Hvordan vælger man den bedste widescreen eller ultrawidescreen?

Få mennesker, når de taler om udstyr på en computer, anser skærmen for at være et meget vigtigt element. Dette element er dog væsentligt for udviklingen af ​​en god oplevelse når ved hjælp af en pc . Her vil du vide, hvordan du vælger den bedste widescreen- eller ultra widescreen-skærm.

Uanset hvilken en der vælges, kan dilemmaet med, hvordan man arbejder med flere skærme på samme tid i Windows 10, løses ved blot at bruge en af ​​dem.

At have en lav-end eller dårligt valgt skærm med en højtydende computer vil forårsage computer grafik kapacitet ikke vil ikke blive brugt maksimalt. Det er almindeligt at vælge en skærm til dens størrelse, uden at stoppe for at gennemgå de andre funktioner, der er afgørende for god ydeevne. Forårsager problemer med installation, drift eller ydeevne.

Uden visionen eller rækkevidden af ​​disse enheder er det nogle gange nødvendigt nemt at forbinde 3 uafhængige skærme til min Windows-pc for at opnå et resultat, der næsten ikke ligner det ønskede.

Indeks
  1. Forskelle mellem bred og ultrabred skærm
  2. Vigtige funktioner i den bedste brede eller ultrabrede skærm
  3. Responstid
  4. Opdateringsfrekvens
  5. Bred eller ultrabred skærmstørrelse
  6. Skærmopløsning
  7. Buet eller fladskærm

Forskelle mellem bred og ultrabred skærm

Den grundlæggende forskel mellem disse to typer skærme er deres billedformat. widescreen skærme har et billedformat på 16:9, mens monitorer ultra-wides tilbyder et 21:9-forhold, hvilket oversættes til et mere landskabsudseende.

Det er utvivlsomt en vanskelig beslutning, såvel som at vælge den bedste dual-band router til større internetudbredelse eller at vide, hvor mange versioner af Windows 10 der er, og hvilken der er den bedste at købe.

En anden ting, der adskiller dem, er, at panorama-ultralyd kan være buet, hvilket giver en mere fordybende oplevelse end flade ultralyd. Buede skærme kræver dog tid til at tilpasse sig deres brug på grund af deres form og fordi de har 30 % mere overflade.

Ultrabrede skærme blev skabt med Spil i tankerne og ikke til brug for alle brugere. Udviklingen af ​​avancerede teknologier gør det dyrere end panorama.

Vigtige funktioner i den bedste brede eller ultrabrede skærm

Ud over opløsning og størrelse af skærmen er der andre afgørende karakteristika for en skærms gode funktion. Disse er:

Responstid

Denne skærmfaktor repræsenterer, hvor hurtigt skærmen er håndterer pixelfarveændringer . Målingen, der udgør denne værdi, er i millisekunder.

Billige skærme har en tendens til at tilbyde en 5ms responstid , hvilket ikke er dårligt, hvis du ikke har brug for undertrykkende præstation for at spille spil. Fordi denne faktor er essentiel i spil, er det derfor, de bedste kvalitetsmotorer tilbyder 1ms som responstid.

Opdateringsfrekvens

Denne egenskab bestemmer kapaciteten af ​​billeder, som skærmen kan vise pr. sekund og beregnes af Hertz. Almindelige skærme har en opdateringshastighed mellem 60 og 75 Hz, hvilket er optimalt, hvis du ikke leder efter høj ydeevne, når du spiller spil eller udvikle aktiviteter med høje krav.

Det er tilrådeligt at vælge den bedste bred eller ultra bred skærm er at vælge en skærm med en frekvens på 144 Hz eller mere. Dette for at kunne udvikle enhver form for aktivitet uden præstationsproblemer, der påvirker oplevelsen.

Bred eller ultrabred skærmstørrelse

Denne faktor er mest relateret til at vælge den bedste widescreen- eller ultrawidescreen-skærm på grund af dens direkte implikationer med oplevelsen af ​​alle typer brugere. Valget vil afhænge af dit forbrug, så det er vigtigt at bestemme det først.

Hvis du har en lille bordplads, og afstanden mellem skærmen og personen er kort, er det bedre at købe en mellemstor skærm, der ikke overstiger 27 tommer. Hvis det er større, kan det tildele arbejdsområde og forårsager også ubehag i nakken på grund af dens nærhed.

Skærmopløsning

For widescreen- og ultra-widescreen-skærme er den billigste og mest almindelige opløsning FHD. Fordi det understøttes af de fleste computere. Imidlertid opløsninger såsom 2K eller op til 4K anbefales mere, hvis udstyret understøtter det.

Disse opløsninger vil tilbyde mere kvalitet mht lysstyrke, kontrast og farver . Derfor betragtes de som de bedste, hvis du vil have den bedste widescreen- eller ultra widescreen-skærm til videoredigering.

Buet eller fladskærm

Forskellen mellem disse to er det fordybende udseende, kurven genererer ved at dække noget af det perifere syn. Disse skærme er næsten udelukkende beregnet til spil, hvis en aktivitet relateret til dette ikke udføres, vil det derfor medføre unødvendige udgifter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up