Hvorfor forbedrer sletning af cache browserhastigheden?

Der er utvivlsomt stadig udtryk, som er meget svære at huske, og endnu værre, vi ved ikke engang, hvad de er, eller hvad de bruges til på vores enhed. Hvis vi er klare over disse begreber og lærer at bruge dem, kan vi få mest muligt ud af vores fordele eller tjenester. Det er derfor, vi i den næste artikel du vil lære hvorfor at slette cache forbedrer browserhastigheden?

Først, og for at besvare dette spørgsmål klart og kortfattet, lad os først svare, at det handler om cachehukommelse. Generelt er dette den hukommelse, hvor de data, der allerede er blevet behandlet, gemmes midlertidigt. På denne måde vil disse oplysninger være tilgængelige igen i fremtidig forskning.

Derfor, hvis du leder efter information på en bestemt webside, gemmes dataene fra den søgning i cachehukommelse . Det kan tage meget hukommelsesplads at gemme disse oplysninger. Af denne grund er det vigtigt at lære, hvordan man rydder cachen på enhver Android-enhed for at frigøre plads.

Indeks
  1. Hvorfor forbedrer sletning af cache browserhastigheden?
  2. Browsehastigheden forbedres faktisk ved at rydde cachen

Hvorfor forbedrer sletning af cache browserhastigheden?

Mange aspekter relateret til hastigheden på vores computer eller fart hvor der foretages ransagninger i Navigator . De er relateret til cachen, men tilsyneladende er dette et totalt paradoks, for hvis vi sletter disse oplysninger i den, bør vi bruge mere tid på at udføre denne søgning.

Fordi det antages, at ved at have disse data gemt i cachehukommelsen, under en ny søgning med vores browser. Du skulle bare gå til cachen og finde de data, der er gemt der, så du kan indlæse siden hurtigere. Derfor skal cachen være en hukommelse, der giver os mulighed for at øge hastigheden på vores enheder.

Og dette sker ikke kun med websidesøgninger, det sker også i vores CPU eller centralenhed. Få adgang til cachen for hurtigere adgang til apps, og indlæs dem derfra. Data gemmes i cachen, når du starter denne app for første gang, så den indlæses hurtigere.

Så lad mig spørge dig, hvad der sker, hvis han kommer til os sind at slette cachehukommelse er meget enkelt bliver det langsommere. Da du skal åbne en app, skal appen downloade dataene igen og gemme dem. Derfor mener vi, at praksis med at rydde cache er mere skadelig end gavnlig for enhedens hastighed.

Browsehastigheden forbedres faktisk ved at rydde cachen

Men nogle gange er det en fordel at rydde cachen, men de befinder sig i situationer, der berettiger det. Et af de tidspunkter, hvor det er nødvendigt at rydde denne hukommelse, er når en programfil gemt i cachehukommelse er beskadiget eller fejler af en eller anden grund.

Cachen bør også ryddes, når forældede filer forbliver gemt der i lang tid, hvilket er meget almindeligt i browsere. Så vil den vise dig det web, den har gemt, og ikke den nye version, der findes. Her, hvis det er helt tilrådeligt at rydde cachehukommelsen for at undgå disse fremtidige problemer.

Det er der også en grund til den skal slettes og vi har allerede henvist til det, det er når der er en meget stor ophobning af information gemt i cachehukommelsen. Og det fylder meget på enheden, hvilket giver flere problemer end fordele. Så at slette den, når du genindlæser siderne, kan tage lidt længere tid første gang. Men så bliver det hurtigere .

Med denne korte, enkle, men koncise information er vi nået til slutningen af ​​denne artikel, som jeg forsøger at adressere et noget forvirrende emne for mange brugere. Og vi var i stand til at forklare på en enkel måde, hvorfor rydning af cache forbedrer browserhastigheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up