valg af den bedste DNS-server med Jumper 2.0

Valg af den bedste DNS-server med Namebench

Du kan finde denne app gratis i Google Code. Når du har downloadet og kørt det, er det åbner en fane for at justere de bedste DNS-søgeindstillinger. Det er en vanskelig beslutning lige så meget som at vælge den bedste dual-band router for større internetrækkevidde eller også at vælge den bedste Wi-Fi-signalkanal med den hurtigste hastighed.

I søgefeltet kan du definere de DNS-servere, som du ønsker, at den skal analysere specifikt. Marker boksene nedenfor for at inkludere dem i analysen Global og regional DNS . Herunder kan du indstille din placering, om du vil tage en lang eller langsom test og hvilke websider du vil tage som test.

Når du har alle parametrene til analysen klar, tryk på " Start benchmark» . Appen vil begynde at udføre sit arbejde. Afhængigt af antallet af servere kan dette tage flere minutter.

Når scanningen er færdig, åbner den automatisk en fane i browseren, der viser resultaterne. Her kan du se, hvilke servere der havde de bedste indlæsningshastigheder, og hvilke der skilte sig ud fra resten.

Det vil også vise dig i en diagram for en visuel prøve af de opnåede resultater. Den fortæller dig også, hvilke servere du skal konfigurere som primær, sekundær og tertiær.

Valg af den bedste DNS-server med Jumper 2.0

For at begynde at bruge Jumper 2.0, skal du gratis download på sin officielle hjemmeside. Pak filen ud og kør den.

Når du har fuldført denne proces, åbner den en konfigurationsfane, der ligner Namebench. Her vil du se følgende afsnit:

  • Applikationsknapper i venstre side.
  • Øverst en søgelinje for at definere det netværkskort, du vil analysere.
  • I den centrale del kan du teste DNS-serverne individuelt.

I applikationsmenuen er der muligheden » Hurtigere DNS» . Dit job er at oprette forbindelse til alle serverne i din database for at se, hvilken der er hurtigst.

I modsætning til Namebench har Jumper 2.0 muligheden "Turbo Mode", du får den nederst. Denne mulighed begrænser responstiden til 300 ms. På denne måde afviser den servere, der tager længere tid end den anslåede tid.

For at teste, vælg "At starte op det prøve DNS" og vent et par minutter på, at det er fuldført. Derefter vises en skærm med resultaterne og den tid, det tog for hver server at indlæse et domæne.

For at vælge den bedste DNS-server skal du blot vælge den og klikke på » Anvend DNS-server “. Jumpr 2.0 vil automatisk tilføje det til netværksindstillingerne.

Appen giver dig også mulighed for sammenligne tid kræves for at to servere kan indlæse det samme domæne. For at gøre dette skal du nederst i vinduet skrive IP-adresserne på de servere, du vil sammenligne, i søgefelterne.

Tryk på den nederste boks på søgelinjen for hver adresse for at få appen til at analysere dens indlæsningstid. Denne funktion er perfekt til at definere en server Sekundær DNS.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up