Føj vandmærke til billeder online Hvordan vandmærke flere billeder på én gang?

Det ser ud til, at brugen af apps, så vores billeder, tekster, billeder ikke kan kapres hver dag, er stigende. Vi taler om copyright eller copyright, men vandmærke bruges til billeder.

I øjeblikket er der programmer og applikationer, der kan hjælpe dig med at lave vandmærker fra din mobiltelefon eller også fra din computer. I den følgende artikel vil vi derfor vise dig hvordan vandmærkebilleder online Hvordan vandmærke flere billeder på én gang?

Det viser sig også, at det at udføre denne operation på flere billeder på én gang kan komplicere vores eksistens fuldstændigt. Af denne grund vil vi lære dig, hvordan du bruger en online værktøj hvilket vil spare dig for en masse tid og penge. Og på denne måde skal du beskytte dine billeder mod cyberplagiat .

Når det kommer til tilføje en vandmærke til hvert billede individuelt, kan det virke som et meget vanskeligt job, hvis du vil gøre det i en pakke med 30, 40 eller 100 billeder. Derfor har vi bragt dig en tutorial, der på en meget enkel måde forklarer, hvad du skal gøre for at tilføje en vandmærke til billeder online Hvordan vandmærker man flere billeder på samme tid?

Indeks
  1. Føj vandmærke til billeder online
  2. Sådan vandmærker du flere billeder på samme tid

Føj vandmærke til billeder online

Så du kan vandmærke billeder online Sådan vandmærker du flere billeder online samme tid ? Vi skal vise dig en side, der vil hjælpe dig meget til beskytte dine billeder. Denne side hedder Photoeffect og den er virkelig meget enkel at bruge og bedst af alt er den helt gratis.

Hvis du vil besøge denne side, kan du gøre det via dette link, når du indtaster det, kan du se, at det først viser dig muligheden Upload et billede . Når du opretter et klip, vil det vise dig en dialogboks, hvor du skal oprette et klip i Vælg fil. Når du gør dette, skal du finde billedet på din computer, vælge det og derefter klikke At åbne .

Derefter skal du vente et par sekunder på at billedet skal uploades, derefter dit billede og mulighed Følge vises, og du skal lave et klip der. Der vises en meddelelse, der indikerer, at systemet arbejder på dit billede. Så giver det dig mulighed for at beskære billedet og give det den orientering, du ønsker, og så skal du oprette et klip i At afslutte .

Du kan nu vælge fotoeffekt det du vil have på dit billede, og vælg det, du bedst kan lide, og opret derefter et klip i Upload Photo-indstillingen. Der vises en dialogboks, der spørger, om du vil bruge det samme billede eller uploade et andet. Du vælger det billede du allerede har uploadet, så laver du et klip i det næste og det er klar til at du har din foto med vandmærke.

Systemet anbefaler at placere en tekst i vandmærker med en webside eller e-mail helst. Det kan også være din Instagram eller Facebook bruger , dette i tilfælde, hvor nogen er interesseret i dit billede og ønsker at kontakte dig. Der er en bred vifte af effekter for at give dit billede det særlige præg.

Sådan vandmærker du flere billeder på samme tid

For at du skal kunne vandmærke flere billeder, vil vi anbefale et andet meget brugervenligt værktøj, som du bør downloade til din computer. Det hedder Visual Watermark, du kan downloade det ledig og det vil hjælpe dig med at vandmærke op til 100 billeder på samme tid.

Det er meget nemt at bruge, du skal bare downloade appen og derefter muligheden Træk billedet vil dukke op her . Du laver et klip, og du kan vælg de billeder, der du vil gemme op til 100 billeder. Så skærer du i næste trin. Derefter kan du foretage de ændringer, du ønsker, ved at klikke på Tilføj tekst og Tilføj logo.

Efter at have anvendt ændringerne, skal du placere i sag hvor du vil have dine billeder gemt, kan du oprette et klip i indstillingen Anvend vandmærke. Den samme applikation viser dig en tutorial, der forklarer de trin, du skal følge. På den måde kunne du lære at tilføje hurtigt og nemt vandmærkebilleder online selvom du til dels skal huske, at vandmærker også kan påføres videoer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up