Hvordan slår man Forstyr ikke-tilstand fra, når man modtager et opkald?

Telefoner er disse uundværlige værktøjer. De er lavet for at holde os i kontakt med verden og også for at trøste os. Men en gang imellem skal du slukke for dig selv og være opmærksom på minimum. Derfor er det godt at find ud af, hvordan du deaktiverer Forstyr ikke-tilstand, når du modtager et opkald.

Det svarer til at slå Always on Display til eller fra på enhver Android, men denne har selvfølgelig meget forskellige funktioner.

Og det er ikke så mærkeligt, at bruge Forstyr ikke-tilstand er altid godt, når du vil give lidt afslappende tid med familien eller alene, men der er fra meget mennesker travl som egentlig ikke har råd til at koble helt af, for her er i dag løsningen.

Hvad er Forstyr ikke-tilstand?

For at lære at deaktivere Forstyr ikke-tilstand, når du modtager et opkald, er det godt at huske på, at det er denne tilstand i sig selv, for selvom det er på de fleste telefoner, kender alt, hvad verden ikke til dette udtryk.

Det er meget enkelt, denne funktion er designet således, at når den er aktiveret, deaktiverer eller deaktiverer du alle notifikationer, opkald eller lyde generelt på telefonen. Hvis det du læser synes svarende til flytilstand, det er fordi de er fjerne fætre.

Forstyr ikke-tilstand slår ikke alle netværk fra, så der ikke sker noget, du kan aktivere og konfigurere Forstyr ikke-tilstand på Android eller iPhone for at bestemme, hvilke numre du vil have opkald til, og selvom du ønsker, at notifikationer ikke skal ringe, men de lyser din skærm op som en advarsel.

Deaktiver Forstyr ikke-tilstand, når du modtager et opkald, funktionsindstilling

Hvordan aktiverer jeg Forstyr ikke-tilstand, mens jeg kører min bil, er et meget almindeligt spørgsmål, og dets svar i endnu højere grad, da det tages af den nøjagtige konfiguration af denne tilstand.

Konfiguration af Forstyr ikke-tilstand er meget enkel, og afhængigt af hvad vi ønsker, bør det ikke tage mere end 10 minutter af vores liv. Først og fremmest for at få adgang til denne funktion, skal du gå til linjen "Hurtige indstillinger" på mobilen, her vælger du naturligvis muligheden kaldet "Forstyr ikke".

Når du er inde i funktionen, vil du se, at en menu vises med tre muligheder, der kan placeres, det første opkald: "total stilhed" hvilket er det hårdeste af dem alle, da det blokerer for enhver lyd fra telefonerne, inklusive alle programmerede alarmer.

Den anden hedder "Kun alarmer", som navnet antyder, dæmper den alt undtagen de alarmer, du indstiller. Og endelig kaldes den tredje "Kun prioritet", denne mulighed er den mindst alvorlige og den, der er nødvendig, da den efterlader alarmer, påmindelser, applikationslyde og specifikke opkald gratis.

Det bedste ved denne måde, og hvad der vil hjælpe os med at deaktivere forstyr ikke-tilstanden, når vi modtager et opkald, er det simple faktum, at vi kan konfigurere det til din smag, med mulighederne for "Indtil denne mulighed skal deaktiveres", med et tidspunkt (vi kan sætte et tidsrum på det, så vil det automatisk deaktivere som 12 timer).

Og sidst men ikke mindst "Indtil næste alarm", som ligner den forrige med den eksklusivitet, at selv i total lydløs tilstand lyder alarmen.

Deaktiver, når du modtager et opkald, eller rettere tillad et opkald

Du behøver virkelig ikke at slå Forstyr ikke-tilstand fra, når du får et opkald. Alt du skal gøre er at konfigurere den kontakt, som du vil modtage opkald, sms'er fra eller hvad som helst.

I den samme Forstyr ikke-menu er der en mulighed kaldet "Flere muligheder", Klik her. Lige da vises en anden menu, hvor automatiske regler kan konfigureres, såsom: hvilken ugedag og hvornår tilstanden aktiveres, eller i hvilke begivenheder den skal aktiveres.

Men den, der interesserer, er sektionen "Kun prioritet tillader" her kan vi konfigurere hvilke brugere (normale eller fremtrædende) der må ringe eller sende SMS, du også kan lave "Gentagne opkald", fra så telefonen ringer, hvis det er anden gang, de ringer inden for 15 minutter.

Med disse muligheder er det ikke nødvendigt at deaktivere forstyr ikke-tilstanden, den kan blot justeres til personens behov. Hvis det er et opkald fra en chef eller et vigtigt familiemedlem, skal du bare give kontakten adgang til dig i denne tilstand, og det er det. Så du kan hvile og samtidig bevare dit ansvar.

Indeks
  1. Hvad er Forstyr ikke-tilstand?
  2. Deaktiver Forstyr ikke-tilstand, når du modtager et opkald, funktionsindstilling
  3. Deaktiver, når du modtager et opkald, eller rettere tillad et opkald

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up