Sådan forbedrer du kvaliteten af ​​en sløret eller pixeleret video online gratis

Når det kommer til at dele en video, er det meget vigtigt, at den har den rigtige opløsning. Kvaliteten af ​​disse er dog ofte ikke ideel. Af denne grund har vi besluttet at vise dig, hvordan du kan forbedre opløsningen sløret eller pixeleret video online helt gratis.

Opløsningen af ​​en video refererer til antallet af pixels pr. enhed af et område, der vises på skærmen og udtrykkes normalt som bredde ganget med højde, f.eks. 1280x720 .

De tre mest brugte videoopløsninger er: standard definition (SD) , høj opløsning (HD) og 4K (UHD). Der er værktøjer og programmer online, som vil være nyttige til at anvende den rigtige opløsning på dine videoer, læs videre, og du vil finde ud af, hvad de er.

Indeks
 1. Skift opløsningen på dine videoer online
 2. Forøg kvaliteten af ​​dine videoer online med Filmora Video Editor

Skift opløsningen på dine videoer online

Ved at ændre størrelsen på en video, vil du ændre dens størrelse, hvilket giver dig mulighed for at dele det med en bedste kvalitet på dine sociale netværk. Hvordan ændrer man videoopløsning online? Vi vil lære dig, hvordan du bruger onlineværktøjet ¨Clideo¨.

Med Clideo , kan du vælge en standardindstilling for sociale medier eller angive tilpassede dimensioner for dine videoer. For at opnå dette skal du følge disse trin:

 1. Gå ind på den officielle side.
 2. Vælg muligheden » Tilpas størrelse» .
 3. Upload en video fra din computer ved at trykke på knappen "Vælg fil".
 4. Når du åbner editoren, skal du i sektionen "Resize to" vælge mellem "Standardindstillinger" (Instagram, Facebook, Youtube, Twitter, Snapchat, Linkedin, Pinterest) eller "Custom sizes", hvor du skal indtaste dine egne indstillinger.
 5. Angiver outputfilformatet.
 6. Klik på knappen " Tilpas størrelse» .

Med disse enkle trin kan du ændre opløsningen af ​​din video gratis og hurtigt . Før du downloader, skal du sikre dig, at indholdet er af den ønskede kvalitet med forhåndsvisningen. Clideo har også andre meget praktiske værktøjer, såsom beskæringsmuligheder.

Med dem kan du passe hele videoen ind i en valgt ramme, fylde rammen fuldstændigt med billedet eller ændre dens baggrundsfarve. Hvis du ønsker at rette op på belysningen i en video, kan du gøre det ved hjælp af professionelle programmer, såsom Adobe Premiere.

Du kan også konvertere en lodret video til en vandret video og omvendt, hvilket giver den et endnu mere originalt touch. Og hvis du er en af ​​dem, der kan lide at sløre baggrunden på deres billeder, kan du også gøre det ved at holde musen over "Paint Bucket"-ikonet og vælge "Blur".

Med hensyn til fortrolighed, dine filer vil være beskyttet af et SSL-certifikat så ingen har adgang til det undtagen dig.

Forøg kvaliteten af ​​dine videoer online med Filmora Video Editor

Filmora Video Editor er en berømt videoredigeringsprogram hvormed du kan sikre dig, at dit audiovisuelle indhold har den bedst mulige kvalitet. Med dette alternativ får du resultater uden sammenligning. Først og fremmest skal du sørge for at erhverve programmet fra dets officielle websted. Når den er installeret på din computer, skal du:

 1. Tryk på ¨ + ¨-ikonet for at tilføje den video, du vil arbejde med. Du kan også den træk og slip det direkte i programgrænsefladen.
 2. Højreklik på videoen og vælg "Auto-forbedring" for at fortsætte for at øge kvaliteten af ​​den pågældende video. På dette stadium kan du også tilføje overgange og specialeffekter, der vil gøre det mere slående.
 3. Når du er tilfreds med din redigering, skal du trykke på » Eksporter" og "Opret" for at gemme videoen.

Blandt hovedfunktionerne i denne editor er dens evne til at optimere videoer til alle typer enheder : iPhone, iPad, Apple TV, Galaxy; Det er en virkelig nyttig funktion, især hvis din ting er at dele videoer online for at uddanne, underholde, nyde osv.

Du vil være meget produktiv takket være dens hurtige behandling, redigeringsværktøjer, proxyfiler og forhåndsvisningskvalitet. Med Filmora Video Editor vil du have en række muligheder til din rådighed; du kan opdele videoen, rotere den, justere lysstyrken, redigere billede, tilføje tekst til video, ændre hældning og meget mere.

Del ikke mere lav kvalitet online videoer drag fordel af de forslag, vi taler om i denne artikel, og du vil se, hvordan du bliver den mest populære i sociale netværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up