Sådan sætter og aktiverer du det virtuelle tastatur på skærmen på min Windows 7, 8 og 10 pc

Hvis du har undret dig over, hvordan du sætter og aktivere det virtuelle tastatur på skærmen på min Windows-pc 7, 8 og 10? Her vil vi give dig en kort, men omfattende forklaring på, hvordan du bruger det.

Tastaturet er en af ​​de vigtigste perifere enheder, når du bruger en computer, fordi vi med det skriver alt, hvad der sendes af computeren i form af ord. Det fysiske tastatur kan dog fejle, så vær opmærksom på det Windows bringer en funktion til disse tilfælde . Som vi endda kan bruge vores foretrukne humørikoner med.

Indeks
  1. Hvordan placeres det virtuelle tastatur i Windows 7?
  2. Hvordan placeres det virtuelle tastatur i Windows 8?
  3. Hvordan placeres det virtuelle tastatur i Windows 10?

Hvordan placeres det virtuelle tastatur i Windows 7?

Windows 7 siden udgivelsen, var den mest populære version med et meget stort antal sælgere og tilbagevendende brugere, så det er ikke overraskende, at selvom det ikke længere har teknisk support fra Microsoft, fortsætter mange med at bruge det.

For at aktivere tastaturet er der to metoder, men de er ekstremt enkle og nemme at lave. Bemærk, at hvis du har brug for at køre en kommando i CMD-konsollen, kan du gøre med dette virtuelle tastatur intet problem.

I den første metode bliver vi nødt til at gå med musen til startmenuen og bemærke, at i bunden af ​​den vil vi have en søgelinje, her skal vi klikke og type, "tastatur" , og vent uden at trykke på Enter. Så starter søgningen og i det første resultat får vi muligheden med samme navn. Alt du skal gøre er at klikke og det er det.

En anden måde at aktivere tastaturet på er også gennem Start-menuen, når vi åbner den skal vi se den mulighed, der er under alle genvejene, der siger "programmer". Dette åbner en liste over mapper, og det skal vi se efter tilgængelighed , som er en af ​​de første. Hvis vi kigger vil vi finde muligheden for at åbne tastaturet.

Hvordan placeres det virtuelle tastatur i Windows 8?

Proceduren for at bruge den virtuelle version af tastaturet i Windows 8 ligner meget den, vi vil bruge i Windows 10, da startmenuen er meget ens i de to sidste.

Som et første trin skal vi gå til startmenuen, denne vil vise et helt vindue med de applikationer, vi kan bruge, men for ikke at blive forvirrede skal vi kun se i øverste højre hjørne, hvor Symbolet vises til forskning.

Når vi klikker, vil det give os mulighed for at skrive det, vi vil søge, og her skal vi kun skrive det, vi har brug for, som i dette tilfælde er tastaturet, søgningen vil være meget hurtig, og dette vil give os muligheden , klikker vi og det er det.

En caso de no poder escribir y solo tengas el mouse, tienes que abrir de igual forma el menu inicio, pero en este caso en vez de irte ved barra de búsqueda du vil klikke på ikonet for accesibilidades, hvor du finder tastaturet. Det skal bemærkes, at på grund af dets lighed med Windows 10, kan du justere tastaturstørrelsen på samme måde i begge systemer.

Hvordan placeres det virtuelle tastatur i Windows 10?

Skærmtastaturet er en tilgængelighed, som praktisk talt er i alle Windows og version 10 er ingen undtagelse, her kan du også åbne et tastatur, der hjælper dig, når du har et problem med fysikken, og deaktivere det til enhver tid.

Til dette, som vi altid bruger startmenuen men i dette tilfælde vil vi gå til boksen for udstyrsindstillingerne, dette er en ny og forbedret version af kontrolpanelet, her skal vi kigge efter tilgængelighedsindstillingen, som normalt er i venstre side af menuen.

Hvornår vi lad os klikke, vi får alle mulighederne på en liste , blandt disse er en af ​​de første forstørrelsesglasset, og en af ​​de sidste er den, der interesserer os i dette tilfælde, nemlig tastaturet. Ved at klikke på det indser vi, at vi får muligheder i højre side.

Her kan vi både aktivere den og lave andre konfigurationer så det er mere behageligt at bruge i det vi skal bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up