Sådan låser du op eller tænder din Android-skærm med blot et par klik

Det nye, som alle applikationer, meddelelsesplatforme og operativsystemer implementerer, er uden tvivl personalisering. Det er interessant, at vi kan justere vores mobil at gøre, hvad vi vil. Derfor vil vi i denne tutorial lære dig de trin, du skal følge låse op eller tænde din Android-skærm med blot et par klik.

Selvom vi måske lyder lidt arrogante, når vi siger, at vi vil gøre, hvad vi vil med vores mobil. Det er også rigtigt, at kende andre måder at antænde vores smart telefon vil tillade os ikke at haste. Hvis knappen, som vi tænder den med, skulle lide en fejl, og vi skulle søge alternative ruter.

Vores elektroniske enheder giver os mulighed for at gøre dette, gennem alternative metoder, såsom at låse op eller tænde din Android-skærm med tryk. Der er mange tricks som du har lært af disse tutorials. Og hvis du fortsætter med os, vil vi lære dig denne nye måde at låse op eller tænde din mobil på.

Indeks
  1. Sådan låser du op eller tænder din Android-skærm med blot et par klik
  2. Andre metoder til at låse op eller tænde din Android-skærm med tryk

Sådan låser du op eller tænder din Android-skærm med blot et par klik

I den næste tutorial viser vi dig de forskellige metoder, du kan bruge for at kunne lås op eller tænd for din Android-skærm med tryk . Disse metoder kan variere afhængigt af den mobile enhed, du bruger. Og så viser vi dig, hvad du skal gøre i henhold til den metode, vi skal bruge.

En af de mest almindelige måder, der blev brugt i et stykke tid, indtil det blev en modefænomen, var at tænde eller låse skærmen op ved at dobbelttrykke på skærmen. Det er blevet brugt af mange brugere og startede med LG-enheder, kendt som KnockCode . For at kunne aktivere denne funktion skal du blot søge på din mobil, hvis du har denne mulighed.

Normalt kan du finde det i Indstillinger-appen, så skal du vælge Display-indstillingen, så skal du finde og vælge en lignende mulighed Tryk for at aktivere den. En af de ulemper, som du kan finde, når du vil aktivere denne mulighed, er, at du ikke kan finde den som en mulighed android native, og at det vil afhænge af hver producent at inkludere det.

Andre metoder til at låse op eller tænde din Android-skærm med tryk

Det er meget sandsynligt, at du ikke har denne funktion på din smartphone, som vi allerede har nævnt, så vi kan bruge en anden metode til dette. I dette tilfælde skal vi bruge de værktøjer, der er inkluderet i vores mobil for at kunne lås op eller tænd for din Android-skærm med nøgler.

Først vil vi tale om nærhedssensor , det er en funktion, som Android-telefoner skal registrere, når vi bringer telefonen tættere på vores ansigt. På den måde undgår vi ved et uheld at lægge på et opkald eller gøre andre dumme ting, når vi tager det i ansigtet.

Nå, ved hjælp af nærhedssensoren kan du tænde for skærmen, og hvordan kan jeg gøre det? Det er meget enkelt, hvis denne sensor registrerer vores hånds nærhed, lyser skærmen op. Og det ville være meget bedre end at gøre to berøringer, for det ville det være ulåst før du rører ved skærmen, det vil sige at være i luften.

En anden metode, vi kan bruge til at låse op eller tænde din Android-skærm med tryk. Den bruger et andet værktøj, og i dette tilfælde taler vi om accelerometer er en sensor, som meget få brugere kender til. Denne sensor er ansvarlig for at registrere telefonens bevægelse, det er for eksempel den der giver os mulighed for at beregne antallet af skridt du tager på en dag.

Hvis vi bruger dette værdifulde og undervurderede værktøj, såsom accelerometeret, vil det registrere, hvornår vi tog det af bordet og låste skærmen op. Det ville være alt, hvad vi skulle gøre, det ville være en fantastisk funktion, for uden at røre skærmen ville den tænde og vente på, at vi bruger den.

Indtil videre har vi fundet frem til de forskellige metoder, som du kan anvende for at kunne lås op eller tænd for din Android-skærm med tryk. Og endda uden at røre skærmen, hvor du også kan bruge ansigtslås.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up