Sådan forlænges USB-udvidelse til mobiltelefon uden at miste signal nemt

Der er nogle tekniske data, som du helt sikkert ikke kender, og du undrer dig over, hvorfor USB-kabler er så korte, og det har en logisk forklaring, der understøtter det uanset USB-kabeltype. Og det har at gøre med effektiviteten af ​​de data, de transmitterer, jo længere kablet er, jo lavere effektivitet. Derfor vil vi i den følgende artikel vise dig en meget enkel måde at forlænge USB-udvidelsen til mobiltelefon uden at miste signalet nemt.

For at undgå dette, og at forbindelsen mellem enheder opretholdes, er der forskellige værktøjer, som vi kan bruge. såsom netværksomformere, forlængerkabler, trådløs usb, hvormed tilslutningsområdet kan udvides. Og så vil vi i denne guide beskrive, hvordan du kan bruge hver af disse eksterne enheder.

Vi beder dig om ikke at bekymre dig og tro, at udførelse af denne procedure kun er for folk, der kender til teknologiske verden . Intet af dette, vi har allerede vist dig i andre artikler, hvor nemt og hurtigt det normalt er, hvor vi var i stand til at forbinde to computere med den samme type USB-kabel til dataoverførsel.

Indeks
  1. Sådan forlænges USB-udvidelse til mobiltelefon uden at miste signal nemt
  2. En anden metode til at udvide USB-udvidelse til mobiltelefon uden at miste signal

Sådan forlænges USB-udvidelse til mobiltelefon uden at miste signal nemt

Til at starte med vil vi tale om, hvordan man forlænger USB forlænger , ved hjælp af et USB-forlængerkabel. Den første ting, vi skal gøre, er at afbryde et af standard USB-kablerne fra din computer, og nu skal vi forbinde denne ende, som vi vil kalde han til hunforbindelsen på forlængerkablet.

Det skal du nu tilslut han-enden af ​​kablet til enheden, i dette tilfælde til mobilen, kan denne type kabel have en længde på højst tre meter. Og de er perfekt lavet til at kompensere for tabet af effektivitet. De kan også indeholde forskellige porte og tillade flere forbindelser.

Vi skal nu bruge en USB repeater, og det første vi skal gøre er at tilslutte repeateren til computeren via USB porten.

Og så skal du sætte et Ethernet-kabel i porten på repeateren, nu skal du køre USB-kablet mellem repeater-modtageren og enheden. Den anden ende af Ethernet-kablet og tilslut det til modtageren

Disse typer forlængerledninger er ideelle til at tilslutte enheder op til 50 meter væk. Da de bruger til at overføre data til Ethernet-kabler og ikke USB-kabler.

En anden metode til at udvide USB-udvidelse til mobiltelefon uden at miste signal

En anden metode, vi vil bruge, er at udvide USB-forbindelse ved hjælp af en USB over IP-konverter. Og for at starte frakobler vi den ene ende af standard USB-kablet og forbinder det derefter til IP-konverteren. Tag nu et Ethernet-kabel og tilslut det til porten på IP-konverteren, tag den anden ende og tilslut det til din netværksenhed.

Disse enheder anbefales, når du vil oprette forbindelse til et netværk via en USB-kabel . Og afstandene varierer afhængigt af længden på USB-kablet og det Ethernet-kabel, du bruger til forbindelsen.

Den næste metode, vi vil bruge til at udvide USB-mobiltelefonforlængeren uden at miste signalet, er ved at bruge en trådløs USB-enhed.

For at forbinde det skal vi gøre følgende, vi tager trådløs sender og vi skal forbinde den til en Hub-enhed. Den næste ting du skal gøre er at justere enhedernes tilladelser, så du ikke har nogen problemer med signalet.

Ved at bruge dette udstyr kan vi trådløst forbinde forskellige enheder, der kan forbindes på denne måde. Det vigtige ved denne type forbindelse er, at du kan bevæge dig frit, da den er fri for kabler.

Den kan modstå afstande på op til 10 meter, men vi anbefaler mindst tre personer at nyde en godt signal .

På denne måde har vi vist dig de forskellige måder, der findes for at kunne Forlæng mobiltelefonens USB-udvidelse uden let at miste signalet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up