Hvordan konfigurerer man en fast eller statisk IP-adresse på en computer fra routeren?

Det viser sig, at der er visse konfigurationer, vi skal lave for at få vores computer og de forskellige programmer, jeg bruger, til at fungere korrekt. Men vi aner ikke, hvad en router er, meget mindre hvad IP betyder. For at du ikke trækker dit hår ud eller beder om hjælp fra en tekniker, præsenterer vi følgende vejledning, der hjælper dig med at konfigurere en fast eller statisk IP-adresse på en computer fra routeren.

Er der nogen software, der beder dig om IP-adressen, så de kan fungere korrekt eller udføre en bestemt funktion. Men det viser sig, at denne adresse er blevet ændret fra din computer af årsager, du ikke kender. Det er her, vi skal udføre denne enkle operation, der giver dig mulighed for det konfigurere en fast eller statisk IP-adresse på en computer fra routeren.

Stress ikke længere, eller bed om hjælp fra en anden person takket være denne artikel, vi hjælper dig med at løse dette problem. Ligesom vi gjorde i selvstudiet, viste jeg dig, hvordan du konfigurerer sikkerhed og privatliv på min pc, mens jeg surfer på internettet.

Indeks
  1. Hvordan konfigurerer man en fast eller statisk IP-adresse på en computer fra routeren?
  2. Konfiguration af vores routers statiske IP-adresse

Hvordan konfigurerer man en fast eller statisk IP-adresse på en computer fra routeren?

Før du fortæller dig, hvad du skal gøre konfigurere en fast eller statisk IP-adresse på en computer fra routeren . Vi vil slette de to ubekendte, som du har, den første vedrører IP-adressen, og det er intet andet end en række numre, som vores forbindelse til netværket er identificeret med. Og denne adresse ændres normalt og er kendt som dynamisk IP.

De sider vi besøger på internettet skal have en fast eller statisk IP-adresse, på den anden side er routeren blot den enhed, der er ansvarlig for at forbinde til et internetnetværk, vores computer. Og det er i denne enhed, vi vil konfigurere IP-adresse og dette er konstant eller fast.

Nu, for router kan tildele en statisk IP-adresse, skal den være tilknyttet Mac-adressen på pc'ens netværkskort. Denne i modsætning til IP-adressen ændres ikke, den er unik og for at vide hvad Mac-adressen er, fortæller vi dig hvad du skal gøre afhængigt af hvilket operativsystem du har.

Hvis din computer kører Windows, skal du gå til kontrolpanelet og derefter til netværks- og delingscenteret. Nu leder du efter sektionen Aktive netværk, og vi klikker på den, som vi er forbundet til. Denne handling vil generere en boks, og vi klikker på Detaljer, der finder vi den fysiske adresse, og dette er Mac-adressen.

Hvis vi har en OS X-enhed, følger vi denne Apple-rute, så vælger vi Systemindstillinger. Efterfulgt af netværk og så vælger vi netværkskortet, når dette er gjort vælger vi Avanceret mulighed, i dette afsnit får vi Mac-adressen Udført, nu konfigurerer vi den statiske IP-adresse i vores router.

Konfiguration af vores routers statiske IP-adresse

Efter at have fået Mac-adressen på vores enhed, vil vi konfigurere en IP-adresse fast eller statisk på en computer fra routeren. For at gøre dette går vi til den browser, vi bruger, og vi indtaster IP-adressen på routeren. Her vil vi se efter DHCP-konfigurationssektionen, denne findes normalt i LAN-netværkskonfigurationsmulighederne.

Da vi allerede er i DHCP-konfigurationen, er det første, vi skal observere, de områder, som vores router tildeler til IP-adresser. Det er bedst at tildele en statisk IP-adresse som er uden for disse intervaller, men nogle gange har nogle modeller problemer med dette, og så bliver vi nødt til at bruge en værdi, som er inden for dette interval.

Nu skal vi bare kigge efter muligheden for IP-adressereservation , mens vi skal klikke på Tilføj eller Ny. Og nu skal vi indtaste IP-adressen for vores tilstedeværelse såvel som Mac-adressen. Klar, vi har konfigureret en fast eller statisk IP-adresse på en computer fra routeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up