Hvad er en roterende motor på Arduino, og hvordan kontrollerer man dens hastighed?

Hvis du undrer dig over, hvad er en roterende motor i Arduino og hvordan man styrer dens hastighed?, Enten fordi du har et projekt under behandling, eller simpelthen fordi du vil vide lidt mere om det. Nå, her vil vi tale om roterende motorer, og hvordan de kan anvendes i Arduino.

Arduino siden dens oprettelse er karakteriseret ved at være meget innovativ og åben for offentligheden , hvilket giver dem mulighed for at ændre deres kreationer for at bruge dem, som de finder passende. Hvis du er fan af disse teknologier, bør du vide, hvilke motorer der er bedst for dig til forskellige projekter, da der er mere rettet mod specifikke områder.

Indeks
  1. Hvad er en roterende motor på Arduino?
  2. Hvordan styres hastigheden af ​​en roterende motor?
  3. Hvad skal vi overveje, når vi vælger vores roterende motor?

Hvad er en roterende motor på Arduino?

En aktuel roterende motor har kun brug for strøm for at fungere, og normalt kommer de i forskellige størrelser, alt efter hvilket projekt vi skal udføre, vil vi bruge den ene eller den anden motor. En roterende motor i Arduino er den, der bruges til mekaniske systemer, der kræver en vis impuls, som ikke kan være anderledes.

Vi finder roterende motorer i vores dagligdag og vi bruger dem hver dag, nogle gange uden selv at vide, at de er til stede, disse motorer findes i husholdningsapparater som blendere, blendere og enhver enhed, der ved første øjekast ser ud til at have en aksel, der drejer, når den er tændt.

Takket være teknologi, som Arduino tilbyder os , kan vi bruge disse motorer på en helt anden måde, give dem opgaver og regulere deres rotationshastighed. Teknologien, der bruges i Arduino, købes normalt sammen med computeres bundkort, allerede i deres fremstilling ligner de meget, og man deler ofte deres transistorer.

For at rotationsmotorerne kan følge vores kommandoer, skal du bruge en computer, som ved hjælp af elektriske signaler fortæller dig, hvordan du skal agere. Det bør være klart, hvad forskellen i disse tilfælde er mellem software- og hardwaretyper, for at kunne vælge, hvad vi vil bruge bedre.

Hvordan styres hastigheden af ​​en roterende motor?

Det vigtigste punkt ved Arduino, efter at have valgt vores udstyr, er, hvordan man styrer hastigheden af ​​roterende motorer. Da hvis vi bruger flere af dem i samme projekt, er det muligt, at hver har en anden hastighed.

Af denne grund er det vigtigt at vide, at Arduino har brug for, om eller hvis software, der styrer dem via en pc, eller som indlæser instruktioner i Arduino-hukommelsen så den ved senere, hvilke tilslutninger den skal køre.

Med hensyn til koden er den skrevet i et programmeringssprog, som kan forstås af Arduino, til dette skrives den normalt og senere overføres den til binær kode, dette i nogle Arduino-modeller. I andre kan du kopiere instruktionerne direkte fra din computer.

Den hastighed, som motoren kan nå, vil kun afhænge af den type motor, vi bruger, da hver motormodel har sine grænser, og hvis dette er tilfældet, hvor mikroprocessoren giver instruktioner uden for dens fysiske grænser, får vi ikke motoren til at blive beskadiget.

Hvad skal vi overveje, når vi vælger vores roterende motor?

Hvornår realisering af vores projekter, det Det er nødvendigt at vide, at der er mange typer motorer, og hver er designet til et bestemt job.

Hvis du har brug for en motor, for eksempel til at designe en drone, skal du vide, at du har brug for en, der har en lille vægt og roterer ved en hastighed på mindst tre tusind rpm for at sikre, at den kan løfte dronen.

En mulighed at overveje for Arduino-projekter med et højt krav om hastighed, er børsteløse motorer, som ikke har masser af mekaniske dele hvilket tillader deres hastighed at være meget højere end normalt.

En anden faktor, når du vælger en roterende motor, er dens elektrisk driftsspænding såvel som den maksimale spænding, som den kan arbejde ved, før den lider fysisk skade, er dette meget nødvendigt, når du bruger en hvilken som helst motor, og endnu mere, hvis du bruger flere, fordi hver kan arbejde ved forskellige spændinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up