Hvad er en GBA m4b fil, og hvordan åbner man den? Her viser vi dig

M4b-formatet er kendt af folk, der bruger iTunes til at downloade lydbøger. Disse er filer beskyttet ved rettigheder af forfatter og kan afspilles på nogle enheder. Hvis du vil bruge en m4b-fil, skal du fortsætte med at læse for at finde ud af, hvordan de åbner.

Indeks
 1. Hvad er en .m4b?
 2. Hvordan åbner jeg en m4b fil?
  1. Programmer til at åbne en m4b-fil
  2. Konverter fil
 3. Opret m4b-filer

Hvad er en .m4b?

Det er en lydfil, der bruger filtypenavnet .m4b. Det hører til band MPEG-4 og bruges til lydbogsafspilning.

Dens type kodning gør det muligt for folk, der bruger en m4b-fil markere en bestemt sektor . Dette er grunden til, at det bruges til lydbøger.

Dette er en filtype æbleejer og downloades direkte fra iTunes Store. Imidlertid er applikationer som Winamp nyttige til at spille m4b.

En fil med filtypenavnet .m4b kan afspilles i et Windows-miljø. Så længe filen ikke er beskyttet af en FairPlay-kodning som beskytter indholdet mod plagiat.

Hvordan åbner jeg en m4b fil?

Da dette er en oprindelig Apple-fil, bruges applikationen til at åbne denne type filen er iTunes . Du kan åbne filen fra en iPhone eller fra en iOS-pc med iTunes.

Fordelen ved at bruge iTunes er kompatibilitet mellem enheder i samme miljø. Derved, filen er synkroniseret med din konto for at få adgang til enhver tid.

Fra windows media player, du kan afspille en Apple-lydbogsfil. Men det bør ikke kodes med copyright-beskyttelse.

Programmer til at åbne en m4b-fil

 • Apple iTunes
 • Windows Media Player
 • Nullsoft Winamp
 • VLC medieafspiller

Der er folk, der vælger at ændre filtypenavnet fra .m4b til m4a , et audiovisuelt format af MPEG-4. Det er et format, der genkendes af et større antal spillere.

Under alle omstændigheder er det bedre at undgå direkte ændre udvidelsen af fil. Det ville kun påføre ham uoprettelig skade.

Konverter fil

Der er flere gratis og online software til at udføre konverteringen og ændre filtype . Dette gøres kun for at kunne afspille filen i et kompatibelt program og ikke for at omgå filens ophavsretlige beskyttelse.

 • AnyConv: Det er en gratis online konverter til at ændre en fil fra m4b til MP3, WAV, AAC eller m4a. Fremgangsmåden er ret enkel, bare træk filen ind på siden og vent på, at den er klar til at uploade.
 • Zamzar: Dette er en anden online konverter, så du skal uploade filen direkte på siden. Det giver mulighed for at transformere filen fra m4b til m4b, AAC, OGG og MP3.
 • DVD Video Soft – Gratis studie: Det er et freeware-program, der er kompatibelt med mange formater. Den kan downloades fra dens hjemmeside og installeres på pc'en. Det tillader blandt andet at konvertere en m4b-fil til WMA, MP3, m4r, WAV, FLAC, M4B.

Opret m4b-filer

Hvis du er en indholdsskaber, er du mere end interesseret i at beskytte alt, hvad du gør med m4b. Ligesom du har flere lydbøger i et andet format, som du vil afspille på en iOS-enhed.

AVS Audio Converter præsenteres som den bedste mulighed. Det er et program, der giver dig mulighed for transformere enhver fil lyd til en lydbog i m4b- eller MP3-format.

Med applikationen vil du være i stand til at placere alle relevante oplysninger og oprette en fil med bogmærke support . Filen vil være opdelt i kapitler og endda et omslag.

Der er andre programmer, der giver dig mulighed for at konvertere filen, såsom Audiobook Binder. Den er tilgængelig for iOS-enheder og giver dig mulighed for at konvertere MP3-filer til et kompatibelt format såsom m4b.

Det er meget populært blandt Apple-brugere, fordi det tilbyder en slutresultat af høj kvalitet . Ud over muligheden for at indlæse alle lydbogsdata og et cover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up