Sådan opretter og animerer du logoer, tekst, mobilknapper og mere | 3D animationer

I teknologiens verden er de fremskridt, der er gjort af digitale animationer, faktisk fantastiske. Især i at skabe moderne logoer gennem sider som Canva. Da det er muligt gennem brug af programmer at lave overraskende og farverige logoer, selvom det er nødvendigt at lave dem i 3D-animationer.

Det er af denne grund, at vi denne gang vil vise dig en tutorial, der vil forklare de forskellige trin, du skal følge, for at du kan lære at skabe og animere logoer, tekster, mobilknapper og mere, 3D-animationer.

Brug af denne form for animationer til dine logoer eller knapper bliver mere og mere moderne blandt computerbrugere. Hvor der er lige sider til at oprette eller oprette et roterende animeret logo. Dette kan skyldes den stigende vækst på nettet og de forskellige strategier, der bruges, når man kommunikerer. Af denne grund er det meget nyttigt at vide skabe og animere logoer, tekster, knapper med bevægelse og mere, 3D-animationer.

I den følgende artikel vil vi lære at skabe og animere logoer, tekster, knapper med bevægelse. Takket være et værktøj vil du være i stand til at skabe 3D-animationer, så du kan bruge dem på dine sociale netværk, hvilket giver en unik og attraktiv stil til dine kreationer. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvordan du gør dette, meget nemt.

Indeks
  1. Sådan opretter og animerer du logoer, tekster, mobilknapper og mere
  2. Sådan bruger du programmet til at lave 3D-animationer

Sådan opretter og animerer du logoer, tekster, mobilknapper og mere

Så du kan oprette og animere logoer, tekster, mobilknapper og mere, vi kommer til at bruge et meget praktisk værktøj. Programmet hedder Xara 3D, og ​​det giver dig mulighed for at lave disse animationer og placere dem på din blog eller på din hjemmeside. Den er ideel til at lave videoer og kan hjælpe dig med at tiltrække flere kunder til din virksomhed.

Download og installer programmet på din personlige computer, når du er færdig, vil du åbne mappen, hvor dit program vil være. Det næste du skal gøre er at lave et godt klip.

Når du gør dette, vises et vindue med flere muligheder, og du vælger Kør som administrator. Et andet vindue vil dukke op, og vi laver et klip i Ja-indstillingen, vi håber det bliver udført. Og programmet vises på skærmen fra dette øjeblik du kan begynde at lave dine 3D-animationer.

Sådan bruger du programmet til at lave 3D-animationer

Går vi til venstre del af programmet finder vi flere muligheder, det vil være de forskellige modeller som vi kan vælge imellem. Når du vælger en af ​​dem, et tidligere billede vil blive vist , så vi har en idé om, hvordan vores tekst kommer til at se ud. Vælg den, du bedst kan lide, så du kan tilføje teksten.

For at gøre dette vil du gå til den øverste del, hvor de forskellige designs er, og du vil finde et ikon med bogstavet A med store og små bogstaver. Når du laver et klip, kommer der en boks frem, hvor du skal skrive teksten, du kan også vælge skrifttype, formstørrelse, orientering mv. Når dette er gjort, laver du et klip på Ok.

Nu kan du se din 3d logo, i højre side af skærmen finder du andre muligheder, med dem kan du ændre farve, teksturer, design mv. Hvis du indser dette, kan du gennemgå alle disse muligheder og foretage ændringer og forbedringer af din tekst. Det er meget nemt at arbejde med dette program, og det giver dig enorme muligheder.

Her er et afsnit i de muligheder, som jeg lige har navngivet til dig, der henviser til animation til dette vil du lave et klip i indstillingen Animationsvælger . Dette åbner en boks, hvor de vigtigste vises. Men du kommer til at gå til øverste højre, og du vil klippe mappeikonet.

Der vises flere mapper, og du vil vælge Animation, når du opretter et klip, vil du observere alle mapperne i det, og du kan vælge den, du bedst kan lide, og derefter oprette et klip, der skal åbnes. Alt vi skal gøre er at gemme, for det går vi til Filer og eksporterer derefter animationen. Til sidst vælger vi mappen på vores computer, og det er det.

På en meget enkel måde har du lært oprette og animere logoer, tekster, mobilknapper og mere i 3D-animationer . Efter at have lært, forsikrer jeg dig om, at du gerne vil lære at lave animationer til karakterdesign eller figurer. Og alt dette med brug af et fantastisk design- og animationsværktøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up