Hvordan klones USB-drev eller Pen Drive? Sikkerhedskopiere en dongle? - Meget let

Dokumenter eller programmer har nogle gange brug for flere brugere for at få adgang til dem, men vi ønsker at begrænse antallet af personer, der bruger dem, så sikkerhedsmetoder er blevet designet til at begrænse deres brug eller endda blokere USB-nøgler på en pc. .

Dette har ført til sikkerhedsnøgler til at beskytte information eller programmer Dongle er en af ​​dem, dens formål er at begrænse adgangen, kun autoriserede personer kan komme ind.

Det vil selvfølgelig afhænge af din situation at have et eller flere eksemplarer afhængigt af dokumentet, filen eller programmet, du vil administrere, ud over antallet af personer, der må komme ind.

Selvfølgelig vil det at have mere end én kopi hjælpe dig, hvis du mister en, du har en anden mulighed for at komme ind uden at miste gemte data.

Lad os se hvordan klones dongle fra dongle? Og også hvordan sikkerhedskopieres en dongle? Du kan købe en dongle på Amazon, Ebay eller AliExpress

Hvordan klones USB-drev eller Pen Drive?

Til dette skal vi gøre følgende:

Trin 1

Vi skal downloade emulatorer kompatibel med det program, vi har brug for.

2. trin

Du går til hvor chaufføren, der vælger du muligheden Installer driveren vælg den manuelle måde og klik på Gem tilstand for at gemme filen.

Trin 3

Nu går du til fanen hvor Emulator vises, du placerer knappen der siger Star Service, tryk på den for at starte. Der vil udførelsen starte, og programmet begynder at køre.

Trin 4

Efter alt det går du nu, hvor der står Dongler , indlæser du den dng-fil, du oprettede. Det gør det ved at trykke på Load Dump-indstillingen, du finder den fil, du har oprettet, og indlæser den.

Trin 5

Her går du, hvor det er identificeret som en emulator, for at kontrollere, om du er korrekt indlæst og fungerer. På dette tidspunkt kan du bruge kopien af ​​nøglen.

Hvordan sikkerhedskopierer man en dongle?

For at kunne gøre dette skal du have din pc med Windows XP op til Windows 10 med hvilken som helst du kan lave en backup eller backup af, men der er andre alternativer, vi vil forklare dig dette trin for trin:

Trin 1

Du skal vide, hvilket mærke der er den dongle, du skal kopiere. Når du allerede kender mærket, som kan være HASP eller Sentinel, skal du søge efter den kompatible emulator og downloade dem.

2. trin

Nu skal du dumpe den tilsvarende information fra donglen med det passende program for mærket. Her på dette tidspunkt bør du vide Dongle mærke at du skal sikkerhedskopiere, skal du have de kompatible drivere.

Trin 3

Du skulle nu have downloadet et program, der giver dig mulighed for det udføre emulering bruger du muligvis NeoBit 11 til at dumpe en dongle.

Trin 4

I denne NeoBit 11 får du mulighederne for de forskellige programmer, der vælger du den producent du ønsker, der er fx HASP eller Sentinel.

Trin 5

I denne fane under emnet, der siger: "Dump and Solve" er der en tom plads, hvor du kan sætte et navn til den fil, du ønsker, kun at den til sidst skal slutte med "dng".

Trin 6

Tryk på denne knap, der siger "Dump og løs" for at arbejdet kan fortsætte.

Trin 7

Så skal vi vente på, at algoritmerne bliver dekrypteret, det er også vigtigt, at hvis det er en bærbar, skal du tilslutte den til strømnettet, så den ikke downloader, da denne proces tager timer.

Trin 8

Der er en rød bjælke, der vil indikere fremskridtet, når jeg er færdig med alt, er filen, der vil være sikkerhedskopien af ​​donglen, oprettet, klar til at efterligne, når du har brug for den.

Hvis du besøger denne artikel, får du information om, hvordan du overfører og gemmer filer fra pc til USB-flashdrev.

Indeks
 1. Hvordan klones USB-drev eller Pen Drive?
  1. Trin 1
  2. 2. trin
  3. Trin 3
  4. Trin 4
  5. Trin 5
 2. Hvordan sikkerhedskopierer man en dongle?
  1. Trin 1
  2. 2. trin
  3. Trin 3
  4. Trin 4
  5. Trin 5
  6. Trin 6
  7. Trin 7
  8. Trin 8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up