Hvordan man nemt sender og modtager filer fra Linux til Windows via Bluetooth?

På grund af forskellige omstændigheder er det ikke muligt at overføre filer fra en computer til en anden ved hjælp af flytbar hukommelse. Især hvis computerne har forskellige styresystemer som Linux og Windows. Derfor er det nødvendigt at lære hvordan sende og modtage filer fra Linux til Windows via Bluetooth. Denne mulighed kan spare dig for problemer og være meget nyttig mange gange.

Begge operativsystemer, Linux og Windows, har fabriksunderstøttelse, der giver dem mulighed for at overføre filer via Bluetooth (og du kan endda forbinde to eller flere Bluetooth-enheder til den samme pc, på grund af hvor god denne funktion er. ). Så det vil ikke være så kompliceret at bruge denne teknologi til at sende eller modtage dokumenter. For at finde ud af hvordan, fortsæt med at læse!

Indeks
  1. Send og modtag filer fra Linux til Windows via Bluetooth
  2. Link computere
  3. Send filerne

Send og modtag filer fra Linux til Windows via Bluetooth

At overføre filer via USB-kabel eller ekstern hukommelse mellem to forskellige operativsystemer kan blive kompliceret og endda umuligt på grund af det faktum, at formaterne måske ikke stemmer overens.

På trods af dette, du bør ikke opgive ideen om at overføre filer fra en pc til en anden , selvom de har forskellig software. Dette kan opnås gennem Bluetooth-teknologi.

For at begynde at sende og modtage filer fra Linux til Windows via Bluetooth, er det nødvendigt at sikre sig, at begge computere har understøttelse, der tillader denne handling, da uden det vil dokumenterne ikke kunne sendes på denne måde (det skal derfor vide, hvordan for at installere og aktivere bluetooth på min computer med Windows 10, og hvordan man aktiverer det også under linux).

En anden vigtig ting at huske på er, at hver computers indstillinger skal ændres for at være synlige for en anden enhed, der har en Bluetooth-forbindelse . Hvis dette trin ikke udføres, ville det blive meget vanskeligt at etablere en forbindelse.

Før du begynder at sende og modtage filer fra Linux til Windows via Bluetooth , og efter at have konfigureret computerne til dette, skal de parres. Dette er for at opnå en vellykket forbindelse, da de vil være synlige og tilgængelige med hinanden.

Dette trin kan udføres fra begge operativsystemer. For at gøre dette fra Linux skal du f.eks. finde Bluetooth-knappen og højreklikke på den. I den konceptuelle menu, der vises, skal du vælge indstillingen "Konfigurer en ny enhed".

Herefter åbnes et vindue, hvor du kan se alle de enheder, som Bluetooth-signalet er aktiveret på. Vælg den Windows-computer, som du vil sende filerne til, og følg de givne trin.

Det første, du vil se, vil være en numerisk kode, som skal være den samme som den, der vises på den anden computer. Hvis det er det samme, skal du klikke på knappen "Match" på begge pc'er.

Dette serienummer bekræfter, at forbindelsen ikke er blevet ændret og er fuldstændig sikker. Når denne procedure er fuldført, parres de to computere. Den næste ting vil være at sende og modtage filer fra Linux til Windows via Bluetooth.

Send filerne

For at sende og modtage filer fra Linux til Windows, skal du blot vælge den fil, du vil overføre, og højreklikke på den. Fra de konceptuelle menuindstillinger skal du vælge den, der siger "Send til" og klik derefter "Bluetooth-enheder".

Vælg det hold, du vil sende, i dette tilfælde vil det være Linux-computeren. Sidstnævnte skal bekræfte modtagelsen af ​​filen og vente på, at overførslen finder sted. Processen kan tage et par minutter, mere eller mindre afhængigt af vægten af ​​det sendte dokument. Denne proces skaber, gennem Bluetooth-teknologi. En PAN-forbindelse mellem Linux- og Windows-computere.

Som du kan se, er det egentlig ret simpelt at sende og modtage filer fra Linux til Windows via Bluetooth. Takket være denne teknologi er det ikke nødvendigt at bruge USB-kabler eller flytbare hukommelser. Desuden giver det dig mulighed for sende dokumenter i stort format uden problemer.

Et sidste tip, leder du efter, hvordan du kender Bluetooth-versionen af ​​min Windows 10-computer? , og hvordan fjerner man parrede bluetooth-enheder i Windows? (Du skal selvfølgelig også undersøge Linux-modstykket), da du på denne måde kan udvide din viden om emnet og bruge denne teknologi fuldt ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up