Sådan tilsluttes Sony/Samsung/LG/HiSense Smart TV til lydsystemet

Tilslutning af et Smart TV til et lydsystem kan sikre en bedre oplevelse, når du ser film eller serier på TV'et.

Men hver model og mærke har sine særlige kendetegn og nogle gange er det en kæmpe hovedpine at skabe de rigtige forbindelser.

Derfor bringer denne vejledning en række instruktioner til at udføre dem fra Sony, Samsung, LG og HiSense smart-tv afhængig af sagen.

Indeks
  1. Tilslut et Smart TV til lydudstyr
  2. Konfigurer lydforbindelse
  3. Konfigurer lydsystemet til at genkende Smart TV'et

Tilslut et Smart TV til lydudstyr

For at tilslutte et Smart TV til et lydsystem, der er det første af mærket Sony, HiSense eller andet, skal du først have et RCA-lydkabel.

Dette kan findes i enhver lokal elektronikbutik. Du skal sørge for, at den har et mål på 3,5 mm i » Jack eller tip.

Den måde, hvorpå vi kan etablere en lydforbindelse, vil naturligvis altid være betinget af den eksterne enhed, der vil blive brugt.

Men generelt er standardindgangen og den mest brugte af dem den, vi har ved hånden (RCA), og er dermed den mest universelle blandt alle.

Så den næste ting at gøre er at se på bagsiden af ​​tv'et, som har en række indgange som f.eks end HDMI Digital Audio Optical og andre.

Så blandt alle disse vil RCA'en blive placeret, hvilket er den kabelindgang du har, som kommer med en inskription, der siger " Lyd ud ".

Det er her forbindelsen af ​​enden af ​​kablet med den enkelte ende eller også kendt som " Jack ".

Mens lydudstyret derimod vil bruge rummet med to kabler med ens spidser som får henholdsvis en rød og gul farve.

Normalt vil der være fire porte med samme farver (to røde og to hvide eller gule), hvor de kan tilsluttes.

Det betyder kun, at du kan have to lydudgange, hvorfor du skal vælge en for at fortsætte (i dig sikre, at de er i matchende farver ).

Konfigurer lydforbindelse

Når forbindelsen er lykkedes, skal du blot aktivere den eksterne enhed, som er blevet forbundet med RCA'en til Smart TV'et.

Dette vil helt afhænge af tv-modellen og dens mærke. Normalt gøres dette gennem indstillingsboksen.

Den er tilgængelig med knappen " Hjem på tv-fjernbetjeningen. Og i konfigurationen, find segmentet » Hans “.

I tilfælde af Android-enheder som Sony, i dette afsnit skal du vælge " Højttalere ", derefter " TV højtalere "og" Lydhøjttalere ".

Husk, at ikke alle enheder har det samme system, så måden at indtaste konfigurationen på kan være forskellig.

Ligeledes kan tilslutning af et Smart TV til lydudstyr fra et andet mærke være det samme mekanisk, men ikke i justeringerne. Selvom alt er opsummeret i lydafsnittet, eller det vil bare blive gjort automatisk.

Konfigurer lydsystemet til at genkende Smart TV'et

Normalt opsætning af lydudstyr at matche det tilsluttede TV eller visuelle enhed perfekt kan gøres manuelt.

Men der er en anden mere automatiseret måde at gøre dette på, og det er gennem en ret praktisk app kaldet " Lyd berøring ".

Takket være det kan du konfigurere en bred vifte af udstyr fra forskellige mærker, men det fungerer perfekt med Bose udstyr.

For at få adgang til konfigurationen skal du åbne applikationen og klikke på indstillingen " TIL ”, som vil vise en liste over hjælpeforbindelser, hvorfra du skal vælge den, der bruges til at tilslutte Smart TV.

Brugen af ​​Smart TV i dag har givet brugerne mulighed for at nyde streaming-kanaler med mere komfort, kanaler som Netflix, Amazon Prime eller Hulu. En måde at få mest muligt ud af smart-tv er at installere apps og spil. Eller download Google Chrome på dit Smart TV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up