Sådan finder du ud af, hvor de ringer til mig fra - Hvor er nummeret, der ringer til mig fra - Placering

Du har helt sikkert allerede modtaget et mistænkeligt opkald fra et ukendt nummer, og du ville gerne vide, hvem der ringer til dig. Disse er normalt harmløse opkald, men de er ofte opkald. I hvert fald vi elsker stadig ved hvor du hedder eller hvor er nummeret, der ringede til dig.

Indeks
  1. Sådan finder du ud af, hvor du bliver ringet op fra, og hvem det er
  2. Google til mobiltelefon for at finde ud af, hvor de ringer til dig
  3. Hvordan man ved, hvor jeg bliver ringet op fra med Truecaller
    1. Hvem ringer
    2. Tellows
    3. listespam

Sådan finder du ud af, hvor du bliver ringet op fra, og hvem det er

Den første ting du skal være klar over er, hvad de er, og hvordan du kan undgå spam. Hvis du ikke ved det, så tøv ikke med at finde ud af mere, så du hurtigt kan identificere dem og beskytte dig mod disse ubehagelige hændelser.

Men spam modtages ikke kun via e-mail (selvom det altid er nyttigt at vide, hvordan man blokerer kontakter og e-mails i Gmail for at forhindre spam). Opkald fra ukendte og irriterende numre er steget hver dag.

Hvis det er et lokalt nummer i dit land, er der ingen problemer med at besvare eller endda returnere opkaldet. Men hvis opkaldet har lokalnumre, du ikke ved eksisterer, er det sandsynligvis et collect call, som ofte efterlader opkald tabt, så modtageren kan ringe tilbage til dig, og du vil blive opkrævet ekstra.

I øjeblikket er der forskellige tjenester og websider, der giver os mulighed for at vide den nøjagtige placering af det nummer, der ringer til os. Disse platforme fungerer gennem sporingsnumre, som giver os mulighed for at kende identiteten på, hvem der ringer til os, selvom vi ikke har tilføjet dem til vores kontakter.

De har en meget stor database og eksponerer alle data gratis. Gennem disse online portaler kan du identificere opkald blot ved at indtaste den telefon, der bliver ved med at genere dig, på denne måde vil du være i stand til at vide, hvem og hvor de ringer til dig fra.

Google til mobiltelefon for at finde ud af, hvor de ringer til dig

Du behøver sandsynligvis ikke få adgang til en webside, hvis du er så heldig at have en mobil, der er kompatibel med Google Phone-appen. Google har en stor database, der indeholder telefonnumrene på andre brugere, der har markeret det som spam, så hvis de ringer til dig, vil appen give dig besked, om det er en ondsindet kilde.

Du skal huske på, at hvis du støder på en fejl, mens du logger ind på din Google-konto fra din mobiltelefon, skal du løse det, så denne mulighed er nyttig for dig.

Hvordan man ved, hvor jeg bliver ringet op fra med Truecaller

Hvis du ikke har en mobil, der er kompatibel med telefonapplikationen, Truecaller er en god mulighed. Denne app har gemt telefonnumre i årevis, den har også millioner af brugere over hele verden, der bruger den til at identificere berømte og irriterende spamopkald.

Det er også en platform konstant vædde til dag , på grund af hyppige brugerbidrag. Dette vil være meget nyttigt for at finde ud af, hvem der ringer til dig fra et skjult nummer.

Hvem ringer

Denne applikation giver os mulighed for hurtigt at identificere ukendte opkald for at undgå spam samt opkald foretaget af en robot eller telemarketingplatforme.

En speciel funktion ved denne app er, at når du gemmer telefonnummeret, du har mulighed for at blokere det for at undgå at modtage opkald fra dette nummer i fremtiden . Desuden fungerer det uden internet, så du kan bruge det når som helst.

Tellows

Denne særlige side vil være virkelig nyttig for dig at vide, om det nummer, du bliver ringet op fra, er pålideligt eller ej. Dette internet side fungerer gennem et interaktivt klassificeringssystem, som giver brugerne mulighed for at bedømme et hvilket som helst tal. Det bedste ved denne platform er, at den er tilgængelig for Latinamerika i mere end 40 lande.

Det har også en applikation, der lader dig kende resultaterne i realtid. Dens brug er virkelig enkel, alt du skal gøre er at sætte den telefonnummer i søgefeltet. Derefter vil siden vise dig bedømmelsen af ​​nævnte nummer, som er klassificeret som negativ bedømmelse, neutral bedømmelse og positiv bedømmelse.

listespam

Denne hjemmeside bruges af tusindvis af brugere, da den er kendt for at have afsluttet mange svindelnumre. I Listaspam, du behøver ikke at registrere dig, bare indtast det nummer, der ringede til dig, og det vil vise dig den originale kilde.

Den er tilgængelig i hele Latinamerika og viser dig også en liste over forskellige spamnumre rapporteret af internetbrugere. Desuden har du muligheden for at indberette nummeret fra hvilken de ringer til dig med angivelse af typen af ​​opkald: forespørgsel, telemarketing, mistanke om svindel osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up