Hvorfor øges og falder lysstyrken på min mobiltelefon automatisk?

Når vi køber en smartphone, vil vi gerne konfigurere den, så den kan tilbyde os de indstillinger, vi ønsker. Men det er muligt, at der takket være modernitet er parametre, der selv konfigurere, for at spare brugere fra at skulle gøre noget ved det. Dette er tilfældet, som vi præsenterer for dig nedenfor, og vi vil forklare hvorfor lysstyrken på min mobiltelefon kun går op og ned automatisk?

Mange mobile enheder kan tilbyde dig denne mulighed, hvor skærmens lysstyrke kan justeres automatisk. Og det betyder ikke, at din telefon har fejl, der berettiger et besøg hos en specialiseret tekniker. Nej, det er en ny funktion, der gør mobilen smartere end før.

Smartphones udvikler sig imponerende, og den tid, vi normalt skifter dem, er faldet til mindre end et år. Selvom de nye modeller allerede forsøger at foretage ændringer kun med den nye opdatering. Men det findes flere funktioner som vi kan bruge, såsom at skjule fotos og videoer nemt uden programmer.

Indeks
  1. Hvorfor øges og falder lysstyrken på min mobiltelefon automatisk?
  2. Smartere mobiltelefoner og læring

Hvorfor øges og falder lysstyrken på min mobiltelefon automatisk?

Som jeg nævnte før, er dette en ny funktion, som den nye smartphones adoptere at blive klogere. Og i dette tilfælde vil vi tale om det nye Android 9 Pie-operativsystem. Som nu viser os den nye smarte eller adaptive lysstyrkefunktion, der simpelthen vil efterlade dig målløs.

Det giver os to nye muligheder, hvor du kan justere lysstyrken og tilpasse lysstyrkeniveauet. Og de gør dette for at skærmens lysstyrke justeres automatisk, uden at brugerne griber ind i dens justering. Da disse enheder indeholder en lyssensor, interagerer den med det udvendige lys og leverer de ønskede lysstyrkeniveauer.

Dette gør det naturligvis muligt at levere den nødvendige lysstyrke og påvirker på ingen måde lysstyrkens intensitet i brugerens øjne, hvilket giver ubehag, som på længere sigt kan forstyrre hans visuelle helbred. Af denne grund er det vigtigt, at du aktiverer mørk tilstand. Interessant nok sker disse automatiske ændringer hele tiden, men de er mest mærkbare under to forskellige omstændigheder.

Smartere mobiltelefoner og læring

Går vi ind i et mørkt rum, reduceres skærmens lysstyrke til det maksimale i forhold til niveauet af mørke. Som vi allerede har nævnt, er det takket være lyssensor tilgængelig på enheden.

Og i det andet tilfælde, når vi ser den automatiske lysstyrke med større aktivitet, er det, når vi er udendørs med sollys, lysstyrken stiger til dets maksimale niveauer.

Det siges, at disse systemer kan lære niveauet af lysstyrke, som hver bruger har brug for, og foretage justeringer, indtil det ikke er nødvendigt at gøre det længere, og måske vil dette hjælpe os med at spare på belastningen af ​​batteriet.

Det er en form for læring, hvor du træner din mobil i at tilpasse dig dine præferencer. Det er virkelig kunstig intelligens, og det er bare et glimt af, hvad der kommer i en ikke alt for fjern fremtid.

Men det er en tilstand eller en funktion, der anvendes af Samsung-smartphones, som har den automatiske lysstyrketilstand. Og den lærer af ændringer foretaget af brugeren, indtil disse ændringer foretages af enheden. Og det blev implementeret af tidligere versioner af Android.

På denne måde ved du allerede, hvorfor denne mærkelige opførsel af din enhed, og det var ikke en fejl, som retfærdiggjorde at tage ekstreme foranstaltninger. Og så forstod du på en meget enkel måde, hvorfor min mobiltelefons lysstyrke kun går op og ned automatisk som giver dig mulighed for at forstå, at nuværende mobiltelefoner også lærer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up