Sådan flyttes filer fra intern hukommelse eller telefon til SD-kort på Android

Android-operativsystemet findes i et stort udvalg af mobile enheder og tablets. Mange af dem er lave til mellemstore og har lidt intern lagerplads, så du hurtigt kan løbe tør for ledig plads. Hvis du har udvidelig hukommelse, forklarer vi i denne artikel hvordan flytte filer fra den interne hukommelse eller fra telefon til SD-kort på Android.

Selvom det er rigtigt, at vi kan frigøre intern lagerplads på Android, hvad enten det er ved at slette fabriksapps eller cachehukommelse, er det ikke holdbart i det lange løb. Det er derfor, vi anbefaler dig at blive ved med at læse denne artikel for at finde ud af en mere effektiv måde at frigøre intern hukommelse på Android.

Indeks
 1. Hvorfor flytte filer fra intern hukommelse til SD-kort?
 2. Trin til at flytte filer fra intern hukommelse til SD-kort
  1. Flyt apps fra intern hukommelse til SD-kort
  2. Flyt filer fra intern hukommelse til SD-kort

Hvorfor flytte filer fra intern hukommelse til SD-kort?

De fleste Android-enheder har et hukommelsesudvidelsesslot (til at placere et SD-kort), men det er ikke altid inkluderet i udstyret, når vi køber det. Da den interne hukommelseskapacitet er mellem 8 og 16 GB, vi ser ofte ikke behovet for at købe et SD-kort fordi vi vurderer, at den tilgængelige enhed vil være mere end nok.

Men applikationerne vi download til vores enhed bliver tungere og optager mere hukommelse på grund af de krav, de stiller. På den anden side er du sikkert en af ​​de brugere, der godt kan lide at tage kvalitetsbilleder og videoer, hvilket resulterer i filer, der fylder meget. Og hvis du kan lide at lytte til god musik, vil du gerne have hundredvis eller tusindvis af sange.

Af disse grunde og mere kan telefonens eller enhedens interne hukommelse fyldes hurtigt, dvs så en god idé at bruge MicroSD-kortet som intern hukommelse , så den irriterende notifikation: "intern hukommelse næsten fuld" ikke længere vises. Tag det til efterretning og lær, hvordan du flytter filer fra intern hukommelse til SD-kort på Android.

Trin til at flytte filer fra intern hukommelse til SD-kort

Det første du skal vide, før du køber et SD-kort, er om din enhed har en slot til eksterne hukommelseskort og hvad er den største kapacitet, den kan understøtte . Det kan variere mellem 8, 16 32, 64 eller 128 GB i de mest almindelige modeller. Tjek producentens manual eller Google for specifikationerne for din telefon.

Når du har sat det relevante SD-kort i telefonen, du kan begynde at overføre filer og apps fra intern hukommelse til ekstern hukommelse, følg nedenstående trin for at gøre det.

Flyt apps fra intern hukommelse til SD-kort

 • Du skal gå til enhedsindstillinger eller konfigurationssektionen.
 • Vælg lagerindstillingen.
 • Naviger derefter til internt lager eller enhedshukommelse.
 • Find derefter indstillingen Apps.
 • Hver af de apps, der er installeret i den interne hukommelse, vises, og når du trykker på den, vil du se flere muligheder, en af ​​dem vil sige "flyt til SD". Tryk på denne knap for at overføre applikationen fra intern hukommelse til SD-kort . I slutningen af ​​processen skal du gentage den for hver applikation.
 • Når det ikke er muligt at overføre applikationen til SD-kortet (ved fabriksindstillinger), er muligheden » flytte til SD vil ikke kunne vælges.
 • For at sikre, at følgende applikationer er installeret på SD-kortet, skal du bekræfte, at SD-kortet er valgt som hovedlagerhukommelsen i afsnittet om konfiguration, lagring.

Denne metode er ens for alle versioner af Android , med små variationer og bruger enhedens egne ressourcer. I nogle tilfælde kan der vises en rulleliste med tilgængelige apps, der ikke er blevet flyttet til SD-kortet og kan flyttes. Der er også apps i playstore, der letter processen med at flytte apps mellem minderne.

Flyt filer fra intern hukommelse til SD-kort

Det er muligt at flytte alle slags filer fra den interne hukommelse til SD-kortet. Den nemmeste ting at gøre er at bruge en filhåndtering. Med denne applikation kan du se, hvad der er gemt i den interne hukommelse og SD-kortet og kopiere mellem det ene og det andet. Du kan også bruge pc'en og derfra se, hvad der er gemt på kortene, for at kopiere mellem dem.

Det er bedre at kopier mapper fra intern hukommelse på nøjagtig samme måde til SD-kort , for at undgå kompatibilitetsproblemer. Ved at følge disse trin vil du reducere dine mangel på lagerproblemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up