Sådan opretter du en QR-kode for nemt at dele dit WIFI-signal

For at du kan spare tid og undgå den kedelige proces med at dele din nøgle, vil vi forklare hvordan man opretter en QR-kode for nemt at dele dit WIFI-signal.

Det skal huskes, at du til enhver tid skal sikre dit WiFi-netværk med de forskellige typer aktive nøgler og krypteringsnøgler og en maksimal sikkerhedsadgangskode . Til gengæld er det vigtigt, at du tager højde for, hvilke kodeord der ikke bør bruges i et WiFi-netværk.

Ovenstående er for at beskytte og beskytte dit trådløse netværk mod ubudne gæster, der ønsker at få adgang til det uden din tilladelse, hvilket kan forårsage problemer på grund af systemets sårbarhed.

Selvom der er nogle tricks til at skabe en adgangskode, der er nem at huske og samtidig sikker, ville vi have til opgave at huske den eller gemme den i en adgangskodemanager.

Med oprettelse af en QR-kode for at dele dit WIFI-signal, behøver du ikke længere at håndtere den desperate følelse af at skulle diktere dit lange og komplicerede kodeord.

Når du genererer din kode, skal alle, der vil logge ind, kun scanne den for at få adgangskoden og kan gøre det, når de vil, se hvordan det gøres.

Generer QR-kode med QR-kodegenerator

EN qr kode generator lader dig oprette koder til næsten alt, du kan skjule alt fra et kontaktkort og URL til dit WIFI-netværk og adgangskode.

Du kan downloade enhver QR-kodegenerator, du ønsker, fra din enhed, dog anbefaler vi dig at bruge QR-kodegenerator, da den er meget brugt og har ry for at være sikker.

Når du har downloadet kodegeneratoren, skal du gå ind i appen, vælge "Indhold" fra rullemenuen og vælge "WIFI-netværk".

Hvis du har downloadet QR Code Generator, vil du blive bedt om at indtaste netværksnavn, sikkerhedstype og adgangskode efterfulgt af dette tryk på "generer".

Så vil du se QR-koden i boksen til højre, du kan trykke » At downloade for at gemme det som et billede eller bruge URL'en til at uploade det til et andet websted.

På denne måde har du din QR-kode klar skal bruges af alle, der ønsker at fange det til automatisk at oprette forbindelse til dit WIFI-netværk.

Generer QR-kode med JS Wifi QR Code Generator

På samme måde har vi også en anden kendt applikation kaldet Ren JS WiFi QR-kodegenerator for at oprette QR til vores adgangskode.

Hvis vi bruger dette sidste alternativ, skal vi udfylde flere felter, såsom typen af ​​netværkskryptering, adgangskoden og om vi har et skjult netværk.

Så er det installeret og indtastet, klik på » Frembringe og vi vil se QR-koden, vælg "Eksporter", og den vil blive gemt som et PNG-billede.

Så har vi 2 muligheder, vi kan trykke på "Gem" for at gemme indstillingerne i selve browseren eller vælge "Udskriv" for at udskrive på vores printer.

For at fange QR-koden og oprette forbindelse til dit netværk, i tilfælde af Android-enheder, skal de have downloadet en QR-optagelsesapp såsom stregkodescanner.

Begge applikationer, både kodegeneratoren og den, der fanger dem, kan nemt findes og med den fordel, at de er gratis og sikre. Hvis du ikke kan downloade en app til at generere din kode, fordi du ikke har plads til den på din enhed, kan du også gøre det fra nettet uden problemer.

Det skal bemærkes, at for det brugere iOS , opgaven er lettere, da kameraet på disse enheder automatisk registrerer QR-kodeoplysningerne.

I dette tilfælde skal du stå lige foran QR-koden og aktivere kameraet på din iOS-enhed, du behøver ikke at udføre nogen anden handling for at kunne scanne koden.

Du kan, hvis du ønsker det udskriv QR-kode og placer den på et synligt sted i dit hjem, på kontoret eller hvor som helst inden for dit netværksdækningsområde. Dette er især nyttigt på offentlige steder såsom caféer eller restauranter med gratis Wi-Fi-service for at fremskynde processen med at tilslutte sig netværket.

Dette lille trick kan gøre vores liv nemmere og spare os tid, som trods alt er den mest værdifulde ressource, vi har. Derudover kan vi oprette og konfigurere et trådløst eller WiFi-netværk korrekt og være sikre på, at vores netværk ikke vil være i fare, det vil være sikkert og beskyttet.

Indeks
  1. Generer QR-kode med QR-kodegenerator
  2. Generer QR-kode med JS Wifi QR Code Generator

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up