Sådan bruger og konfigurerer du en router som en repeater for at forbedre dit WiFi

Teknologien hviler ikke og hver dag innoverer den med lanceringen af ​​nye og bedre produkter, der i høj grad letter handlinger som f.eks. Internetforbindelse.

Af denne grund er det normalt at anskaffe nye produkter, der opstår, på trods af at vi allerede har udstyr, der udfører samme funktion og er i god stand. Dette sker normalt ofte med wifi routere som med jævne mellemrum tilbyder nye modeller med større dækning og rækkevidde.

Detaljen ligger i hvad skal man gøre med vores gamle, men fungerende router? Der er ingen grund til at smide det væk eller pakke det ind for altid. Tværtimod kan det være meget nyttigt at booste din nye router.

Du kan konfigurere din gamle router som en Wifi-repeater til strømforsyning og forbedre modtagelsen af ​​din nye model, ved sikrer, at signalet når alle hjørner af dit hjem. Opsætningen er meget enkel, og du kan få det til at fungere sammen.

I den næste artikel vil vi lære dig, hvordan du bruger og konfigurere din gamle router som en repeater til forbedre dit Wi-Fi, så du kan spare penge i stedet for at købe en repeater og kan bruge din gamle router.

Indeks
  1. Hvorfor bruge en router som repeater?
  2. Sådan konfigurerer du din router som en repeater for at udvide din Wi-Fi

Hvorfor bruge en router som repeater?

Overtagelsen af en repeater kan være dyr , men hvis vi har en router, kan vi udføre denne funktion effektivt. Målet er at øge rækkevidden af ​​Wi-Fi-signalet, så du kan have forbindelse i hele dit hus.

Derudover skal du på denne måde ikke installere netværkskabler, der omgiver hele dit hus og rum, pga processen er fuldstændig trådløs da den ene vil maksimere dækningen af ​​den anden.

Som om det ikke var nok, er dette løsningen vil give højere browserhastighed, da routeren, ved at fungere som en repeater, vil give den anden router meget mere kraft end en traditionel repeater.

Sådan konfigurerer du din router som en repeater for at udvide din Wi-Fi

For at konfigurere din router som en repeater, skal vi have adgang til vores routerindstillinger. Det skal bemærkes, at du behøver ikke fysisk at forbinde de to routere fordi processen er helt trådløs.

Det skal bemærkes, at den forklaring vi vil give vil være med en Tp-Link router da de normalt er de mest almindelige i de fleste hjem. Konfigurationen er dog generelt meget ens på de fleste computere.

Den første ting vi skal gøre er at få adgang til konfigurationscenteret på vores gamle router med IP-adressen, som som standard er 192.168.0.1 og det første skridt vil være at etablere en fast IP-adresse, der er forskellig fra hovedrouterens.

Selvom de er forskellige IP-adresser, skal de være i samme område, f.eks. 192.168.0.2. For at opnå dette bliver vi nødt til at få adgang til muligheden Netværk-Lan og efter at have ændret IP, vil vi få adgang med den nye URL.

Derefter kan vi konfigurere hoved ADSL / Fiber og routeren, der vil fungere som en repeater. Du bliver nødt til at gå til trådløs indstilling og vælge Trådløse indstillinger. I dette afsnit vil der være flere sektioner, som vi skal konfigurere som følger:

  • SSID : du skal indtaste det nøjagtige navn på den nye router
  • Kanal : 11 (den skal være forskellig fra den på den nye router for at undgå at generere forbindelseskonflikter)
  • Til sidst, muligheden " Aktiver WDS skal være aktiveret.

Derefter vil vi have den første del af konfigurationen klar, men først skal vi klikke på knappen Søg eller undersøgelse, afhængig af sagen. På denne måde vil udstyret søge efter netværk i nærheden, og din nye router skulle vises blandt dem.

Du skal forbinde det, så de to er synkroniseret, og det er det. Du vil se, hvordan felterne SSID og MAC-adresse udfyldes automatisk, men sikkerhedsfelterne skal udfyldes manuelt. Disse bør være nøjagtig de samme som indstillingerne på din nye router.

Til sidst skal du gå til sektionen Trådløs og der vælge indstillingen Trådløs sikkerhed, hvor du skal konfigurere sikkerheden for repeater-routeren. 3

Det mest anbefalede er, at adgangskoden er nøjagtig den samme som den nye router, så de forbinder automatisk uden at placere to adgangskoder. Det eneste, der er tilbage, er at deaktivere DHCP, og for dette bliver vi nødt til at gå til DHCP-indstillingerne og deaktivere det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up