Sådan downloader du gratis antivirus til Samsung Smart TV for at rense og beskytte mod virus

Samsung smart-tv'er kører også risiko for at have virus fordi de gennem årene er blevet en meget anvendelig enhed, der også kan tilsluttes internettet, ligesom en telefonenhed og en pc.

At have den fælles egenskab, som langt de fleste intelligente enheder, at være i stand til at oprette forbindelse til internettet udgør samme risiko for at erhverve ondsindede trusler såsom end vira.

Antivirus er afgørende, hvis vi vil beskytte vores Samsung TV trusler mistænkelig aktivitet såsom vira. I øjeblikket er det meget almindeligt at have et smart-tv, her vil vi fortælle dig, hvordan du rengør og beskytter dem.

Indeks
 1. Aktiver antivirus til Samsung TV
 2. Gratis antivirus til dit Samsung TV
 3. Download den gratis app på dit Samsung Smart TV
 4. Opdag softwaren til dit Samsung Smart TV

Aktiver antivirus til Samsung TV

Du undrer dig over hvorfor? Antivirus er essentielt på et Samsung TV, svaret er enkelt, hvis vi kun downloadede apps tilbudt af både Google og Samsung, så ville det ikke være nødvendigt, men du leder stadig efter andre programmer, hvad sætter din computer i fare .

Gratis antivirus til dit Samsung TV

Samsung TV har software kaldet Tizen os. Det har det særlige ved at have McAfee antivirus , som allerede er integreret i disse enheder, så kunderne har det gratis. Fordi det er noget andet, ignorerer mange denne nyhed, som Samsung TV bringer.

Nu skal denne antivirus skubbes manuelt til dit Samsung TV, mindst hver anden uge manuelt, for at gøre dette, følg disse trin:

 • Gå ind i Samsung TV-menuen, og vis applikationslinjen
 • Rul til "Indstillinger".
 • Klik på "Generelt".
 • Find "Systemadministrator" .
 • Rul ned til, hvor der står "smart sikkerhed". Her vil du se alternativerne: "Søg" og "Liste over isolater". Den første mulighed fungerer som en scanner på fjernsynet for at opdage eksistensen af ​​en mulig trussel. I den anden mulighed er det her, du kan tjekke listen over alle elementer, der er blevet isoleret på grund af virus.
 • Klik på søg. På en brøkdel af sekunder bliver tv'et scannet for en eller anden form for virus.
 • Når den er scannet, kommer der en besked, hvor du kan læse analysen af ​​søgningen.
 • Nemt lån lige! Dette Samsung TV indbyggede antivirus er kun tilgængelig for modeller fra 2018 .

Download den gratis app på dit Samsung Smart TV

Mens du downloader eller installerer apps på din Samsung-smart-enhed, skal du sikre dig, at denne app er kompatibel med operativsystemet. For dette skal du følge disse trin:

 • Tænd for fjernsynet, med kommandoen tryk på knappen for at åbne "SmartHub" placeret i hovedmenuen.
 • Fra de muligheder, der vises, skal du vælge ikonet Apps (Apps).
 • Ved at have adgang til App Store; sandfærdig alle de elementer, du allerede har installeret. Se i det øverste område efter en bjælke, hvor kategorierne er, du kan filtrere din søgning der.
 • For at installere apps på dit Samsung-brandede TV skal du rulle gennem mulighederne med kommandoen, indtil du får den, du vil installere
 • Klik på ikonet for den valgte applikation
 • Klik derefter på din tv-skærm, hvor den læser "At downloade" . Det er det, nemt, hurtigt og gratis.

Opdag softwaren til dit Samsung Smart TV

At finde ud af, hvilken software dit Samsung TV har, afhænger af tv-modellen, men det mest almindelige er at gøre følgende:

Gå ind i tv-menuen, find "Teknisk support" . Tryk på Kontakt Samsung. Så i softwareversionen. Hvis du derimod har en ældre tv-model, skal du gøre følgende:

Gå ind i tv-menuen igen. "Teknisk support". Derefter "Opdater software" og til sidst "Opdatere nu" . Når tv'et begynder at søge efter opdateringen, viser det versionen af ​​dit Samsung tv.

Samsung-mærket tv-antivirus har gjort enorme fremskridt på kort tid, kan man sige, samtidig med smartphones.

Disse er nødvendige, hvis vi ønsker at holde vores enheder virusfri og forlænge levetiden på vores enheder. Det er nu op til dig pas på dit samsung tv .

Udfør oplysningerne her i praksis og få mest muligt ud af dit tv og surf på internettet uden at bekymre sig mistænkelige trusler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up