Hvad er en m4v fil, og hvordan åbner man en? Komplet guide

M4v fil . Hvis du arbejder under det fladMac-form fra Apple og har en iTunes-konto, bør du fortsætte med at læse dette afsnit, for du vil til enhver tid støde på dette videoformat.

Vi vil forklare, hvad de er, og hvordan man åbner dem fordi i modsætning til andre almindelige medieformater, har denne en meget speciel funktion, den inkluderer styring af digitale rettigheder ( DRM ), hvis filen er beskyttet, kan den ikke åbnes i nogen afspiller. Hvis du bliver ved med at læse, fortæller vi dig, hvad du skal gøre..!

M4V er en videofil udviklet af Apple-industrien, svarende til MP4-format . Det bruges til film, tv-shows og musikvideoer, der er downloadet fra Itunes butik .

Forskellen er i denne klasse af filer, at de har DRM ophavsretsbeskyttelse, valgfrit forhindrer dette uautoriseret distribution af filen. Så for at køre den beskyttede M4V-video skal pc'en have autorisation med iTunes-kontoen til at købe filen. Selvom de ikke er de eneste formater med DRM-beskyttelse, er der også MP3- og Wma-formater.

Indeks
  1. Åbn beskyttede m4v-videofiler
  2. Sådan fjerner du drm og konverterer m4v-fil til mp4?
  3. anbefalinger

Åbn beskyttede m4v-videofiler

Som vi nævnte ovenfor, skal computeren være autoriseret. For at gøre dette kører vi iTunes-applikationen, klikker på "Konto", på "Tilladelser" og derefter på " Godkend denne computer husk at logge ind på dit Apple ID med dets respektive adgangskode, og tryk på knappen "Tillad".

Husk at du kun kan autorisere Maksimalt 5 computere for hvert Apple Corporate ID . Hvis DRM-beskyttelsen fjernes, og vi konverterer til mp4, kan vi fjerne begrænsningen. Dette videoformat har mange fordele. Hvis det er det, du ønsker, skal du ikke løsrive dig fra denne artikel, nedenfor vil vi fortælle dig, hvordan du opnår det.

Sådan fjerner du drm og konverterer m4v-fil til mp4?

  • For at nå dette mål får vi brug for hjælp; programmet af Ondesoft iTunes DRM Media konvertering. Dette er et velkendt program til at fjerne DRM fra iTunes-videoer og har muligheder for at konvertere videoen til dit ønskede format.
  • Denne version er i betalt format og den gratis version måske downloadet , dog med begrænsede funktioner. Den er tilgængelig til at arbejde i Windows- eller Mac-miljøer, afhængigt af det operativsystem, du bruger.
  • Når den er downloadet og installeret på din pc. Kør programmet, gå til topmenuen og klik på "Tilføj filer" så kan du downloade videoerne, tv-afsnittene fra iTunes-biblioteket til dit operativsystem.
  • Vælg de tv-udsendelser, du vil konvertere, og klik derefter på knappen "Tilføje"
  • Vi bliver ved med at trykke på knappen "Konvertere" . Dette trin vil automatisk fjerne DRM fra det valgte video- eller tv-program, det vil også skifte fra m4v til mp4-format.
  • Om et par minutter har du mp4-videoer med original kvalitet klar til at blive reproduceret uden hindring.

anbefalinger

Allerede konverterede videoer vil blive gemt i mappen Dokumenter/Odesoft iTunes DRM Media Converter. Du vil have mulighed for at ændre rejseplanen. I denne forbindelse skal det siges, at udover iTunes og af læser Apple Quicktime videoer i m4v-format kan også åbnes og afspilles med en række andre programmer såsom: Zoom Player, vlc media player, divx, clssic media player, blandt andre.

Det er godt at huske på, hvis du bruger enheder af mærket Æble den mest praktiske fil er m4v, fordi det er det mest brugte format til AppleTV. Nu, hvis du bruger et andet OS, vil mp4-format være mere bekvemt for dig.

Det er interessant at bemærke, at selvom vi finder filer en smule komplicerede, viser computerverdenen os måden, vi kan lære os, hvordan man manipulerer dem og nyder dem. Ud over at tilegne sig viden på dette område, vi kan hjælpe andre brugere i problemer. Vi håber, at dette vil berige din oplevelse, og at du kan dele det med os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up