Jeg kan ikke se eller afspille videoer på min pc - Løsning

I dag bruger folk deres computere til at se eller afspille videoer; Og det er umuligt ikke at gøre det, når man har en computer. Mange gange har vi downloadet en film eller serie, som vi gerne vil se, og vi tog os tid til at downloade det og læse det på vores computer.

Men sikkert ved nogle lejligheder har du haft det problem, at computeren ikke kan afspille videoen; Så beslutter du dig for at slette videoen og søge efter den samme video, men i et andet format. Mange gange vil vi gerne afspille YouTube-videoer på smart TV for at se flere detaljer, for her løser vi det også for dig, hvis du er interesseret.

Indeks
  1. Se eller afspil videoer med QuickTime
  2. K-Lite Codec-pakke

Se eller afspil videoer med QuickTime

Det er en multimedieramme, som manipulerer elektroniske medier på en pc; tilbyder en applikationsprogrammeringsgrænseflade og tilføjer intuitivt understøttelse af nye codecs; og du kan nemt løse et problem, mens du afspiller en video.

Det er udviklet af Apple; QuickTime er et multimediesystem, der er i stand til at gengive og i nogle tilfælde transmittere indhold af høj kvalitet over internettet og andre elektroniske enheder; det er derfor, når du har en video i .mov-format, kan du bruge QuickTime til at afspille videoen.

For at vide, hvordan du downloader det, kan du guide dig selv med dette guide som vi har opnået eller besøg den officielle side og søg efter supportfanen og klik på den; når supportsiden åbner i søgefeltet, sætter du QuickTime; og fra valgmulighederne vælger du Quick Links-Download QuickTime.

Derefter vises forskellige versioner af programmet, vælg versionen QuickTime 7.7.9 til Windows og tjek download-ikonet. Så kommer en dialogboks frem, hvor den fortæller os, at vi har valgt at downloade denne fil, og om vi vil gemme filen; Vi markerer knappen, hvor der står: Gem fil.

Filen, vi downloadede, vil være på skrivebordet eller i mappen Downloads. Når vi har fundet det, trykker vi to gange på venstre knap på vores mus; Straks en række kasser med dialog vil begynde at dukke op at vælge de egenskaber, som vi ønsker for dette program på vores computer.

Du byder os velkommen ved at bruge programmet; så vil vi acceptere licensaftalen; Vi vælger den typiske konfigurationstype.

Vi vælger den mappe, hvori filerne QuickTime 7 er blevet downloadet ; Når dette trin er udført, trykker vi på Installer-ikonet, hvorved programinstallationsprocessen begynder, og når det er færdigt, afslutter vi med at trykke på Afslut-ikonet.

K-Lite Codec-pakke

Basic har, hvad du har brug for, så du kan afspille alle gængse formater i videoer; såsom .AVI, .MKV, .MP4, .OGM og .FLV. Standard indeholder nogle ekstra funktioner såsom Media Player Classic og har bedre understøttelse af DVD-afspilning.

Fuld version har også madVR, GraphStudioNext og andre indkodere lyd . Og endelig megaversionen, som tilføjer VFW/ACM-codec til videokodning/redigering og yderligere værktøjer og DirectShow-filtre.

Når du downloader programmet, vil du se, at der er forskellige versioner af dette program; Vi vil fortsætte med at vælge den, der passer os bedst, den grundlæggende version er nok til alle, der ser videoer på deres computer.

I Download Basic vi klik med venstre museknap; og der vises en dialogboks, der indikerer, at vi har besluttet at downloade denne fil og vælge at gemme filen. Filen vil være på vores skrivebord eller i downloadmappen, og vi fortsætter med at installere den.

I installationsprocessen vil vi blive præsenteret for forskellige muligheder; Vi vælger den normale installationsmåde; Så vælger vi i præferencerne afspiller, hvor vi ønsker, at videoen skal afspilles og følgende muligheder forbliver de samme, som de vises.

Så fortsætter vi med at trykke på installationsikonet, og programmet vil blive installeret; når installationsprocessen er færdig, trykker vi på ikonet Udfør.

Når disse to programmer er installeret, vil du være i stand til at afspille videoer, film og serier i ethvert format. Hvis du af en eller anden grund ikke kan lide disse videoafspillere, kan du prøve at installere den populære VLC, hvoraf vi har en ny guide til, hvordan du installerer helt på spansk, som du ikke vil have problemer med at se eller spille med. højkvalitets videoer,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up