Merge Audios Online - Kombiner sange gratis

I dag er der en meget tilbagevendende aktivitet med at skabe lydkombinationer, samt konvertere lyd til MP3. For at gøre dette bruger de online værktøjer eller applikationer eller endda de bedste lydredigeringsprogrammer.

Selvfølgelig kan disse programmer være nemme at anvende og udføre lydkombinationer, men de vil ikke opnå de forventede resultater. Af denne grund vil vi gerne vise dig en tutorial, der forklarer de trin, du skal følge Deltag i lydbånd online, kombiner sange gratis.

Det er meget almindeligt, at vi finder os selv ved at sætte vores spor lyd og at vi ville kombinere to eller flere forskellige sange, og vi ved ikke hvordan. Det er derfor, vi har lavet dette tutorial så du ved, hvordan du tilmelder dig online lyd.

Så vi kan få et arbejde, der er umagen værd, uden at have en anelse om, hvordan man gør disse lydkombinationer . Vi bringer dig en applikation, som du ikke behøver at downloade på din computer. Og at det bliver helt gratis og meget nemt at bruge af alle, der tør udføre denne type projekter.

Indeks
  1. Flet lydbånd online Kombiner sange gratis
  2. Du kan kombinere de numre, du ønsker

Flet lydbånd online Kombiner sange gratis

Hvis vi vil Deltag i lydbånd online, kombiner sange gratis uden at vi har noget problem, lærer vi det ved at bruge en online applikation. For at få adgang til denne side kan du gøre det via følgende link. Når du kommer ind på siden, kan du se, at du kan udføre mange andre opgaver der.

Sådan skærer du lyd, konverterer lyd, udfører videokonverteringer, skærer video, optager stemme og komprimerer lyd til MP3. I vores tilfælde skal vi forklare, hvordan sangene kombineres, for dette er det første du skal gøre at gå til siden og vælge mulighed som er øverst til venstre som siger Kombiner sange.

Udførelse af denne handling vil føre os til en anden side, og vi skal vente på, at den indlæses, når den er indlæst, finder vi muligheden Tilføj numre . Vi klikker på det, og det vil tage os til vores filer for at finde nummeret eller sangen. Vi vælger det og klikker derefter på Åbn, det begynder at indlæse sporet, og vi skal vente på, at denne handling er fuldført.

Når den er indlæst, vælger vi den del af dette spor, som vi ønsker forene med et andet spor, som vi så indlæser i appen. Vi kan også se, at du i starten af ​​sporet og i slutningen kan vælge lydfade-indstillingerne. Denne indstilling tillader musikken at starte fra lavt på toppen og også indtil slutningen.

Vi foreslår dig aktivere disse muligheder, hvis du bemærker, at der er pile i begyndelsen og slutningen af ​​dine spor. Disse kan flyttes rundt, så du kan vælge, hvilken sektion af sporet du vil forbinde med det andet spor. Hvis du vil, kan du også vælge det fulde nummer, det hele afhænger af hvilken del af sangen du ønsker forene .

Du kan kombinere de numre, du ønsker

Efter at have foretaget valget af sektionen af ​​sporet, skal du vælge en anden spore , gør du dette ved at klikke på Tilføj spor. Dette vil tage dig til dine filer, vælg derefter Klik på At åbne . Downloaden af ​​din nye sang starter, når den er indlæst, fortsætter vi på samme måde, som vi gjorde med den forrige sang.

Og nu kan du klikke på afspilningsmuligheden for at høre kombination af dine lyde. Her, hvis du vil, kan du fortsætte med at tilføje de ønskede spor, og du vil gøre den samme handling med hvert spor, download og vælg derefter afsnit af den sang, du vil kombinere.

For at afslutte skal du blot klikke på mulighed Tilslutte , vil det tage dig til en anden side og vise dig en bjælke, der viser status for lyden, der deltager. Denne proces kan tage flere minutter afhængigt af størrelsen på filerne og forbindelseshastigheden. Og til sidst klikker du på muligheden At downloade .

Når du gør dette vil du blive præsenteret for en boks med Åbn med og Gem med muligheder, du vælger Gem med og du vil have dit spor på din computer. Og på den måde kunne du vide det hvordan man deltager online lyd, kombinere sange gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up