Sådan sætter du en adgangskode på et USB-flashdrev uden programmer - Tast på et USB-flashdrev

Uden tvivl er en af ​​de bedste sikkerhedsforanstaltninger, du kan have med hensyn til privatlivets fred for dit USB-drev, at placere en nøgle. På denne måde ingen vil have adgang til de oplysninger, du gemmer der . Men hvis du stadig ikke ved, hvordan du gør det, skal du ikke bekymre dig, for i denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du indstiller en adgangskode til et USB-flashdrev uden behov for nogen programmer.

Indeks
 1. Hvordan sætter man en adgangskode på et USB-flashdrev uden programmer?
  1. Tilføj adgangskode til USB i Windows
  2. Placer USB-nøglen i MacOS
  3. Indstil adgangskode til USB i Linux
 2. Hvad er fordelene ved at sætte en nøgle på et USB-flashdrev?

Hvordan sætter man en adgangskode på et USB-flashdrev uden programmer?

Nogle mennesker anser det sandsynligvis ikke for nødvendigt og vigtigt at sætte en nøgle i USB-hukommelserne, og slette, at der normalt er lagret forskellige oplysninger og endda personlige data i disse enheder. Derfor anbefales det at indsætte en adgangskode og det bedste er, at du gennem disse trin ikke behøver noget program; men du kan også sætte en adgangskode på filerne på en USB-nøgle.

På samme måde er det nødvendigt at huske på, at der er forskelle i trinene til aktivering af adgangskoden, da det afhænger af computerens operativsystem. Af denne grund vil vi i denne artikel fortælle dig, hvordan du gør det under Windows, macOS og Linux du behøver heller ikke downloade noget program, for heldigvis giver computeren dig mulighed for at sætte et kodeord på USB'en.

Tilføj adgangskode til USB i Windows

Uden tvivl er et af de mest udbredte operativsystemer i dag Windows. Desuden giver det os mulighed for det beskytte vores USB-nøgle ved at placere en nøgle på den, og det bedste er, at det er enkelt og hurtigt:

 • Den første ting at gøre er at indsætte USB-nøglen i computeren. Tryk derefter på Windows Start-knappen og søg efter Kontrolpanel.
 • Vælg muligheden "system og sikkerhed" .
 • Når der først åbnes et vindue med forskellige muligheder, du skal vælge "BitLocker Drive Encryption" .
 • Marker det drev, du vil indtaste.
 • Klik derefter på "aktiver BitLocker" , når der først er der, vises to metoder til at låse drevet. Du skal vælge "Brug adgangskode til at låse drev op".
 • Derefter kan du vælge, hvor du vil gemme adgangskodesikkerhedskopien af passere
 • Du kan også vælge, hvilken del af drevet du vil tilføje kryptering til. Afhængigt af dette kan processen være hurtigere.
 • Dernæst skal du vælge krypteringstilstanden.
 • Til sidst kommer der et vindue med alle de muligheder, der du har valgt og vil endelig bekræfte processen. Dette kan tage lidt tid afhængigt af størrelsen på USB-drevet.

Placer USB-nøglen i MacOS

I dette system er denne proces meget nemmere og hurtigere, du skal bare følge disse trin:

 • Indsæt et USB-flashdrev
 • Kig derefter efter enhedsikonet og vælg muligheden "cipher"
 • Indtast endelig adgangskoden, og den bliver låst.

Det er værd at påpege, at hvis du krypterer dit USB-drev, kan du kun bruge det i macOS-operativsystemer . Hvis du derimod kun ønsker at kryptere, lægge og kodeordsbeskytte en mappe i Mac OS, kan du også gøre det på en nem måde.

Indstil adgangskode til USB i Linux

Som under MacOS, under linux, processen er virkelig enkel og hurtig:

 • Indsæt USB-drevet i computeren
 • Højreklik derefter og marker indstillingen til formatere lydstyrken
 • Inden du bliver formateret, kan du indtaste den adgangskode, du ønsker, og derefter gemme den, og du er færdig med processen.

Hvad er fordelene ved at sætte en nøgle på et USB-flashdrev?

Selvom det måske ikke ser ud til at være nødvendigt, giver det store privatlivsfordele for brugeren at sætte en adgangskode på dit USB-flashdrev, hvilket med held beskytter information. På denne måde, i tilfælde af tab eller tyveri, ingen vil være i stand til at få adgang til dine data eller filer hvem der er opbevares. Du vil også være i stand til at gemme det, du ønsker, uden at bekymre dig om, at en anden ser det.

En anden af ​​dens vigtigste og vigtige fordele er, at takket være denne metode vil dine oplysninger blive beskyttet og isoleret fra skadelig software. Dog han anbefales for nemt at oprette en adgangskode stærk og let at huske men meget personlig, så andre brugere ikke kan tyde det.

Til sidst håber vi, at denne vejledning var nyttig for dig, men vi vil gerne vide din mening. Formåede du at indstille en adgangskode til din usb-nøgle ? Ved du, at du kan kryptere mapper og filer gratis uden programmer? Giv os dine svar i kommentarerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up