Sådan blokerer du enheder, der er tilsluttet mit WiFi, og forhindrer internettet i at gå gennem Bluetooth - Hurtige indstillinger

I dag, med ankomsten af ​​nye Android-opdateringer, har det muliggjort udviklingen af ​​en et stort antal nye funktioner for vores smartphones bruges disse funktioner til at forbedre vores oplevelse med vores smartphone og også til at optimere udførelsen af ​​visse handlinger, som vi ønsker at udføre.

Funktioner som skærmbilledet, der tjener til at tage et billede af skærmen på din smartphone i det øjeblik, hvor vi vil tage det, selvom denne funktion ikke udføres på samme måde i alle smartphones, fordi selvom de alle har operativsystemet Til Android, kan anvendelsen af ​​skærmoptagelsesfunktionen på en Motorola-telefon være anderledes end på en Samsung Galaxy.

En af de nye funktioner, som Android bringer os til de nyeste telefoner, er at kunne del wifi-nøgle via en QR-kode eller endda dele Wi-Fi-netværket via Bluetooth.

Indeks
  1. Hvordan deler man wifi via QR-kode?
  2. Trin til at blokere enheder, der er tilsluttet min Wifi, og forhindre internet i at gå via Bluetooth

Hvordan deler man wifi via QR-kode?

Deling af Wi-Fi-nøglen via en QR-kode er en Android-mulighed, der har gjort livet lettere for mange mennesker fordi der altid kan opstå en situation, hvor de er på et sted, hvor kun én person har adgang til internettet og ikke kender nøglen til at kunne dele det, ved hjælp af denne funktion vil du nemt kunne dele det ved blot at scanne WiFi-adgangskode QR-kode.

For at gøre dette skal du blot gå til wifi indstillinger og søg efter det netværk, du allerede har adgang til, og vælg derefter muligheden for at dele via QR-kode, hvor den anden enhed, der ikke har adgang til det netværk, skal scanne den.

En anden mulighed, der nogle gange kan virke kontraproduktivt, er dog at kunne dele internettet via Bluetooth, og det mere end noget andet kan skade dig, hvis du er den, der deler din Wifi med én person, og at de deler det samme. netværk via Bluetooth. Men bare rolig, i denne artikel vil vi lære dig, hvordan du blokerer enheder, der er tilsluttet dit Wi-Fi-netværk og dermed forhindrer dem i at dele netværket via Bluetooth.

Trin til at blokere enheder, der er tilsluttet min Wifi, og forhindre internet i at gå via Bluetooth

Den nemmeste mulighed for at forhindre en anden i at ændre værdien af ​​dit Wi-Fi-netværk er at aktivere låsning af din enhed med en adgangskode, et mønster eller en pinkode, og hvis du vil øge dens sikkerhed, kan du blokere netværket for dette. Du skal indtaste enhedsindstillingerne og derefter i afsnittet "låseskærm og sikkerhed" så ind "lås og sikkerhedsindstillinger" hvor du bliver nødt til at aktivere netværks- og sikkerhedsblokeringsmuligheden.

Med denne funktion aktiveret vil det ikke være muligt at aktivere eller deaktivere Bluetooth-funktionen eller Wifi Zone (hostpot)-funktionen uden har kl tidligere en autorisation ligeledes vil det ikke være muligt at deaktivere enhedens Wifi eller mobildata.

Hvis disse muligheder ikke virker for dig, kan du søge efter eksterne programmer, der fungerer til dette formål, nedenfor viser vi dig nogle programmer, der kan hjælpe dig med at forhindre dem i at dele dit internet via Bluetooth

Domobiles Applock app er en app, der virker ved at bede om en adgangskode, hver gang du ønsker at udføre en bestemt handling på enheden, så hvis du for eksempel vil slå Wi-Fi til eller fra, vil applikationen automatisk starte en lås og en anmodning. en adgangskode, for at gøre dette skal du beskytte enhver funktion på enheden.

For at gøre dette skal du kun downloade applikationen fra den officielle Google Play Butik, og efter installationen kan du begynde at ændre dens muligheder ved først at vælge en nøgle, som kan være en PIN-kode, adgangskode eller mønster for at kunne låse applikationen op. og så bliver du nødt til at vælge, hvilke apps eller muligheder du vil tilføje denne nøgle til, så når du vil bruge den, vil applåsen starte.

Med SpSoft Applock vil blokering være strengere, fordi for aktivere eller deaktivere en funktion, du bliver nødt til at gå ind i applikationen, låse den op og aktivere funktionen i den, du kan nemt downloade SpSoft i den officielle Google Play Butik gratis, når applikationen er installeret, kan du begynde at konfigurere den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up