Sådan indsætter, ændrer og sletter du databaseposter i PhpMyAdmin

PHPMyAdmin fungerer som et værktøj til at kunne bruge kontrolpanelerne "cPanel" som fås i webhosting og giver os mulighed for at administrere, importere og eksportere MySQL-database hvor vi kan oprette, ændre eller slette data og administrere indholdstabeller i hende selv.

Værktøjet PHPMyAdmin har var skaberen af ​​PHP programmeringssproget, som er Open Source og har været i kraft siden 1998, er det i øjeblikket værktøj nummer 1 mht database- og tabelstyring, opnå optimale resultater, selv med grundlæggende viden om programmering, kan du udføre daglige opgaver i databaser. Den første ting er at komme ind i programmet PHPMyAdmin at starte en database.

Hvordan indsætter man poster fra en database i PHPMyAdmin?

 1. For at indsætte poster i databasen skal vi gå ind i fanen "Indskud" som er øverst på panelet.
 2. Vi har to måder at indsætte poster på.
 3. Den første er at placere en enkelt række, udfylde dataene og klikke på Fortsæt-knappen.
 4. Den anden formular vil blive givet, der angiver et antal rækker og udfylder alle felterne på én gang, for at angive antallet af poster er det nødvendigt at gå til det nederste område af databasen og der vælge antallet af poster i option "Fortsæt med at indsætte med... rækker".
 5. I dette vindue finder vi antallet af formularer, som vi angiver, samt de data, vi ønsker at indsætte.
 6. Til sidst skal vi angive den handling, der vil blive udført efter at have trykket på knappen "Blive ved" .
 7. For at opnå dette har vi rullemenuen "Og så" hvor vi vil angive muligheden "Vend tilbage". På denne måde skal du vende tilbage til listen over poster eller bruge indstillingen "Indsæt en ny post" og blive på den aktuelle side for at fortsætte med at indsætte værdier.

Hvordan redigerer man databaseposter i PHPMyAdmin?

 1. For at starte skal vi gå ind på fanen, hvor posterne vises "Undersøge “.
 2. Ved indtastning vises en tabel over de indsatte poster, hvor de vil blive præsenteret i rækker, og der skal vi klikke på knappen "Rediger", der vises til venstre for de nævnte rækker.
 3. Ved at trykke på redigeringsknappen i en række går vi ind for at ændre indholdet, og så gemmer vi ændringerne.
 4. Hvis vi vil kopiere en linje, kan vi få adgang til knappen "At kopiere" og gå til formularen, hvor vi vil slippe denne række.
 5. Endelig vil vi fastholde, at det er nødvendigt at klikke videre "Blive ved" for at gemme de værdier, der er blevet ændret.

Hvordan sletter man poster fra en database i PHPMyAdmin?

 1. Gå til fanen for at slette en post fra databasen "Undersøge" indtast derefter registreringstabellen.
 2. I denne tabel vil vi få linjer, hvor ændringerne af hver værdi er gemt, vi vil visualisere 3 knapper til venstre for hver linje: "At ændre" , "At kopiere" og "For at slette" hvor vi sammen med dem kan vælge, hvilken handling der skal tages med denne linje.
 3. For at slette en post skal vi trykke på knappen "For at slette" så skal vi trykke på knappen "Blive ved" for at gemme ændringer i vores database.

Tage hensyn til:

 • Når vi sletter en post, skal vi huske på det vi vil tabe disse oplysninger permanent, det vil sige, at vi ikke vil være i stand til at hente disse oplysninger, og det er derfor, vi skal være forsigtige, når vi håndterer registreringerne.
 • Indeksværdier er auto-digital og når vi genererer en værdi, skal vi huske på, at selvom en ny post slettes og oprettes, vil indekset fortsætte med det næste fortløbende tal.

Med dette trin for trin har du lært, hvordan du indsætter, ændrer og sletter poster fra en database i PHPMyAdmin hurtigt og nemt. Glem ikke, at du kan få mere at vide om PHPMyAdmin på Miracomosehace.com, og at du altid vil finde omfattende information om programmeringsrelaterede emner.

Indeks
 1. Hvordan indsætter man poster fra en database i PHPMyAdmin?
 2. Hvordan redigerer man databaseposter i PHPMyAdmin?
 3. Hvordan sletter man poster fra en database i PHPMyAdmin?
  1. Tage hensyn til:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up