Hvordan ringer jeg med et skjult eller privat nummer fra min mobiltelefon? - Meget let

Hvis du vil ringe anonymt, skjul dit nummer eller gør det privat, bør du læse de oplysninger, vi har til dig. Hvordan ringer jeg med et skjult eller privat nummer fra min mobiltelefon? - Meget let.

Du har sandsynligvis modtaget et opkald fra et nummer, du ikke kender. Hvis ja, kan du finde ud af, hvem der ringer til dig fra et ukendt nummer med TrueCaller, men hvad hvis det er dig, der vil ringe fra et ukendt nummer?

Mange spekulerer på, om han er det muligt at skjule vores tal og gør dem private, sandheden er, at der er måder at udføre denne opgave på. Hvis du vil vide mere om det, anbefaler vi, at du læser den guide, som vi har udarbejdet om dette emne.

Indeks
  1. Skjul vores nummer, når du ringer
  2. Hvordan ringer jeg med et skjult eller privat nummer fra min mobiltelefon? - Meget let
  3. Ring til operatøren

Skjul vores nummer, når du ringer

Mobiltelefoni har udviklet sig meget i de senere år, langt de fleste fremskridt har været meget positive, hvilket muliggør kommunikation af bedre kvalitet. Under alle omstændigheder får nogle ændringer os til at savne ting fra fortiden, f.eks anonyme opkald .

I øjeblikket, hvis du har en mobiltelefon, vil enhver, du ringer til, se dit telefonnummer, hvilket, selvom det er fantastisk i mange tilfælde, nogle gange ønsker at skjule disse oplysninger.

Sandheden er, at dette er muligt, i de fleste tilfælde kan vi gøre det uden indgriben fra en ekstern agent ved blot at konfigurere visse muligheder på vores telefoner . I andre tilfælde bliver vi nødt til at få adgang til hjælp eller support. Under alle omstændigheder vil vi her vise dig de tilgængelige metoder til at skjule vores nummer, når du ringer.

Hvordan ringer jeg med et skjult eller privat nummer fra min mobiltelefon? - Meget let

Uden tvivl er den første metode, som vi vil vise dig, den nemmeste og mest komfortable af alle, da du kun har brug for en fungerende Android-enhed. Følg disse trin for at bruge denne metode:

  1. Denne metode er meget enkel, du skal kun ændre nogle få parametre. Af denne grund skal du gå til opkaldssektionen, det vil sige applikationen, som du foretager opkald med fra din mobil.
  2. Afhængigt af den telefonmodel, du har, kan disse muligheder variere en smule. Under alle omstændigheder er processen relativt ens i de fleste Android-mobiltelefoner. For at gøre dette skal du klikke på de tre prikker til højre på din skærm og klikke på " Indstillinger ".
  3. Alle din enheds opkaldsrelaterede muligheder vil blive vist. Du bør kigge efter en mulighed kaldet "Andre opkaldsindstillinger", selvom det i nogle enheder også normalt kaldes " Flere indstillinger eller "Yderligere tjenester". Du vil genkende denne mulighed, hvis noget, der ligner det, vi vil navngive næste gang, dukker op.
  4. I denne menu skulle noget i stil med "Se mit login", som i nogle tilfælde også blot kaldes "Vis mit ID “.
  5. Du skal klikke på denne mulighed, hvorefter der skulle vises flere muligheder, men primært to "Skjul nummer" eller "Vis nummer". I dette tilfælde skal du vælge muligheden Skjul nummer .

Ved at udføre ovenstående procedure kan du i de fleste tilfælde nemt skjule dit telefonnummer, når du foretager et opkald. Under alle omstændigheder er det i nogle tilfælde ikke tilfældet, så vi anbefaler, at du tjekker det direkte.

På den anden side, som du måske har bemærket, er den tidligere tutorial specielt designet til Android, men der er også måder at foretage skjulte nummeropkald med iPhone, for alle Apple-brugere.

Ring til operatøren

Nogle mennesker klager over, at den tidligere metode ikke virker, dette er i mange tilfælde direkte relateret til politikkerne for det selskab, som de har abonneret på tjenester, dvs. mobiloperatøren.

Sandheden er, at mobiloperatører ofte tager tilladelsen til at forbyde denne type funktion, fordi det bestemt kan skabe gener under visse omstændigheder. Under alle omstændigheder tilbyder de fleste operatører også en alternativ løsning til skjul vores numre, når du ringer .

For at aktivere denne funktion er det i mange tilfælde nødvendigt at tale direkte med en repræsentant for vores mobiloperatør. Ved at foretage opkaldet vil de højst sandsynligt give dig mulighed for at bruge sådan en funktion, selvom dette også kan være en lidt kedelig proces.

Nu hvor du har set, hvor relativt nemt det er at foretage et opkald med et ukendt nummer, er det værd at vide, hvordan du blokerer opkald og beskeder fra ukendte eller irriterende numre, en proces, der kan gøres meget nemt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up