Hvordan opretter jeg mine egne tilpassede emojis til Android og iOS? - Hurtigt og nemt

I øjeblikket er emojis vækker opsigt blandt alle brugere. Derfor ønsker vi i dag, at du skal lære at skabe dine egne emojis. Sandheden er, at det er noget ganske enkelt og hurtigt.

Hvis du er iOS-bruger, er proceduren meget hurtigere. Fordi dets operativsystem har et program, der giver dig mulighed for at oprette helt personlige "memojis". Men hvis du er Android-bruger, er det er nødvendigt for at bruge tredjepartsapplikationer. Men dette vil ikke være relevant hvornår indsættelse af emojis på en webside med Google Chrome.

Indeks
  1. Opret tilpassede emojis på iOS, så nemt
  2. Opret dine egne tilpassede emojis på Android
  3. Lær, hvordan du opretter tilpassede emojis ved hjælp af Gboard

Opret tilpassede emojis på iOS, så nemt

Den første ting at huske på er, at for at skabe » memojis" med iOS-applikationen af oprindelse . Det er nødvendigt, at du har den seneste softwareopdatering, foruden at du har en iPhone X eller en nyere model.

Du kan også lav dine emojis fra en iPad Pro 11 eller 12,9 tommer tredje generation eller senere. Nu er det tid til at lære dig, hvordan du laver dine egne emojis.

For at komme i gang skal du åbne Mail-appen fra din iPhones hovedmenu. Åbn derefter en af ​​dine seneste samtaler, gå til bunden af ​​din skærm og klik på knappen "Memoji-klistermærker".

Så vil du se alle dine emojis og i venstre side finder du de mest brugte. Klik på de tre prikker ud for dine mest brugte emojis, og klik på den nye skærm » okay for at oprette en ny memoji.

Med denne mulighed har du også mulighed for at ændre, duplikere eller slette et notat som du allerede har oprettet. Når du klikker på Accepter, aktiveres telefonens frontkamera automatisk for at fange dit ansigt.

Gå endelig til retouchering, fix din frisure, hudfarve og hvad du nu vil rette fra dit foto. Når du er færdig, skal du klikke på "Gem Memoji" og voila, hver gang du åbner Instagram, WhatsApp eller Telegram, du vil se din nye memoji på dit tastatur.

Opret dine egne tilpassede emojis på Android

For at oprette dine brugerdefinerede emojis på din Android skal du først downloade en app. Selvom du har en god ven, der bruger iOS, kan du bede ham om at oprette dine memojis og sende dem til dig senere via WhatsApp.

Det er der mange applikationer du kan lave dine egne emojis på Android men her vil vi vise dig to af de mest brugte og dem, der ifølge deres brugere er de bedste.

Lad os starte med Bitmoji, den første ting du skal gøre er at downloade appen gennem Play Butik. Når den er downloadet, skal du logge ind med en Snapchat-konto, hvis du ikke har den, kan du oprette den gennem Bitmoji.

Når du logger ind er det første du skal vælge dit køn og så vil den spørge dig om du vil tage et billede, det er det du skal bruge som guide til lav din emoji. Når du har dit billede, er det tid til at begynde at redigere, du har mulighed for at ændre din hud- og hårfarve, øjenstørrelse og hver af dine ansigtstræk.

Til sidst, når du er færdig med at redigere din emoji, skal du klikke på "Gem" og den vil være klar til brug i Line, Messenger, WhatsApp eller Telegram .

Lær, hvordan du opretter tilpassede emojis ved hjælp af Gboard

Nu er den anden mulighed, vi vil vise dig, så du kan lære hvordan lav dine egne emojis er via Google Gboard-tastaturet.

Det første du skal gøre er at downloade det på din mobiltelefon, åbne applikationen, når det er downloadet og klikke på den med smileyen, som du kan se nederst til venstre på mellemrumstasten på tastaturet.

På denne måde kommer du ind i sektionen af smileys, klistermærker og GIF'er, klik på emoji-ikonet i menuen nedenfor. I den nye menu skal du klikke på ikonet med det blinkende ansigt, som åbner en ny skærm, hvor du skal klikke på den blå "Opret" knap.

Lad Android senere åbne dit mobiltelefonkamera og tage et billede af dit ansigt. Lad appen behandle billedet, og dit billede vises med det samme og i menuen nedenfor et sæt med de emojis, den har oprettet automatisk.

Du kan vælge at oprette og sætte humørikoner eller humørikoner i Microsoft Word og også indsætte humørikoner eller humørikoner i Excel-formler med tastaturet, men alt vil afhænge af dokumentets alvor.

Her vil du nu have mulighed for at » Tilpas hvor du kan tilføje hvad du vil til din emoji. Klik på "Udført" for at gemme din emoji og begynde at bruge den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up