Sådan downloader og installerer du Instagram på et Samsung Smart TV og afspiller videoerne og dirigerer

Det er nu muligt at have Instagram på et Samsung Smart TV og nyde dit videoer og dine flows direkte på den store skærm, takket være, at der i øjeblikket findes en lang række Smar-tv og nye opdateringer, som understøtter installationen af ​​applikationer som HBO og Instagram.

Med applikationerne fra din Samsung Smart TV, dig Ikke kun vil du nyde dine programmer og film, men du vil også have mulighed for at udforske på dine sociale netværk, såsom Instagram blandt andre.

På din mobilenhed med Instagram kan du se videoer, billeder, livestreams og lytte til musik, men vil du have det sjovt med at se dine Instagram-videoer og -streams på den store skærm på dit Samsung Smart TV? Slut dig til os her, vi fortæller dig, hvordan du får det med et par enkle trin

Indeks
 1. Download og installer Instagram på Samsung Smart TV
  1. Brug af Instagram på Samsung Smart TV
  2. Afspil Instagram-videoer på Samsung Smart TV
 2. Spil Live eller Instagram Live på Samsung Smart TV

Download og installer Instagram på Samsung Smart TV

 1. Først og fremmest , du skal tilslutte dit tv til internettet du kan gøre det via Wi-Fi-netværket eller også via et netværkskabel, uanset processen, skal du sørge for at have en internetforbindelse.
 2. Gå til tv-menuen.
 3. Klik på knappen med navnet Hjemmeside .
 4. Flyt fra menuen til hvor der står "APPLIKATIONER", og klik derefter for at få adgang til den. Det kaldes almindeligvis smarthub, som er Samsungs smart TV app store.
 5. I App Store kan du søg instagram app eller indtast det i søgemaskinen.
 6. Når du har fundet Instagram-appen; Klik for at gå ind, vælg derefter "Installer", vent et par sekunder, og du kan se knappen med navnet på åbningen, klar vil være tilgængelig i dit Samsung Smart TV-appkatalog.
 7. Hvis du bliver bedt om at logge ind med den kaldte konto, når du åbner den Samsung konto og du har ikke en, bare rolig, opret den bare ved hjælp af en e-mail-adresse, det tager dig ikke lang tid, du skal bare bruge et par minutter, og du er færdig.

Brug af Instagram på Samsung Smart TV

Åbn Instagram på dit Samsung Smart TV, og skriv derefter din brugernavn og dit ord af passere på din konto. Nu kan du nyde dette sociale netværk på tv-skærmen.

Afspil Instagram-videoer på Samsung Smart TV

Det første du skal bruge er en Google Chromecast , vil dette give dig mulighed for at se Instagram-indhold på dit tv. Følg derefter disse enkle trin.

 1. Du skal downloade Google Home-appen.
 2. Vælg den Googlecast-enhed og derefter dit Samsung Smart TV, som du vil sende indholdet til.
 3. Klik derefter på » Del skærm “.

Den mobile enhed og Googlecast skal være tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk .

Alt du skal gøre er at åbne Instagram og det er det, begynde at se dine videoer.

Spil Live eller Instagram Live på Samsung Smart TV

 1. Først skal du installere "IG Stories til Instagram" på dit Chrome TV, i din Google Chrome browser.
 2. Indtast webversionen af ​​Instagram, og find den livebruger, du vil se på dit Samsung Smart TV.
 3. Tryk derefter på knappen, der markerer tre punkter lodret i vinduet, hvor der er Google Chrome .
 4. Vælg derefter alternativet "Send", dette vil sende fanen til dit Samsung Smart TV, så du kan se indholdet på skærmen.
 5. Når enheden er udforsket, skal du vælge den, du vil afspille fra Chromecast-alternativerne, din computers browserindhold skal være tilsluttet hos din Samsung SmartTV .
 6. Så begynder den at optræde på Instagram live. Når du vil afslutte med at spille, skal du bare klikke på send, så stop med at sende, og det stopper.

Så enkelt og hyggeligt er det se på livet eller direkte Instagram på dit Samsung Smart TV. Det eneste, du skal have, er Chromecast, så du kan afspille det indhold, du ser på din enhed, på dit Samsung Smart TV.

Er du klar til at stoppe med at se Instagram på små skærme og drage fuld fordel af dette sociale netværk på dit Samsung Smart TV. Udfør derefter oplysningerne her i praksis og få en storskærmsoplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up