Sådan repareres og installeres afbryderknappen på en pc nemt

Et ubehageligt øjeblik for brugere er, når de ikke kan starte deres computer på grund af en defekt tænd/sluk-knap. Heldigvis er det ikke obligatorisk at tage pc'en til en tekniker for at rette dette problem. Derfor anbefaler vi, at du læser denne artikel, hvor vi forklarer hvordan man nemt reparerer og installerer tænd/sluk-knappen på en pc

Indeks
 1. Tænd/sluk-knappen
  1. Power-knap typer
 2. Sådan repareres og installeres afbryderknappen på en pc nemt
  1. Få en ny tænd/sluk-knap til din pc
  2. Sluk helt for dit udstyr
  3. Frakobl bundkortets komponenter
  4. Åbn kufferten
  5. Træk i tænd/sluk-knappen
  6. Installer den nye pc-afbryderknap

Tænd/sluk-knappen

En tænd/sluk-knap er en kontakt, der giver dig mulighed for tænde og/eller slukke en elektronisk enhed. Denne enhed tænder, når du trykker én gang på knappen og slukker, når du holder den samme knap nede. Det er endda muligt at konfigurere systemet til at slukke for skærmen ved at trykke på Windows power-knappen samt andre computerkomponenter.

På en pc er tænd/sluk-knappen normalt placeret i frontområdet og er vant til tænd for strømforsyningen computeren.

Power-knap typer

Der er to typer af strømknapper: elektriske og mekaniske . Den elektriske startknap er blød og ændrer sig ikke, når der trykkes på den. Mens den mekaniske tænd/sluk-knap laver et "klik", når den trykkes og har dybde, når den trykkes på for at tænde en enhed.

Sådan repareres og installeres afbryderknappen på en pc nemt

Ligesom det er muligt at reparere en risikabel beskadiget harddisk, der ikke vil starte eller genkende Windows, er det også muligt at reparere tænd/sluk-knappen, hvis den ikke virker. Af denne grund råder vi dig til omhyggeligt at følge hvert af de følgende trin for at kunne løse denne lille defekt.

Få en ny tænd/sluk-knap til din pc

Før du installerer tænd/sluk-knappen, skal du købe en ny knap for at erstatte den knap, der blev forringet efter til fortsat brug. Når du har fået denne komponent, skal du tage højde for nogle særlige aspekter, såsom dem, der er nævnt nedenfor.

Sluk helt for dit udstyr

Fra operativsystemet skal du vælge "Luk ned" og vente et par sekunder, mens computeren logger af. Når skærmen slukker, afbryd computeren fra strømkilden .

Frakobl bundkortets komponenter

Find og frakobl skærmkablet, netværkskablet, tastaturet, musen, skærmen og printertilslutningskablerne. Disse kabler er gemt i bagsiden af ​​etuiet eller æsken. Trykke derefter tryk og hold tænd/sluk-knappen nede for fuldstændigt at eliminere den resterende energi, der er lagret i strømforsyningen.

Åbn kufferten

Vær sikker på at du bære et antistatisk armbånd eller røre ved en metaloverflade, før du åbner kabinettet. Åbn derefter kabinettet ved at fjerne det venstre kabinetpanel. For at gøre dette skal du bruge en skruetrækker, der giver dig mulighed for at fjerne de to skruer, der holder panelet bagfra.

Træk i tænd/sluk-knappen

Placer sagen med forsiden opad, så hovedrammen (hvor tænd/sluk-knappen er) vender mod venstre. Næste, tryk på tappen for at frigøre rammen som er nederst til højre på panelet og skub højre side af rammen fremad.

Hold tænd/sluk-knappen nede, når du flytter kikkerten, så den ikke falder af af sig selv. Drej derefter knappens strømhætte flere gange for at fjerne den. På bagsiden skal du trykke på knappen, så den springer ud af forsiden af ​​rammen. Du kan drage fordel af dette trin til at rense din pc's strømforsyning, hvis du bemærker støv eller ting, der hindrer dens drift.

Installer den nye pc-afbryderknap

Fjern fjederen fra den beskadigede tænd/sluk-knap og placer den over den nye knap. Indsæt derefter denne knap på fronten af ​​rammen og sæt hætten på stilken bagfra.

Luk sagen

Placer panelet, hvor du oprindeligt fjernede det og spænd de to kasseskruer . Slut til sidst alle komponentkabler til fronten af ​​kabinettet. På den anden side, hvis du bemærker, at du ikke kan slukke for Windows og giver fejlen, der ikke vil slukke, skal du kontrollere operativsystemet, fordi der skal være årsagen til dette problem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up