Sådan fjerner du tags eller metadata fra mine billeder og fotos fra Android på Windows

Hvis teknologien er lykkedes med noget, så er det at bevare smukke og vigtige øjeblikke. Smartphones eller digitale kameraer har ekstremt interessante kvaliteter. Har du nogensinde spekuleret på, hvor meget information disse enheder kan gemme? Opdag ved at lære hvordan man fjerner tags eller metadata fra mine billeder og fotos fra Android i Windows .

Fyld dig selv med information med denne geniale og nyttige artikel, der helt sikkert vil overraske dig. Når du er færdig med at læse, vil du gerne dele den med alle dine venner og familie.

Men først, hvor kommer metadataene fra?

Før jeg ved, hvordan man fjerner tags eller metadata fra mine billeder, det vigtigt at vide, hvad metadata er. Som du sikkert har hørt et sted, har enhver handling en konsekvens.

Handlingen er i dette tilfælde at tage billedet. Og konsekvensen er oplysninger, som enheden har gemt fra dette billede . Denne information er netop det, der kaldes metadata eller EXIF-data.

Hvilken slags information opbevares?

Hvert foto gemmer et andet sæt metadata eller EXIF-data . Fordi? Metadata indsamler information, der er nødvendig for blandt andet at vide:

 • Stedet, hvor billedet er taget.
 • Kameramodellen, der blev brugt til fotografiet, samt det firma, der fremstillede kameraet eller enheden.
 • Kameraets ISO-indstilling på tidspunktet for optagelsen.
 • Hvis du brugte blitz.
 • Billedets billedformat og opløsning.
 • Dato og tidspunkt for optagelsen.
 • Eksponeringstid.
 • Kompression.
 • Overfladisk.

Privatlivsrisici

Al denne type information er meget nyttig. Især til sociale netværk. Takket være metadata, platforme som Instagram kan yde bedre service ved markering af steder .

Men uanset hans praksis og uskyld kan al denne information være noget foruroligende. For eksempel dette kunne afsløre placeringen af ​​dit hjem eller arbejdsplads til andre mennesker .

Derfor anbefaler vi alle brugere at undgå enhver form for privatlivsfejl på sociale netværk og generelt på din computer og beskytter dermed identiteten og sikkerheden af ​​dine data så meget som muligt.

Risikoen tages selvfølgelig af alle. Derfor anbefales det at fjerne tags eller metadata fra mine billeder og billeder fra Android. Men er det muligt?

Er det muligt at fjerne metadata?

Heldigvis, for dem af jer, der måske er nervøse for metadata, er der gode nyheder: Android foto- og billedtags eller metadata kan fjernes!

Den bedste mulighed er uden tvivl at slette disse oplysninger via Windows . Så du kan nemt uploade og poste billeder og fotos til Pinterest eller et hvilket som helst andet socialt netværk.

Du spekulerer sikkert på, om de slettes, mens du bruger et fotoredigeringsprogram? Sjældent. Faktisk kan selv programoplysninger gemmes ved at optimere opløsningen af ​​mine billeder eller billeder til sociale netværk!

De trin, der skal følges

Øjeblikket alle har ventet på er kommet! Det er tid til at fjerne tags eller metadata fra Android-billeder og -fotos. På samme måde? Det er ret simpelt og i dette afsnit vil du være i stand til at indse det.

 1. Du kan se og oprette et delt fotoalbum for at vælge et billede.
 2. Når billedet er valgt, skal du klikke på det med højre museknap.
 3. Gå og klik på "Egenskaber".
 4. Derefter åbnes et vindue med information om filen. For at få adgang til metadataene skal du gå til fanen "Detaljer".
 5. Under alle oplysninger er der mulighed "Slet egenskaber og personlige oplysninger" . Klik på dette link.
 6. Dette vil dirigere dig til en anden boks, hvor du vil vælge boksen "Fjern følgende egenskaber fra denne fil".
 7. Marker afkrydsningsfelterne for de oplysninger, du vil fjerne fra dit billede. De kan være alle eller kun nogle.
 8. Klik på "Accepter".

Alle oplysninger er blevet slettet!

En rigtig succes, ikke? Som du vil se, er det ekstremt nemt at fjerne tags eller metadata fra billeder og fotos på Android. Derfor er alle oplysninger sikre . Hvad synes du? Er du klar til at dele disse oplysninger?

Indeks
 1. Men først, hvor kommer metadataene fra?
  1. Hvilken slags information opbevares?
  2. Privatlivsrisici
 2. Er det muligt at fjerne metadata?
  1. De trin, der skal følges
 3. Alle oplysninger er blevet slettet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up