Sådan fjerner du Dual Boot Menu i Windows med Linux Trin for trin

Hvis du har installeret to operativsystemer på en computer, såsom Windows og Linux, men du kun ønsker at beholde det ene, vil denne artikel være meget nyttig for dig. Senere vil vi vise dig hvordan fjern dual boot-menuen i Windows med Linux.

I øjeblikket har mange brugere normalt op til tre operativsystemer installeret på deres computer, så det er almindeligt, at de ender med at slette et til sidst. Det er derfor vi inviterer dig til roligt at læse følgende afsnit som vi viser dig nedenfor.

Indeks
 1. Trin til at fjerne Dual Boot Menu i Windows med Linux
 2. Hvordan fjerner man operativsystemet fra operativsystemets valgmenu ved systemstart?
 3. Sådan formateres harddisk for at spare plads efter sletning af Dual Boot Menu

Trin til at fjerne Dual Boot Menu i Windows med Linux

Først skal du være sikker på, at du tager afsted fjerne det korrekte operativsystem af den tilsvarende partition. Det er også vigtigt, at det operativsystem, der forbliver på computeren, fungerer korrekt, for dette skal du gøre følgende:

 • Vælg Windows Start-knappen, skriv "Computerstyring" i søgefeltet, og åbn den, så snart den vises på listen over resultater.
 • Derefter skal du vælge den mulighed, der siger "Diskhåndtering".
 • Det kan du nu se listen over alle harddiske og partitioner af din computer. Det er her, du skal sikre dig, at den partition, du vil slette, ikke er aktiv, for mens du sletter en aktiv partition, vil systemet ikke være i stand til at starte korrekt.
 • Hvis du skal slette operativsystemet installeret på en partition, der er markeret som aktiv, skal du markere en anden partition på computeren, som du vil beholde aktiv.
 • For dette skal du klik med højre museknap på nævnte partition og marker den som aktiv, og du vil allerede have gennemført det første trin i processen.

Hvordan fjerner man operativsystemet fra operativsystemets valgmenu ved systemstart?

I dette afsnit vil vi lære dig alt, hvad du skal gøre for at fortsætte processen eliminering af dual boot-menuen i Windows med Linux. Det vil sige, at når du har gennemført trinene i det foregående afsnit, skal du fortsætte med dem, som vi viser dig nedenfor.

 • Igen skal du åbne Windows-menuen, men denne gang skal du skrive "misconfig" i søgemaskinen og åbne den.
 • Så vil du se, at et nyt vindue dukker op, hvor du skal vælge 'Accepter' muligheden, som er placeret øverst i det nævnte vindue.
 • Vælg nu fanen "Opstart", og fra listen, der vises lige nedenfor, skal du klik på det system, du vil slette . Når du er færdig, skal du klikke på "Slet" og derefter "OK".
 • Hvis det operativsystem, du vil beholde på din computer, ikke er markeret som standard, skal du vælge det fra listen og derefter klik på indstillingen "Indstil som standard". .
 • Til sidst vil du se, at et systemkonfigurationsvindue vises, hvor du skal klikke på 'Genstart'-indstillingen.

Sådan formateres harddisk for at spare plads efter sletning af Dual Boot Menu

Når du har genstartet din computer, skal du oprette forbindelse til det operativsystem, du beholdt . Så anbefaler vi blot, at du frigør plads på harddisken, hvor det slettede styresystem var placeret, for dette skal du blot følge følgende instruktioner:

 • Først skal du klikke på "Computer"-ikonet på skrivebordet. Højreklik derefter på den disk, hvor det operativsystem, du lige har slettet, var placeret, og vælg "Format"-indstillingen.
 • Nu kommer et nyt vindue frem hvor du skal vælge "Format" mulighed .
 • Så vil du se endnu et pop-up vindue, hvor systemet advarer os om konsekvenserne af at formatere din pc's harddisk. Bare klik på knappen "OK".
 • Når hele processen er afsluttet, vises et vindue med følgende meddelelse "Format fuldført". Her skal du blot klikke på "Accepter" muligheden.
 • Sådan tømmer vi fuldstændigt den disk, hvor operativsystemet var placeret, som vi fjernede efter de foregående trin.

Som du måske har bemærket, er processen med fjern dual boot-menuen i Windows med Linux er meget simpelt. Du skal blot følge de trin, som vi viser dig ovenfor til punkt og prikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up