Hvad er de bedste programmer til at partitionere harddiske på Windows og Mac uden formatering?

Noder kan være meget nyttige af forskellige årsager, så det kan være meget praktisk at have et program designet til dette formål. Det er af denne grund, at vi i dag skal hjælpe dig med spørgsmålet: Hvad er de bedste programmer til partitionere harddiske på Windows og Mac uden formatering ?

Hvis du vil partitionere din disk, men ikke formatere systemet, skal du vide, at dette er helt muligt, faktisk integrerer mange applikationer denne funktionalitet. I lyset af dette har vi udarbejdet en liste over programmer til at oprette partitioner hvilket kan være meget nyttigt.

På den anden side skal du huske på, at denne guide kun er beregnet til Windows og Mac, så hvis du har Linux-operativsystemet, så husk, at du altid kan ændre størrelse på partitioner i Ubuntu fra konsollen . Lad os uden videre fortsætte med denne liste over apps, der skal partitioneres.

Indeks
  1. Hvad er harddiskpartitioner?
  2. Hvad er de bedste programmer til at partitionere harddiske på Windows og Mac uden formatering?
    1. Mini Tool Partition Wizard
    2. EaseUS Free Partition Master
    3. AOMEI Partition Wizard

Hvad er harddiskpartitioner?

Harddiske er de grundlæggende lagerenheder, der findes i vores computere, med tiden er andre også dukket op, såsom SDD'er. Under alle omstændigheder går deres funktionalitet ud over simpel opbevaring, da vi kan udføre flere handlinger med lagerenheder .

En af de mest anbefalede foranstaltninger på harddiske er at oprette partitioner, hvilket er meget nyttigt for at beskytte vores filer og organisere information bedre. En partition er en slags speciel opdeling, der laves i en harddisk.

Hvis du for eksempel har en 500 GB harddisk, kan du opdeles i skillevægge i forskellige størrelser . På denne måde er det muligt at oprette en specifik partition til operativsystemet og andre, der er designet til fillagring, hvilket kan være nyttigt for at beskytte vores information.

For at lave partitioner er det nødvendigt at bruge visse værktøjer, og det er det, vi skal vise dig i dag.

Hvad er de bedste programmer til at partitionere harddiske på Windows og Mac uden formatering?

Der er mange programmer designet til at oprette diskpartitioner og lagerenheder. Hver af dem kan være meget funktionelle, under alle omstændigheder er det bedre at bruge værktøjer, hvori der er ingen grund til at formatere disken såsom dem, vi vil præsentere for dig i dag:

Mini Tool Partition Wizard

Mini Tool Partition Wizard er et af de bedste gratis programmer designet til at lave partitioner meget nemt. En af dens store fordele er, at den kan bruges af både nybegyndere og professionelle, da den har en meget gennemtænkt grænseflade og intuitiv, som enhver let kan tilpasse sig. Det kan også downloades gratis fra partitionwizard.com.

Programmet er i stand til at oprette partitioner på systemet uden behov for formatering. På samme måde kan du også helt formatere flytbare drev eller harddiske, hvis det er det, du har brug for. Til gengæld har softwaren en fremragende kompatibilitet med de fleste eksisterende lagerenheder.

EaseUS Free Partition Master

samfundet EASEUS er kendt for den store mængde af hjælpesoftware, den har skabt gennem årene. Det giver mulighed for at gendanne dine tabte data med EaseUS Data Recovery Wizard, men det tilbyder også systemrensere og EaseUS Partition Master Gratis værktøj som giver dig mulighed for at partitionere harddiske og andre lagerenheder med stor lethed.

Sandheden er, at det er et af de mest komplette programmer til at oprette partitioner. På samme måde giver det dig mulighed for at formatere og endda konvertere eksisterende partitioner. Det er en meget effektivt værktøj til at ændre størrelse gemme eller flytte Skillevæg . Du kan downloade programmet gratis fra dets officielle hjemmeside

AOMEI Partition Wizard

AOMEI Partition Assistant er et værktøj designet til oprette noder gratis. Appen fungerer med Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 og endda Windows XP-operativsystemer. Tillader processer at blive udført effektivt i computeren uden behov for formatering.

Du vil være i stand til at oprette partitioner i AOMEI Partition og mange relaterede handlinger, såsom at ændre størrelse på partitioner, forbinde og opdele partitioner og endda oprette bootbare diske. Et andet meget interessant aspekt, som systemet inkorporerer, er, at det giver dig mulighed for at konvertere partitioner fra GPT til MBR uden større gener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up