Sådan udtrækkes data fra beskadiget mobiltelefon med ødelagt eller sort skærm

Det er helt normalt, at vores telefon fra tid til anden får slag og ender med at blive beskadiget. Derfor er det vigtigt at vide hvordan man udtrækker data fra beskadiget mobiltelefon med ødelagt eller sort skærm, fordi vi gemmer for mange oplysninger der, og tab er ikke en mulighed for mange.

Uanset om du har billeder, der er gode minder om hyggelige stunder med venner eller familie. Måske har du nogle vigtige data relateret til arbejde eller studie. Uanset hvad, så har vi ikke råd til at miste disse oplysninger, og heldigvis er det slet ikke svært at få dem tilbage.

Vi kommer til at se et meget komplet program i stand til at gendanne data fra en beskadiget telefon, uanset om den har en ødelagt eller sort skærm . Selvom dens grænseflade ikke virker, eller operativsystemet har problemer. Du kan gendanne alle data fra det, fra fotos til WhatsApp-vedhæftede filer.

Dr. Fone er et simpelt program, som man kan sige gør alt automatisk. Alt vi skal gøre er at følge et par enkle trin, som vi skal se lidt nedenfor og vente på gendanne vores dyrebare data på denne måde.

Indeks
 1. Gem data fra mobiltelefon med ødelagt eller sort skærm
 2. Uddrag data fra beskadiget telefon med ødelagt skærm

Gem data fra mobiltelefon med ødelagt eller sort skærm

Som jeg sagde før, er den første ting, vi skal bruge, Dr. Fone, et meget nyttigt program til at kunne udtrække data fra enhver beskadiget Android-enhed. Den har en betalt version, men med den gratis version kan vi udtrække data uden problemer.

Programmet er designet til at virke stort set uanset hvad der skete med den pågældende telefon, om den beskadiget, systemnedbrud, reagerer ikke, sort skærm, glemt adgangskode, rooting fejl, Problemer med SD-kort osv.

Det virker på mere end seks tusinde Android-enheder af alle mærker som Huawei, Motorola, LG, Samsung, HTC, OnePlus, Xiaomi, Google, Meizu, Lenovo, Asus, VIVO, Oppo osv. Så du kan bruge det med tillid til at gendanne alle data fra din beskadigede telefon.

Uddrag data fra beskadiget telefon med ødelagt skærm

 • Når det er installeret, fortsætter vi med at åbne programmet, og vi finder en ret simpel grænseflade med et par muligheder.
 • En af disse muligheder er " Dataudtræk (beskadiget enhed)» er præcis den mulighed, vi leder efter.
 • Vi har nu muligheden for at vælge, hvad vi vil inddrive. Vi kan vælge alt, hvad der ville være: beskeder, kontakter, historie, WhatsApp-vedhæftede filer, galleri, lyd, videoer og dokumenter. Hvis du vil gendanne noget bestemt, skal du fjerne markeringen af ​​indstillingen" Vælg alle og vælg, hvad du vil gendanne.
 • Når vi har valgt, hvad vi skal gendanne, klikker vi på » Følge “.
 • Nu bliver vi nødt til at vælge telefonens tilstand. På venstre side, når berøringsskærmen ikke fungerer, er systemet ikke tilgængeligt. Den højre side er, når skærmen er sort (når den er brudt).
 • Dernæst skal du vælge enheden og derefter den specifikke model.
 • Derefter vises et pop-up vindue, hvor vi skal skrive" Bekræfte “.
 • På den næste skærm bliver vi bedt om at indtaste » download-tilstand “. Bare rolig, for programmet guider dig, så du kan gøre det i henhold til mærket og modellen på den telefon, du valgte tidligere.
 • Derefter forbinder vi telefonen til computeren og den begynder at indlæse en bjælke i bunden af ​​programmet.

Hvis alt gik godt, flytter vi til en anden skærm, hvor der står" Download genoprettelsespakke “. Derefter skal vi vente på, at processen er fuldført for at se alle de data, vi har i den.

Vi håber, at du i denne tutorial har lært, hvordan du udtrækker data fra beskadiget mobiltelefon med ødelagt eller sort skærm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up