Sådan reducerer du størrelsen og vægten af ​​et billede | Komprimer billeder

I verden af ​​digital billed- og videoudveksling er det meget almindeligt, at venner eller kolleger gør dette. Det er meget almindeligt at høre, at et billede blev sendt med posten, men ikke kunne indlæses på grund af dets vægt. Dette er noget, der meget nemt kan løses ved at bruge de rigtige værktøjer til dette formål. Det er derfor, vi viser dig i den næste tutorial hvordan man reducerer størrelsen og vægten af ​​et billede, dvs. komprimerer billeder.

Det er, at denne situation, hvor du ikke kan sende et billede, fordi det ikke indlæses, er meget almindeligt, og vi opgiver ofte at sende det, fordi vi ikke ved, hvad vi skal gøre under disse omstændigheder. Men bekymre dig ikke mere, i den næste artikel viser vi dig, hvilke værktøjer du kan bruge for at reducere størrelsen og vægten af ​​et billede da det vil hjælpe dig med at spare plads på din harddisk og forbedre din pc-ydeevne.

Men det er også vigtigt, at disse billeder, når de først er komprimeret, ikke mister deres kvalitet og kommer frem på samme måde, som de blev sendt. Så vi vil vise dig, hvilke skridt du vil tage til reducere størrelsen og vægten af ​​et billede, det vil sige at komprimere billederne og de forskellige værktøjer, du skal bruge, så deres kvalitet er den samme.

Sådan reducerer du størrelsen og vægten af ​​et billede

Så I hver især kan reducere størrelsen og vægten af ​​et billede og dermed komprimere billederne. Vi viser dig to værktøjer, der fungerer online, så du ikke behøver at downloade nogen programmer. Og det er efter vores mening ekstraordinært at opnå gode resultater.

Den første hedder Compressor.io er meget nem at bruge og vil hjælpe dig med at reducere dine billeder og bevare næsten 100 % kvalitet efter komprimering. I det følgende link kan du få adgang til siden og begynde at bruge den, den har fire forskellige typer understøttede formater, PNG-filer, SVG-filer, JPEG-filer og GIF-filer.

Og det andet værktøj, vi skal bruge, hedder Optimizilla er også en online billedkompressor, der giver dig mulighed for at reducere størrelsen, men ikke kvaliteten. Som du kan se, præsenterer vi to meget gode muligheder, og derefter forklarer vi, hvordan du bruger dem.

Sådan bruger du komprimeringsværktøjer

For at starte, vil vi bruge Compressor.io som vi fortalte dig før, kan den understøtte op til fire forskellige filformater. Denne applikation kan også bruge to forskellige typer kompression. Når du uploader dine billeder, skal du vælge hvilken af ​​de to former for reduktion du ønsker med Lossy eller Lossless og det virker kun med JPG og PNG formater.

Vi foreslår, at du vælger muligheden Med tab fordi det mister en smule kvalitet, men reducerer dine billeder meget mere. Du opretter et klip i indstillingen Med tabt, og derefter skal du vælge indstillingen Vælg fil. Når det er gjort, vil det tage dig til billedbiblioteket, og du skal vælge det billede, du vil trimme og oprette et klip i Åbn.

Når dette er gjort, begynder billedet at indlæse, så efter et par sekunder vil et tidligere billede blive vist med begge billeder, det komprimerede og det originale. Det vil også vise os data om dens oprindelige vægt og vægten efter kompression. Disse data viser det i MB og KB, det er vigtigt, at du ved, at det kun understøtter op til en grænse på 10 MB.

Det vil også vise dig reduktionsprocenten, nu skal du bare lave et klip i Download File-indstillingen. Og til sidst gemmer vi filen på vores computer, hvis du vil komprimere flere billeder , kan du vælge indstillingen Komprimer et andet foto. Hvis du ikke kan finde billedet, har du komprimeret, og du kan nu sende det sikkert.

Vi vil gøre noget lignende med den anden applikation, vi kommer ind på Optimizilla-siden, og vi laver et klip i Download-indstillingen, så vælger vi billedet og laver et klip for at åbne. Vi venter på, at det indlæses, og så vil vi se forhåndsvisningerne af det originale billede og det komprimerede billede. Her kan vi finde en ekstra mulighed, hvor vi kan øge eller mindske din vægt.

Og for at afslutte skal vi bare oprette et klip i Download-indstillingen og gemme det på vores computer. Og på denne enkle måde og ved hjælp af to værktøjer, lærte du at reducere størrelsen og vægten af ​​et billede, det vil sige at komprimere billeder.

Indeks
  1. Sådan reducerer du størrelsen og vægten af ​​et billede
  2. Sådan bruger du komprimeringsværktøjer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up