Sådan sætter du nemt anførselstegn på pc-tastaturet

Din computer har tips og tricks værktøjer tilbud, der vil gøre det meget nemmere at bruge. Hver af tilføjelserne til din pc er designet til specifikke funktioner, som du kan udvikle og tilpasse til dine behov afhængig af, hvordan du bruger din pc.

Som for eksempel anførselstegn som er et nødvendigt element i skrivningen og grammatikken i mange værker.

Så din computer fungerer korrekt og enkelt, er det nødvendigt at kende forskellige taster eller kombinationer af dem , som normalt har meget specifikke funktioner.

Indeks
 1. Sådan skriver du citater i Windows og Linux
 2. Sådan indsætter du vinkelparenteser ("") på din Word-side
  1. Hvis du er på en Microsoft Word-side
  2. Fra Mac-enheder
 3. Hvad er ASCII-kode?

Sådan skriver du citater i Windows og Linux

Følgende formler, som vi vil give dig nedenfor, kan bruges på enhver computer med et styresystem som Windows 8, 7, Vista, Xp osv. For at starte skal du gøre følgende:

 1. Start med at placere røre ved " Alt på dit tastatur, og tryk derefter på det og slip det ikke under denne procedure, før vi er færdige.
 2. Mens man opretholder røre ved " Alt ", find nummeret på dit tastatur med den anden hånd og tryk på nummeret " 34 " fortløbende. Faktisk i det kodet ASCII denne kombination hører til de anførselstegn, som vi leder efter så meget.
 3. Når du har trykket på nummeret " 34 ”, slip røre ved " Alt og du vil se, at citaterne automatisk vises i den tekst, du har skrevet.

Det er vigtigt, at du under hele denne proces ikke holder op med at trykke på "Alt"-tasten, før du er færdig. Ellers kan der dukke andre symboler op, som ikke lige er det, du leder efter. Det skal bemærkes, at du også kan aktivere det virtuelle tastatur på din pc for at kunne placere dette symbol i dine tekster.

Hvis den derimod har et styresystem LINUX kan denne formel, som du vil se, være kompatibel med computere, hvis operativsystem er GNU/Linux , Ubuntu , Fedora eller Debian.

 1. Som med Windows-systemet skal du finde bestemte bogstaver. Denne gang bliver det nøgler " CTRL+SHIFT+u som du skal trykke på. Under hele denne proces er det vigtigt ikke at slippe disse nøgler, før processen er færdig.
 2. Derefter skal du trykke på nummeret " 22 husk, uden at slippe de foregående taster. Dette tal plus dets kombination, svarende til dets hexadecimale værdi i ASCII-koden.
 3. Derefter skal du frigive nøgler » CTRL+SHIFT+u og dine citater vises automatisk.

Sådan indsætter du vinkelparenteser ("") på din Word-side

Selvom det er et par citater meget sjældent brugt, deres stil er stadig nødvendig til tider. Hvis du vil vide, hvordan du indsætter dem i dit dokument, skal du blot følge disse trin:

Hvis du er på en Microsoft Word-side

Selvom det lyder kompliceret, er det eneste du skal gøre at starte med at gå ind i Word-menulinjen og klikke på " indsætte ".

Når du går ind, vil du se, at der vises en række muligheder, som du kan placere på din side Ord men lige i slutningen af ​​disse muligheder vil du se et vindue kaldet » symbol “. Der vil du se alle de muligheder, du kan vælge imellem, inklusive de tilbud, vi leder efter.

Fra Mac-enheder

Med disse enheder skal du kun indtaste en speciel kombination for at kunne finde dem. Du har to muligheder, som er:

 • Latinske indledende anførselstegn ("): Shift + Alt + {
 • Afsluttende anførselstegn på latin (»): Shift + Alt +}

Hvad er ASCII-kode?

Koden ASCII oprettet i 1963 , blev født for at omorganisere det sæt af karakterer, som hovedsageligt bruges i telegrafi. I 1967 , den blev udgivet, med alt nødvendigt for at skrive på engelsk. I denne udgave indeholdt den kun 128 tegn.

I 1981, IBM har udviklet en udvidelse, hvortil der blev tilføjet 128 nye tegn, som også havde yderligere symboler, tegn og grafik, som var nødvendige for at skrive flere, inklusive spansk. Karaktererne ASCII-128 til 255 er også tilføjet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up