Hvad er forskellene mellem MP3 og MP4 lydformater?

Alle har på et tidspunkt set behovet for at lytte til en lydfil fra vores enheder. Uanset om det er musik, der holder os underholdt, vigtig information eller bare en smule lyd, der skal sikkerhedskopieres, kvalitetslyd er noget, vi altid holder af.

Men dette, på grund af uvidenhed, kan nogle gange være lidt svært for os. Derfor viser vi dig i dag hvad er forskellene mellem MP3 og MP4 lydformater så du kan få mest muligt ud af alle lydfiler, du vil lytte til.

Indeks
  1. Hvad er forskellen mellem MP3 og MP4 lyd?
    1. Hvordan ved man, hvad der adskiller et MP3-format fra MP4?
  2. Hvad er den bedste måde at se og lytte til et af disse formater på?
    1. Energisystem 395651
    2. AGPtek M28

Hvad er forskellen mellem MP3 og MP4 lyd?

Selvom det for nogle kan være svært at finde forskellen mellem et MP3- og MP4-format, er det faktisk meget nemt at kende forskel på dem. Faktisk, selvom det ikke ser ud til at være tilfældet, er der flere vigtige faktorer der adskiller sig fra hinanden .

Men hvordan ved du, hvad der er bedre, eller hvad forskellene er? Nå, her forklarer vi det for dig på en meget enkel og hurtig måde, så du kan forstå det.

Hvordan ved man, hvad der adskiller et MP3-format fra MP4?

Der er en række aspekter, der adskiller MP3-lyd fra MP4-lyd. I virkeligheden går forskellen langt ud over et simpelt nummer 3 eller 4. Kort sagt, hvad adskiller en MP3-fil fra en MP4-fil, er, at MP4 er designet til lyd og video mens MP3 bruges kun til lyd.

En MP3-fil er specifikt designet til at optage meget mindre plads, hvilket opnås ved at eliminere lydsignaler, der også er uden for det menneskelige øres rækkevidde og slet ikke påvirker lydens oprindelse, hvis de slettes.

Dette er forskelligt fra andre eksisterende digitale lydformater såsom WAV eller AIFF, som optager en stor mængde hukommelse på enhver harddisk, der gemmer dem.

I stedet for det, en MP4-fil bruges til at gemme lyd, video og andre aspekter, såsom undertekster, som en video kan have. Selvom det også kan bruges til kun at gemme lyd, så er det praktisk at gennemgå nogen af ​​disse filer, før du downloader dem.

Derudover anbefales det til et af de to lydformater at bruge de bedste musikafspillere, for at kunne drage fuld fordel af alt, hvad de har at tilbyde.

Hvad er den bedste måde at se og lytte til et af disse formater på?

Selvom det i de fleste mobiltelefoner, tablets og forskellige enheder i dag er totalt muligt at lytte til og se hvert af disse formater, uanset om det er på mobiltelefoner for at afspille musik i MP3 eller videoer i MP4, som faktisk kan erstattes med andre lydformater. Det er altid muligt at få de klassiske MP3- og MP4-afspillere, som det også er muligt at gøre det med.

Hvis din hensigt er at erhverve en af ​​disse praktiske og nyttige spillere; Her efterlader vi dig en varieret liste over bedst MP3- og MP4-afspillere, så du kan træffe en god beslutning.

Energisystem 395651

Denne vidunderlige gamermodel har uden tvivl funktioner, som du vil elske. Den har høretelefoner af høj kvalitet; han har også 8 GB hukommelse, som kan udvides til 32 GB, giver dermed en stor mængde plads til alle de filer, du ønsker.

Den har en lang batterilevetid; som giver dig mulighed for at få flere timers underholdning, og også fungerer som optager takket være den har indbygget mikrofon.

AGPtek M28

Denne fremragende MP3-afspiller giver dig mulighed for at tage den med, hvorhen du vil, takket være dens praktiske lommestørrelse. Ligesom den forrige har den et batteri, der kan holde i op til 30 timer, hvilket gør den til et meget nyttigt værktøj, når du skal ud at rejse.

Den har en højkvalitets 1,8-tommer skærm, og den er også meget godt lavet, og beskytter den mod fald eller stød. Han kan også bruges som radio og lydoptager hvilket gør den alsidig til enhver brug, du ønsker at give den.

I sig selv opfordrer vi dig til at få den bedste spiller, du ønsker, fra enhver betroet fysisk butik, eller endda virtuelle, for eksempel Amazon.

Vi håber, at disse oplysninger har været nyttige for dig, og at du vil få bedste kvalitet muligt i alle dine lyd- og videofiler. Lad intet forhindre dig i at høre det bedste af det bedste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up