Løsning på fejl: 'Forbindelsesproblem eller ugyldig MMI-kode' på Samsung, Huawei og Android

Det er vigtigt at vi er alle tilsluttet permanent og permanent. Det er fordi vi er mennesker, vi er skabt til at kommunikere og formidle information, ligesom vi er sociale dyr.

Takket være dette behov for at kommunikere, begyndte vores liv hver dag at blive mere teknologiafhængig . I dag har mennesker brug for et teknologisk apparat til 90 % af de aktiviteter, de udfører dagligt, fordi vi bruger teknologi fra det øjeblik, vi laver kaffe, til vi tænder for komfuret og varmer en gryde op.

Denne brug af energi og teknologi har gjort det muligt for mennesker at forbedre måden de fordelte deres byer på, tillod det folk at se ud over natten, og når vinden ikke tillod at starte brande, og med tiden lærte mennesker at bære denne energi i en medium bærbar og overalt.

Batterierne tillod folk at transportere energi overalt , og de blev brugt næsten øjeblikkeligt til at forbedre folks liv. Lidt efter lidt indså vi, at flere enheder havde autonomi og kunne arbejde alene. Det er mobiltelefoner, der fungerer med et telefonnetværk.

Indeks
  1. Hvad er en mobiltelefon og et telefonnetværk?
  2. Hvad gør telefonnettet med min telefon?
  3. Hvordan rettes "forbindelsesproblem eller ugyldig MMI-kode" til Samsung, Huawei og Android?

Hvad er en mobiltelefon og et telefonnetværk?

De er små enheder som har haft stor betydning for vores samfund. For eksempel kan vi uden tvivl fortælle dig, at du læser denne artikel fra en. Disse enheder har mulighed for at forbinde via forskellige trådløse signaler med hinanden og med andre enheder af andre typer.

Din telefon kan identificeres på flere måder , såsom din MAC-adresse, IP-adresse eller IMEI. Det sidste er meget vigtigt, så vi anbefaler, at du lærer, hvordan du identificerer IMEI-nummeret på din telefon og finder ud af, hvorfor din mobiltelefon har to.

Normalt telefonerne er tilsluttet et telefonnetværk, det er ham, der styrer informationstrafikken i området. Alle telefoner kan tilsluttes dette netværk gennem en speciel chip, som du får, når du erhverver dit nummer, som er SIM-kortet.

Hvad gør telefonnettet med min telefon?

Disse administrere, hvordan information distribueres, da SIM-kortene på vores telefon er forbundet med gigantiske antenner, som vi kan se, mens vi går rundt i byen. Disse antenner styres af det nuværende telefonselskab, og det giver også den infrastruktur, som millioner af telefoner kan forbindes med.

Netværket kan præsenteres på forskellige måder . Den vigtigste er 3G, som er upload- og downloadhastighedsstandarden for telefonselskaber. Men i dag er det almindeligt at bruge 4G-netværk i områder med svær dækning, så du kan tvinge 4G-tilstand på din telefon i områder, hvor konflikten mellem 3G og 4G er til stede.

Mobiltelefonselskabet og Google Playstore er to forskellige enheder derfor er det ikke alle mobilenheder, der har PlayStore, det er ikke en betingelse for ikke at have det, fordi det er meget nemt at downloade Playstore på enhver telefon med et Android-system,

Hvordan rettes "forbindelsesproblem eller ugyldig MMI-kode" til Samsung, Huawei og Android?

Det er et problem sjælden. Dens hovedårsager er problemer, du kan have med forbindelsen mellem virksomheden, der distribuerer mobilnetværket, og din computer. Nogle ting kan dog påvirke SIM-kortet negativt, og dermed give dig samme problem.

Dette problem er meget irriterende, fordi folk ikke kan bruge deres SIM-kort i øjeblikket, hvilket efterlader telefonen næsten ubrugelig. Der er dog to meget vigtige ting, folk kan gøre for at rette op på det.

Den første består i at slukke for enheden og give den et par minutter til at hvile godt , og fjern derefter SIM-kortet og rengør det, så når du indsætter det igen, har det ingen forurenende stoffer i kontakt med telefonen. En anden løsning er at gå til Indstillinger og derefter til Netværksforbindelser. Når der først er der, vil vi vælge afsnittet Mobilnetværk.

En gang i denne menu vil vi se indstillingen "Netværksoperatører". Vi vælger den rigtige operatør og gentag processen flere gange for at sikre, at det virkede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up