Sådan lytter du til FM-radio på min mobiltelefon med eller uden Bluetooth-hovedtelefoner og uden internet

Takket være den konstante udvikling af teknologi i dag, kan vi se og bruge muligheder, værktøjer og tjenester, som vi aldrig kunne have forestillet os før. Mens man er på siden af ​​mobile enheder, er den brede vækst af værktøjer ubestridelig, til det punkt vi kan regne med en række forenklede funktioner i en terminal af størrelsen af ​​vores hånd.

Men hvis vi skal tage højde for ét hovedelement i enhederne, er det FM-radio på iPhone eller Android-telefoner. Når først denne funktion blev føjet til telefoner som sådan, skabte den et boom som en del af de fremskridt, der blev gjort på det tidspunkt, for fra det tidspunkt af ville du ikke have ikke længere behov for et horn eller et kæmpe horn lavet af genopladelige eller engangsbatterier.

Ellers ville du have denne funktion fra din enhed samt en lang række specifikke muligheder og værktøjer. Du kan lytte til dine yndlingsradiostationer, når du vil, hvor du vil uden problemer .

Dette fremskridt var sådan, at de fleste enheder, tablets, bærbare computere, musikafspillere og andre i dag har en standard FM-radioapplikation, som du kan nyde alle de stationer, der er omkring dine omgivelser eller din by med den bedst mulige kvalitet.

På den anden side, på samme måde som vi kan nyde sange, albums og musikalske kunstnere, vil vi have mulighed for at nyde radiospeakere, samtaler og meget mere.

Det er også vigtigt at bemærke, at der er forskellige måder at drage fordel af dette nyttige og banebrydende værktøj , en af ​​dem er at bruge hovedtelefoner eller almindelige høretelefoner. På denne måde vil vi fuldt ud nyde det indhold, vi lytter til live.

Dernæst vil vi tale om de forskellige høreapparater, der findes til at nyde FM-radio fra din mobile enhed eller bare gratis internetradio, og vi lærer dig, hvordan du bruger dem korrekt, så du ikke har nogen problemer.

Indeks
  1. Hvordan kan jeg lytte til FM-radio fra min mobilenhed med Bluetooth-hovedtelefoner?
  2. Hvordan kan jeg lytte til FM-radio fra min mobilenhed med almindelige hovedtelefoner?

Hvordan kan jeg lytte til FM-radio fra min mobilenhed med Bluetooth-hovedtelefoner?

En af de nyeste opfindelser i de senere år var trådløse hovedtelefoner. I det øjeblik, de kom på markedet, var de sensationen, og den dag i dag fortsætter de med at være det. Takket være disse vil vi ikke længere skulle udrede kabler eller være på kort afstand for at nyde alt, hvad vi spiller på blandt andet vores enhed, computer, laptop, tablet. Ud over at være meget enkel og praktisk at bruge .

Det første skridt skal vi gøre for at forbinde vores hovedtelefoner med bluetooth vil være at verificere, at de er indlæst eller at de i det mindste har batteri nok til at kunne bruge dem uden besvær, så tænder vi det og på samme måde aktiverer vi bluetooh-muligheden på vores mobilenhed.

Når disse to ting er gjort, vil vi indtaste indstillingerne og konfigurationerne af enheden og se efter hovedtelefonerne i Bluetooth-sektionen. Efter at have fundet navnet på høreapparaterne på listen over Bluetooth-enheder i nærheden, har vi vi forbinder dem. Du modtager muligvis en kode, så du kan skrive den efter anmodning fra denne procedure.

Vi ved, at de trådløse hovedtelefoner er tilsluttet, når vi kan se batteriprocenten af ​​dem i meddelelseslinjen. Nu kan du nyde dine FM-radiostationer uden problemer.

Hvordan kan jeg lytte til FM-radio fra min mobilenhed med almindelige hovedtelefoner?

Hvis du ikke har Bluetooth-hovedtelefoner, skal du ikke bekymre dig. Du kan nyde dine radiostationer blot ved forbinder dine normale hovedtelefoner til mikrofonenstik som de fleste mobile enheder har. Du vil vide, at du kan bruge dem uden problemer, når du i notifikationslinjen er angivet et symbol i form af hovedtelefoner, derfra kan du afspille alle slags sange, videoer, albums og andre.

Du vil også have mulighed for lyt til dine yndlingsstationer uden problemer ingen gener og endda uden at skulle genoplade hovedtelefonerne til enhver tid. Det modsatte tilfælde af, hvad vi har at gøre med bluetooth-hovedtelefoner, som har et batteri, som vi bliver nødt til at lade op for at få fuldt udbytte af dem, når vi vil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up