Hvorfor genkender min computer ikke Ethernet-netværkskablet? - Endelig løsning

Hvis din pc ikke genkender Ethernet-netværkskablet, er det nødvendigt at fastslå årsagen til fejlen og finde en hurtig løsning. I denne forstand anbefaler vi, at du læser denne artikel, som du vil lære Hvorfor genkender min pc ikke Ethernet-netværkskablet? - Endelig løsning

Hvorfor genkender min computer ikke Ethernet-netværkskablet? - Endelig løsning

Dernæst præsenterer vi de mulige årsager til operativsystemet annullere netværksforbindelsen og pc'en genkender ikke Ethernet-kablet, samt en permanent løsning på dette problem.

Årsager til hvorfor pc'en ikke genkender Ethernet-netværkskabel

Nogle gange Pc'en genkender ikke Ethernet-netværkskablet i på grund af ledningsskader, så der er behov for en permanent løsning. Denne fysiske fejl forhindrer operativsystemet i at etablere internetforbindelsen. Derudover kan RJ45-stik blive beskadiget, hvilket hindrer deres normale forbindelse.

Det er muligt, at problemet skyldes en dårlig internetforbindelse eller fejl i modem . Der kan også være en netværkskortfejl. Hvis Ethernet-netværkskablet er inkompatibelt, vil computeren heller ikke kunne genkende det.

Sådan får jeg min pc til at genkende Ethernet-netværkskablet

For at din pc kan genkende Ethernet-netværkskablet, skal du finde årsagen til problemet før udføre en permanent løsning . Af denne grund råder vi dig til at følge følgende trin.

Tjek den fysiske forbindelse

Kontroller, om link-LED'en lyser, når du tilslutter Ethernet-kablet til netværkskortet. Næste, du vil være i stand til at vise to LED-indikatorer . Hvis disse ikke lyser, kan netværkskablet være beskadiget, routeren har ingen strøm, eller forbindelserne er løse.

Tjek RJ45-stikkene

Systemet genkender ofte ikke Ethernet-kablet når RJ45 stik er beskadiget . Kontroller, at disse elementer ikke er beskadigede eller skåret. Tjek også, om de er tilsluttet korrekt, og om de forbliver faste i forhold til netværkskablet.

Tilslut Ethernet-netværkskablet til en anden port

En port på sammenkoblingsenheden kan være defekt. I denne forstand råder vi dig til test ethernet-kablet på en anden port på din enhed (router, hub eller switch) for at udelukke denne mulige fejl.

Kontroller netværkskablets kompatibilitet, hvis din pc stadig ikke genkender Ethernet-netværkskablet

Har du nogensinde spekuleret på, hvad der er det bedste netværkskabel til internetforbindelse? Det er vigtigt, at du kender disse oplysninger, fordi internetforbindelsen kræver et Ethernet-kabel, der er kompatibelt med dit netværksprogram. Derfor bør du gennemgå typen af ​​ledninger du har i henhold til dens specifikationer og længde.

Tjek PCI-slots

For at systemet kan genkende netværkskablet, skal du aktivere alle PCI slots og luk de orange strømtapper. Så hver lokation vil modtage det passende feed. Det er også vigtigt at vide, hvilken netværksadapter du skal bruge til pc og installere den, hvis du ikke allerede har gjort det.

Tjek netværkskortet

Netværksadapteren skal være installeret korrekt og aktiveret i BIOS. Hvis du har en "PCI" netværkskort geninstaller adapteren og kontroller, om forbindelsen er etableret korrekt.

Test internetadgang

At kende status for din internetforbindelse , kan du bruge Windows-kommandokonsollen. Gå til startmenuen og skriv cmd i søgemaskinen. Højreklik på "Kommandoprompt" og vælg "Kør som administrator".

Du vil se Windows-kommandovinduet, hvor du skal skrive denne kommando: netsh wlan vis wlanreport og tryk på "Enter"-tasten. Du får en HTML-fil, der viser dig status for din forbindelse via en rapport.

Reparer netværksadapteren, hvis din pc ikke genkender Ethernet-netværkskablet

For at reparere netværkskortet skal du højreklikke på internetikonet på proceslinjen i Windows og vælge "Åbn netværks- og delingscenter".

Gå til "Skift adapterindstillinger" og højreklik på "Ethernet". Til sidst skal du vælge "Diagnose" for Windows at tage sig af ret fejl og reparer adapteren Hvis det er nødvendigt. Du kan også vælge at deaktivere netværksadapteren og genaktivere den, så fejl kan rettes.

Indeks
 1. Hvorfor genkender min computer ikke Ethernet-netværkskablet? - Endelig løsning
 2. Årsager til hvorfor pc'en ikke genkender Ethernet-netværkskabel
 3. Sådan får jeg min pc til at genkende Ethernet-netværkskablet
  1. Tjek den fysiske forbindelse
  2. Tjek RJ45-stikkene
  3. Tilslut Ethernet-netværkskablet til en anden port
  4. Kontroller netværkskablets kompatibilitet, hvis din pc stadig ikke genkender Ethernet-netværkskablet
  5. Tjek PCI-slots
  6. Tjek netværkskortet
  7. Test internetadgang
  8. Reparer netværksadapteren, hvis din pc ikke genkender Ethernet-netværkskablet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up