Sådan konverteres eller konverteres MP4-video til animeret GIF-billede?

Dynamikken i konverter video til gif er blevet meget populær, da multimedieindholdsformater trænger ind på almindelige internetapplikationer og -sider, såsom sociale netværk.

En af hovedårsagerne til dette er karakteristikken for levende billeder, relateret til den "lave vægt", de opnår efter deres skabelse.

På denne måde er det blevet meget mere praktisk at indsætte denne type format, da det lette lastningen, at personen hvem der modtager indholdet skal præstere .

Et andet kendetegn ved GIF'er er, at de kan oprettes fra en billedsekvens eller ved at udtrække en stykke bevægelige billedsekvenser indeholdt i en video .

Derfor er det nødvendigt at vide, hvilke værktøjer der giver dig mulighed for at generere denne type konvertering, afhængigt af en video, du har i dit lager.

Indeks
  1. Hvilke apps er egnede til at konvertere video til GIF gratis?
    1. WhatsApp
    2. PicsArt Animator
  2. Det er også muligt at konvertere video til GIF fra din computers komfort!
    1. Lær hvordan du konverterer video til GIF med Adobe Photoshop

Hvilke apps er egnede til at konvertere video til GIF gratis?

Mobile enheder, der fungerer med Android, har en efterspørgsel efter brug, der stiger eksponentielt hver dag, hvilket er grunden til, at de, der udvikler deres applikationer, forsøger at imødekomme behovene hos hver enkelt bruger i fællesskabet.

Da filmfilm vinder popularitet over tid, tillade brugen af ​​dette format tilfredsstillet mere end én person.

I Google Play Butik er der et stort antal applikationer dedikeret til konverter video til gif Hvis det er nødvendigt. Derfor finder du her listen over de bedste applikationer til at oprette dem.

WhatsApp

Dette interaktive meddelelsesværktøj har tilføjet sine funktioner muligheden for at skabe animerede billeder fra video optaget eller gemt i "Galleriet".

Siden WhatsApp deler medieindhold på sin platform, har det gjort det muligt at konvertere video til GIF gennem download af indhold. Det er vigtigt at bemærke, at denne mulighed er også tilgængelig til iOS-enheder .

For at gøre dette skal du blot bruge en video fra din enhed, hvor du skal vælg maksimalt seks sekunders indhold for at gøre det til en GIF.

Du kan tilføje tegninger, emojis og tekst til denne skabelse for at forbedre dens redigering før deling, hvilket du kan gøre ved at trykke på den grønne "Send"-knap.

PicsArt Animator

Tilgængelig gratis i Google Play Butik, denne applikation giver dig mulighed for oprette en animation af en GIF ved hjælp af en video eller en billedsekvens valgt af brugeren.

Det giver mulighed for at gemme indholdet i det interne lager, samt at dele det via de sociale netværk efter eget valg.

Det er også muligt at konvertere video til GIF fra din computers komfort!

Computere har flere muligheder, når det kommer til videoredigering, fordi det er her, du kan finde formatkonverteringsmulighederne.

Selvom de fleste er online eller professionel af natur, giver de dig mulighed for at udføre en mere defineret redigering af det animerede billede, du opretter i programmet.

På samme måde vil det resultere i indhold kan deles på enhver platformform med reduceret vægt og høj opløsning.

Lær hvordan du konverterer video til GIF med Adobe Photoshop

Selvom metodikken i dette program er rettet mod fagfolk på området, er det ret simpelt at fuldføre konverteringen gennem dets funktioner. Resultatet er vidunderligt fordi de effekter, lag og tegninger, som dette program tillader, også kan bruges i animerede billeder.

Til at begynde med skal du vælge den video, du vil importere gennem "Layered Video Frames" mulighed for at vælge det område, du vil transformere.

Efter at have genereret og anvendt de ønskede redigeringer, har du mulighed for gem filen i GIF-format gennem sektionen "Eksporter", som indeholder muligheden "Gem til web".

Et vindue vises på skærmen, som giver dig mulighed for at indstille farverne og komprimeringen af ​​filen for at definere dens størrelse, så du i sidste ende allerede har en GIF oprettet af dig selv ved hjælp af Adobe Photoshop blandt dine dokumenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up