Konverter din mobil til en ekstern højttaler til din pc Hvordan bruger jeg den?

Med den stigende efterspørgsel efter applikationer på markedet kan mobiltelefoner opfylde ethvert indfald. Men er det muligt at lave din mobiltelefon om til en højttalertelefon til din pc? I den følgende artikel viser vi dig, hvad du skal gøre for at forvandl din mobil til en ekstern højttaler til din pc.

Den konstante vækst af teknologi i dag fortsætter med at forbløffe os mere og mere. Og du kan bruge værktøjer til alt, på vores mobile enheder såsom tablets eller bærbare computere og endda i ofte brugte programmer såsom Word. Sandheden er, at de hjælper os med at forbedre vores livskvalitet hver dag.

Det ville være en god idé, da du ikke behøver at bruge en Bluetooth-forbindelse for at gøre dette, men hvordan opretter du så det link, som tillader forbindelsen mellem de to computere. Og forvandl din mobil til en ekstern højttaler til din pc .

Som vi fortalte dig, er løsningen enkel, og det er takket være et ekstraordinært værktøj, der giver os mulighed for at slippe af med komplicerede kabler og forbindelser. Nedenfor vil vi guide dig gennem de trin, du skal følge forvandl din mobil til en ekstern højttaler til din pc . En fabelagtig mulighed, hvis du ikke har højttalere til at lytte til musik fra din pc.

Indeks
  1. Konverter din mobil til en ekstern højttaler til din pc Hvordan bruger jeg den?
  2. Sådan bruger du denne app

Konverter din mobil til en ekstern højttaler til din pc Hvordan bruger jeg den?

Denne løsning vil give os mulighed for det forvandl din mobil til en ekstern højttaler til din pc trådløst og ved hjælp af en app, som vi skal downloade til vores mobiltelefon. Denne applikation kaldes SundWire og fungerer til alle operativsystemer.

Du skal downloade og installere den på din mobil fra Play Butik, også på din computer, derefter skal vi lave en lille konfiguration til lyden på vores pc. For at gøre dette går vi nederst til højre og klipper kornetikonet til højre. Der vises en boks med flere muligheder, og du skal vælge afspilningsenhederne.

Når du vælger det, vises et vindue med lydkonfigurationsmuligheder, så vælger vi Højttalere . Så laver vi et klip på egenskabsknappen, et andet vindue åbnes og vi vælger de avancerede muligheder. Og her kan vi konfigurere den lyd, som vi skal sende til vores mobiltelefon.

Her vil vi kun vælge den mulighed, der refererer til bithastigheden, som kan gengives af vores udstyr. I tilfælde af vores mobile udstyr skal det indstilles til 24 bit 48000 Hz (studiekvalitet). Derefter skal du klikke på OK i alle åbne vinduer og afslutte lydindstillingerne.

Sådan bruger du denne app

Nu er det næste trin at åbne det program, der giver os mulighed for det forvandl din mobil til en ekstern højttaler til din pc. Du skal åbne applikationen på din mobil ligesom på din pc og køre den. De vil automatisk oprette forbindelse, og du kan begynde at spille din musik. Det er vigtigt, at de er tilsluttet den samme WiFi-forbindelse.

Du kan kontrollere, at forbindelsesstatus vises i applikationsgrænsefladen på computeren. Så skal du bare hen til din pc og afspille den musik du ønsker, og du kan se, at lyden af ​​afspilningen høres af din mobiltelefon og på den måde kan du lytte til al din musik trådløst.

Du skal vide, at hvis du låser din telefon, hvis du bruger den eller leder efter information, vil sangen til enhver tid fortsætte med at ringe, og den stopper ikke, før du stopper den på din pc. Da applikationen bruger din mobil som eksterne højttalere. Og på en meget enkel måde lærte du det forvandl din mobil til en ekstern højttaler til din pc .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up