Sådan kopieres tekst fra blokerede eller beskyttede websider

Mange gange skal du vælge og kopiere en beskrivelse eller tekst fra en webside, der giver dig mulighed for at få en idé om et emne med ideen om at gemme det på din computers skrivebord eller Google Chrome. Men, ups! Vi ser, at din indhold er blokeret, beskyttet eller værre, vi må ikke kopiere dit indhold; enten fordi mange forfattere ikke er villige til at kopiere og indsætte teksterne, eller fordi de vil beskytte deres information mod at blive plagieret og derved sætte et vandmærke på den.

Dog denne tekst er ikke 100% beskyttet, fordi der i øjeblikket er mange måder at kopiere skrift på. Og en nem måde er at bruge vores webbrowsere. Det er derfor, mange bruger en plagiatkontrol til at finde ud af, om en tekst er kopieret. Men i denne artikel hjælper vi dig med at lære, hvordan du kopierer tekst fra blokerede eller beskyttede websider gennem browsere som Chrome og Firefox.

Indeks
  1. Bruger Google Chrome
    1. Chromium udvidelser
  2. Kopier tekst fra beskyttede websider med Firefox

Bruger Google Chrome

Vi vil først forklare metoden ved udskrivning. I Google Chrome browseren går du til den side, du vil kopiere indholdet eller teksten fra og trykker på CTRL-tasten + bogstavet P på dit tastatur, udskriftsvinduet kommer automatisk frem, når du først er her, kan du vælge og indsætte teksten hvorend du vil.

En anden metode er at bruge udvidelser til krom der tillader skrivebeskyttet tilstand; Denne metode udføres kun gennem tredjepartsapps, såsom Reader View og Clearly, som gør det nemt at læse webindhold.

Chromium udvidelser

  • Tillad valg og kopiering: denne udvidelse giver dig mulighed for at fjerne blokeringen af ​​websider som ikke tillader dig at markere tekst og kopiere den. Så for at bruge denne udvidelse skal du installere den på din computer via Chrome Webshop; Du kommer til den ønskede side og kan dermed kopiere den ønskede tekst.

Nogle websider afviser dog ovenstående metode. Det er hvad tjener Ultra-tilstand , for at omgå stærke beskyttelser. Du aktiverer den med kombinationen af ​​tasterne ALT + SHIFT + A , på denne måde, når ikonet fundet i udvidelsen skifter farve, kan du kopiere den pågældende tekst.

  • Læservisning: denne udvidelse tilføjer en læsetilstand til din browser ved tilføjelse af et ikon ved siden af ​​browserlinjen. I venstre sidebjælke finder du en knap, der giver dig mulighed for kun at se teksten på skærmen og giver dig mulighed for at gemme artiklen i HTML.
  • Klart: med blot et klik, denne udvidelse gør artikler nemme at læse ; En anden funktion er fuldskærmstilstand, og den giver dig mulighed for at vælge tekst, og dermed indse muligheden for, at du kan kopiere dem, samt oversætte dem.

Men en ejendommelighed er det klart fjerner restriktioner der findes på beskyttede eller blokerede sider. Denne Chrome-udvidelse kan downloades fra Chrome Webshop.

Kopier tekst fra beskyttede websider med Firefox

I denne browser kan vi også bruge udvidelser, men det er ikke nødvendigt at downloade dem, fordi den har flere muligheder, som du kan ændre. En enkel måde er at gå til toppen af ​​søgefeltet og klikke på læsetilstandsikonet; dette aktiveres også ved at trykke på F9 og på denne måde kan du kopiere teksten hvorhen du vil.

Hvis du vil bruge en udvidelse til Firefox, kan Automatic Reader View hjælpe dig; denne udvidelse tillader på en enkel måde aktiverer automatisk læsevisningstilstanden . Desuden kan du aktivere det rent på alle websider uden at forurene din computer.

Afslutningsvis, kopiering af tekster fra beskyttede websider er meget enkelt og på den måde, vi har beskrevet, vil du kunne få det indhold, du ønsker; Det skal dog bemærkes, at formålet med denne artikel ikke er at anbefale plagiering af oplysninger, da det er en forbrydelse uden forfatterens samtykke at kopiere oplysninger.

Så hvis du støder på en beskyttet side igen, vil du allerede vide, hvordan du kopierer dens tekst uden at bekymre dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up