Hvordan man nemt konfigurerer og installerer routeren, hvis jeg ikke har en installations-cd

Netværk er blevet et almindeligt anvendt værktøj i den teknologiske tidsalder. Takket være modemmet og routeren kan vi nyde et godt internetsignal. Konfigurer endda din router som en repeater for at forbedre din Wifi i nogle få trin. Men hvad nu hvis vi har en router og vi ikke har den Installations-cd ? Nå, i denne artikel finder du ud af, hvordan du installerer en router uden en cd.

Routere, når de købes fra fabrikken, har normalt deres installations-cd i pakken. Men kan vi have en router uden en installations-cd? Det er selvfølgelig et lån, en gave, en ombytning eller af en hvilken som helst anden grund. Her vil vi fortælle dig, hvordan installere og konfigurere det korrekt uden cd .

Indeks
  1. Installation af routeren på computeren
    1. Tidligere trin til at installere router uden cd
  2. Grundlæggende konfiguration til at installere routeren

Installation af routeren på computeren

Før du starter installationen af ​​routeren, skal du kontrollere en vigtig information på din computer. Hvad er så vigtigt at gennemgå? Svaret er ganske enkelt, tjek at Wi-Fi-netværksdriveren til Windows 10 er installeret på din computer.

Uanset om du bruger et LAN-kort eller et trådløst netværkskort. Før installationen skal du kontrollere, at driverne er installeret.

Hvis du allerede har alt perfekt, fortæller vi dig, hvilken rolle en cd spiller i routeren. Cd'en giver dig mulighed for at installere routerdriveren, samt få adgang til den, hvis din computer ikke genkender den.

Men hvis du tjekker netværksdriverne og opdaterer dem, når du installerer routeren på din computer, vil den det vil automatisk genkende . Det betyder, at dit system allerede har registreret det og er klar til brug.

Installationen er faktisk ret simpel, fordi computere generelt gør det automatisk. Problemet ligger i, hvordan du konfigurerer det, men der er måder at løse netværksforbindelsesproblemer på din Windows-pc med blot et par trin, og du vil finde ud af det nedenfor.

Tidligere trin til at installere router uden cd

For at konfigurere routeren uden cd skal du se, hvad der er router gateway. For at finde ud af det, følg trinene:

  1. Indtast din computers netværkscenter.
  2. Du klikker på den lokale netværksforbindelse og derefter på detaljerne.
  3. Her vil du se alle detaljerne om routeren. Du skal kopiere indstillingen, der siger "default gateway" og indsætte den i søgemaskinen.

Ved at følge disse trin kan du ind i routeren og konfigurer det uden cd. Men der er en anden mulighed for at opdage standardgatewayen.

Dette opnås ved at placere i søgefeltet. I boot-menuen sætter vi bogstaverne "CMD" og et sort vindue, som er kommandocenteret, vil blive vist.

Der sætter vi "ipconf" og tryk på Enter-tasten. Der vises automatisk en liste med alle detaljerne på vores hjemmeside, blandt andet: IP-adressen, Mac-adressen samt standard-gatewayen. Vi den lad os kopiere og indsætte det i browseren Internettet.

Det er så enkelt, som vi kan indtaste og konfigurere routeren uden cd fra en hvilken som helst browser. Men hvordan kan jeg konfigurere det?

Grundlæggende konfiguration til at installere routeren

Efter at have indtastet vores foretrukne browser og placeret IP-adressen på routeren. Det første skridt at følge er at gå ind i routeren ved at indtaste brugernavn og adgangskode (standard er: admin).

Indtastning af routeren går vi til "Netværk"-indstillingen, og 3 muligheder vises automatisk, WAN, MAC Clone, LAN, der vælger vi WAN. Konfigurationen med typen af ​​forbindelse Dynamisk IP og MTU størrelse .

For at ændre det navn, som vores Wifi vil have og den region, hvor vi bor, indtaster vi muligheden, der siger "Trådløs" efterfulgt af Trådløse indstillinger . Som en vigtig kendsgerning skal du huske, at muligheden for USA altid vil blive tilbudt som standard i lokaliteten.

For at afslutte med den grundlæggende opsætning skal vi placere sikkerhed på vores signal. Til dette klikker vi på Trådløs sikkerhed. Indsæt derefter "Personlig" i WPA/WPA2-boksen. Der vises nogle muligheder, som vi skal placere sådan her:

  1. Version (WPA2-PSK).
  2. Kryptering (AES).
  3. Trådløs adgangskode, hvor vi vil sætte enhver adgangskode til Wi-Fi.

Med disse hurtige og nemme trin kan du installere og konfigurere din router for at få mest muligt ud af den. Hvis du kan lide denne artikel, så glem ikke at give os din mening i kommentarfeltet. Forbind også med venner og familie for at lære, hvordan du nemt installerer og konfigurerer en router uden cd'er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up