Sådan øges eller formindskes videovolumen med Shotcut Editor

som ikke havde problemer med lydstyrken af ​​hans video ? Hvis det er meget lavt, vil det være umuligt at høre, og hvis det er meget højt kan det være irriterende. Dette er et problem, der begrænser folk til komfortabelt at nyde deres video eller dele den og ikke være i stand til at sende videoer via WhatsApp for eksempel.

Det er her redigeringsprogrammer som Shotcut kommer i spil for at løse dette problem for enhver, uden behov for erfaring. Camtasia Studio er et andet program, der lader dig reducere, øge eller blot ændre lydstyrken på en video.

Men på grund af sin alsidige platform og helt gratis at bruge, vil Shotcut være det perfekte værktøj til at justere videovolumen.

Indeks
  1. Hvorfor vælge Shotcut?
  2. Hvordan ændres videovolumen med Shotcut editor?
  3. Konklusioner om Shotcut for at ændre videovolumen

Hvorfor vælge Shotcut?

shotcut tilbyder det bedste af det bedste inden for design og videoskabelsesværktøjer af enhver art. Dens paneler er forberedt til ikke at være for tætte for folk uden designerfaring, men det har avancerede funktioner, der er et betalt program værd .

Det er gratis at erhverve dette program fra den officielle Shotcut-downloadside, og dets ydeevne kræver ikke det bedste af computere. Hvis personen ønsker det, behøver han ikke begrænse sig til redigere unikt lydproblemer af en video og kan gå videre.

Det er ikke et relativt nyt program, det har været online i mere end 10 år og tilbyder kvalitet i form af videodesign. det er' perfekt alternativ for dem, der vil begynde at designe ved at vælge programmer, der ikke efterlader et vandmærke ved redigering, eller som er betalt.

Prøve Shotcut for at øge eller mindske lydstyrken af en video er oprettelse eller redigering af en anden en risikofri mulighed. Du vil nyde den bedst mulige kvalitet i et videoredigeringsprogram, der er helt gratis og problemfrit, som alle kan prøve.

Hvordan ændres videovolumen med Shotcut editor?

Shotcut giver sine brugere værktøjerne til at kunne ændre lydstyrken af en video uden for mange ulemper. Det er et meget almindeligt problem blandt dem, der optager videoer uden at bruge en mikrofon til at løse dette volumenproblem.

Den første ting at gøre er at vide, om Shotcut-programmet er installeret på vores computer og klar til brug. Når det er tilfældet, startes det ved at trække den video, hvis lydstyrke man ønsker at ændre, til den indledende Shotcut-skærm.

Når vi har arbejdet på videoen, går vi til " Filtre placeret i programmets venstre panel. Så kan vi se muligheden " tilføje et filter derfra går vi videre til " Lyd at fortsætte fremad.

På listen over muligheder i afsnittet "Lyd" finder du en mulighed under navnet "Volume Gain". Når vi klikker på denne mulighed, panelet viser en bjælke som kan reduceres eller øges, som vi ønsker.

Du kan flytte stangen til venstre for at få lyden af ​​videoen til gradvist at falde i intensitet. Ud over at flytte bjælken til højre, øges lydstyrken mere og mere.

Det vigtige på dette stadium er for at afspille videoen mens volumen ændres for bedre at værdsætte den opnåede kvalitet. Husk, at den bedste garanti for, at arbejdet bliver godt, er, at vi selv tjekker det.

Konklusioner om Shotcut for at ændre videovolumen

Shotcut er en editor, hvis muligheder afhænger af brug, som hver person giver til programmet, og med dets alsidighed garanterer det dets evne til at bidrage meget til ethvert job. Det er en editor designet til at være tilgængelig når som helst og løse enhvers problem.

Med hensyn til at øge eller formindske volumen af ​​en video med Shotcut-editoren, finder vi ud af, at det er meget enkelt. Så med lidt øvelse og et par forsøg, vil enhver fra komforten af ​​deres computer være i stand til at redigere deres videoer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up