Hvordan installerer man et trådløst netværkskort i en stationær pc for at have WiFi uden kabler? - Meget let

Det er ikke urimeligt at tro, at uden at vide noget eller meget lidt om databehandling, kan vi det opnå os selv faciliteter, der ved første øjekast virker komplicerede . Nå, lad mig fortælle dig, at hvis du kan, og du vil se, hvor enkelt det er, hvis du følger nedenstående trin, vil vi introducere dig til det.

Hvorfor kan du installer et trådløst netværkskort i en stationær pc for at få WiFi uden kabler, meget nemt.

Med WiFi-teknologiens fremkomst kan vi tilslutte et trådløst netværkskort og undgå generende brug af kabler. Dette, udover at give os mobilitetsfrihed i vores hjem, giver os mulighed for at undvære brugen af ​​kabler og stik, der ofte er beskadiget og forstyrrer vores verden. Du vil snart se fordelene og fordelene ved at have en forbindelse af denne type.

Glem ikke, at vi vil installere et trådløst netværkskort i en stationær computer for at have WiFi uden kabler . Dette er meget anderledes end at installere en WiFi-router, modem og adgangspunkt, hvilket er helt anderledes.

Indeks
  1. Hvordan installerer man et trådløst netværkskort i en stationær pc for at have WiFi uden kabler?
  2. Installation af det trådløse netværkskort på en stationær computer

Hvordan installerer man et trådløst netværkskort i en stationær pc for at have WiFi uden kabler?

På teknologimarkedet findes der et bredt udvalg af trådløse netværkskort, men ved køb skal vi kigge efter det, der ikke kun giver os den bedste pris. Ellers også særlige egenskaber, der giver os en stabil og hurtig forbindelse. Såsom overførselshastigheden, hvor ofte den virker osv.

Som du allerede skal vide, har en personlig computer i modsætning til en bærbar computer ikke en adapter, der tillader WiFi-forbindelsen. Det er derfor, vi vil udføre denne enkle procedure, men følger meget omhyggeligt instruktionerne, som vi tilbyder dig i vejledningen, da vi vil håndtere det indre af din personlige computer.

Men før vi starter, skal du vide, at vi skal åbne pc'en, så vi kan installer et trådløst netværkskort for at få WiFi . Det er noget, du skal være meget afklaret med, for på den måde vil garantien, som dit udstyr kan få glæde af, gå tabt. Hvis du ikke har noget problem med dette, kan vi fortsætte med installationen.

Fordelen, der tilbydes af WiFi netværkskort er, at de giver os en stabil forbindelse med konstant hastighed og bedre kvalitet. Dette hvis vi sammenligner det med andre mere praktiske enheder såsom USB WiFi-adapter. Hvor signalmodtagelse og transmissionsrækkevidde kan blive påvirket af forhindringer i rummet.

Installation af det trådløse netværkskort på en stationær computer

Dette kan være lidt af en kompleks opgave, hvis du ikke er bekendt med at åbne afspilleren, men det er heller ikke umuligt. Bare hav lidt tålmodighed, gå i dit eget tempo og vær meget forsigtig, husk at de interne komponenter i en computer kan være meget følsomme især overfor statisk strøm fra dine hænder nu vil vi fortsætte som følger:

Først betaler vi for vores udstyr og venter på, at enheden er helt afkølet, og tager derefter forholdsreglerne ved at påføre en form for antistatisk beskyttelse. Vi vil fortsætte med at fjerne computerens dæksel. Det næste trin vil være at finde den ledige PCI- eller PCI-E-port på bundkortet.

Nu skal vi skrue støtten af, dette gøres fortsætter vi med at placere vores tallerken i spalten, vi skal gøre det meget forsigtigt. Det skal ikke tvinges ind og sidde tæt. For at afslutte, skal vi skrue skruerne på støtten, klar til at vi kan sætte dækslet tilbage og tilslut pc'en til stikkontakten.

Den næste ting, vi vil gøre, er at tænde for computeren og vente på, at den starter, så den genkender den nye enhed, vi har installeret. Det vil også installere de kommandoer, du har brug for for at fungere korrekt. Og på denne måde, det trådløse netværkskort vil være installeret i en stationær pc for at have WiFi uden kabler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up